opozicija je svaki put priznala rezultate, iako su se žalili na regularnost samih izbora zato jer im je odgovaralo da četiri godine primaju platu a ne rade ništa. čini mi se samo da su previše puta zajebali narod, no eto samo pitah. isto tako previše vjere se ima u ovaj narod
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 28-08-20 at 15:46.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nas mali
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
za to ne znam. ali vjerovati u narod koji se mijenjao kako vjetar duva je, ne znam. ne pričam za sve ali veliki procenat je takav. ja bih ti naveo samo dva primjera. prvi - mnogi su pred referendum 2006. godine odjednom postali veliki Crnogorci a do tad imali sliku Sloba u kuću i veličali istog. drugi - ovi te su sad vjernici su oni koji su prije dvadesetak godina tu kroz PG vrijedjali Amfilohija
Last edited by outline; 28-08-20 at 15:56.
Koja je poenta? Da ce ovi koji su 30 godina bili za vlast sad naprasno postati... sta? Ili da ce ovi koji su bili opozicija sad odjednom prelomiti i postati.. sta?
Ili se bojis da uz Dritana svi sjutra ne postanemo Srbi? Četnici? Albanski četnici???![]()
Last edited by ovizionizi; 28-08-20 at 15:59.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
da će dobar dio glasača DPSa glasati za nekog drugog. ne znam, možda ja griješim ali smatram samo da narod odje proglašavat za neke moralne gromade ne ide. siguran sam da im je materijalno daleko ispred bilo čega drugog
Dritan je pokazao klasu, i u normalnoj državi bi on imao jedno 20tak mandata. i ne padam na priče da smo ugroženi od Srbije. živio sam odredjeno vrijeme u BG i znam kako razmišljaju normalni ljudi gore![]()
Last edited by outline; 28-08-20 at 16:05.
Ja znam na sta ti mislis i sta tebe zulja, ali je totalno kukavicki sto to neces javno da izneses. Eto, toliko cu ti reci...
Veljovic i Nuhodzic uz DMa vec pripremaju teren za batinanje demonstranata, tako sto kazu da imaju saznanja da postoje elementi koji bi da destabilizuju CG na dan izbora, tj da postoje slobodni gradjani koji su spremni da se suprostave njijovoj izbornoj kradji.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
žuljaju me Srbi jel? ili DF? o toj partiji mislim nemam pozitivno mišljenje.
ja samo oću normalnu Crnu Goru. dje neće biti ovoliko gladnih. dje udarne teme neće biti jezik, himna i zastave. da nacionalisti sa nazadnim razmišljanjem budu na nivou statističke greške. dje mladi ljudi neće bježat da zaradjuju novac po kruzerima, zemljama Evrope ili Americi. državu u kojoj znaš o njenoj istoriji, a ne da ka’ zadnji blento pojma nemaš šta predstavlja 13. jul
ne brate, nije se narod odje kleo u Sloba, i volio ga ka’ da im je kuće. nikog nije bilo u Beranama 2000. godine kad je Slobo bio
Last edited by outline; 28-08-20 at 16:16.
Koliko imas godina?
Da je Dritan pravoslavac, njega ne bi zvali albanski četnik, nego ČETNIK! I ro bi trupacke u njega skocili, a ovako to ide malo teze. Ustvari, ne ide im nikako. Koliko debilan treba biti neko ko ce povjerovati u tu sintagmu albanska četnicina? na sta to lici? Haha..
Sve kao fol izazvana "rasprava" a ocigledno je da krece sablon glumaca za vrijedjanje partija...
Da covjek kaze sta bi zelio, i koji ciljevi partija su prihvatljivi, ali foliranje da bi dosli do frakcije teme radi jednog cilja - milion puta vidjeno na netu...E zaista, infantilno i potcjenjuje intelekt ucesnika ovog foruma.
Volite se de... I taj jedini slobodan dan za CG gradjane i njihovo izrazavanje zelje ce proci...
Hvala Lepo
Last edited by outline; 28-08-20 at 16:25.
Možda imaš previsoke standarde. Prvo nikakvih garancija nemaš da su ljudi koje glasaš moralne gromade (nekada se glasalo npr za Medojevića,Pajovića pa svi znaju kako je to ispalo), pa ne možeš ni očekivati to od običnih glasača. Razumijem razočaranost ali stalno potenciranje da smo slabi,prevrtljivi,potkupljivi,materijalno orijentisani - ne ostavlja nadu da će se nešto promijeniti. Iz ranijih postova i tazbinskih šala sam negdje skapirao da još nemaš djece,(izvini ako sam previše ličan ili nešto pogrešno shvatio) ali ja zbog moje djece vidim jasan izbor u nedjelju. Očekivanja nemam prevelika (mada tinja negdje optimizam da će doći do promjena) kao što pojedinci ovdje na forumu imaju,ali i po cijenu ponovnog razočarenja,mislim da na ovim izborima ima više opozicionih opcija za izbor,tj.za svakoga. I ta ideja ekspertske vlade koju cdm napada u današnjem ataku na GP Ura, mi je jedino što nudi neko pomirenje,otupljivanje nacionalnih oštrica sa obje strane i otrežnjenje u građanskom smislu. Nešto ne mogu da zamislim Dritana kao ambasadora u Kini,u ovom trenutku on takav kakav je može biti nečija moralna gromada,što ne znači da sjutra neće svojim djelovanjem izgubiti taj status.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Eto...hahahahaha
pa pozorista vam, kako niste kao tim kreativniji, imali ste vremena da to uigrate, ovo vam je postalo obsolite...
Kao fol uskoce da se raspravljaju da bi ruzili sve partije koje im po procjeni ne "leze" nikako, a kao "braneci" svoje falsh izabranike...Sad ce pojedince da ruze, da tresu "tepihe" a sve kao "opozicioni" elementi.
![]()
Nasmjesite se
Demode.
Hvala Lepo
mene zanima ko je spakovao kofere za rusiju?
hvala lepo.
nothing comes from violence and nothing ever could
Eo trčim
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ko uopste od obicnog naroda u realu prica o politici i kandidatima?
Boh..
Svi drze za sebe svoje stavove i kulturno niko ne postavlja nikome bilo kakvo pitanje na tu temu. To je licna stvar garantovano - Ustav CG .
Mada, moguce u tim aktivistickim grupama.. Rezerva.
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks