Kako me ova seka persa od Hamiltona nervira sa ovim furanjem oko blek lajvs metr.
Neće bojkotovat trku, iako pati, jer mu je mila statistika i titula.
Pi.
Kako me ova seka persa od Hamiltona nervira sa ovim furanjem oko blek lajvs metr.
Neće bojkotovat trku, iako pati, jer mu je mila statistika i titula.
Pi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
1.Mercedes
2.Mercedes
3.Mercedes Point
4.Mercedes Point
![]()
![]()
![]()
![]()
Po meni počinje trka na stazi koja mi je u Top3.
Da neko ne zna koja je bila godina kad se Šumaher trkao sa nekim na ovoj stazi...
Šumaher je imao gume za kišu a taj drugi vozač je imao za suvo i onda je počela staza da se suši pa su se dobro ćerali.![]()
ferarriju odje ne odgoaa ni kisa ni suvo....mogu samo da se nadaju nekoj lutriji sa promjenjivim uslovima i da tu jure neku sansu....sve ostalo ce ad pokaze kakvu su kantu napravili...
a tek na ovoj stazi mercedesi ima da zavrse 3 kruga ispred ostalih...
ispod 55s ce viti krug
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
3 DRS zone, 85% staze pun gas.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ma to su stoka!!!
Prema tome, šta da ti kažem?
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
- Kvote -
Grupa 1 -> Perez - Albon - Noris i Lecler (Lecler da bude u kvalifikacije ispred njih kvota 24)![]()
![]()
![]()
Grupa 2 -> Strol - Ricardo - Sainc i Vetel (Vetel da bude u kvalifikacije ispred njih kvota 20)![]()
![]()
![]()
ovo je tuga...ali bas tuga.... ocekivso sam totalni kolaps na spa i monzu ali ovo je svakako previse...skoro dvije sekunde zaostatka na meksim gumama....suza ce mi krenut
Sjutra očekujem da ferari odveze neku svoju trku,žestoku borbu mlade zvijezde i bivšeg šampiona.Moguće i neki beskrupulozni kontakt prije 1. stopa.Osjećam da Vetel ima želju da kad je već nogiran iz tima, na izlasku ugasi svijetlo čime će ujedno ugasiti i mladu zvijezdu...ono...u stilu Hanibala kad dominira nad mladom FBI agentkinjom
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
hvala FIA-i sto je Ferrari vratila na nivo iz 2015te godine, i sto je omogucila da uvijek regularni MB nastav da zivi u nekom svom svijetu....
2021 nece niko ni pratit F1 ako naredna sezona bude u ovom stilu....
1.5s gube u drugom sektoru i 0.3 u trecem..u prvom su na nivou sa ostalima....znaci uspjeli su da skinu komplet downforcevsa bolida da bi dobili brzinu u sekotima 1 i 3, ali zato u drugom ne mogu da se sastave i onda jos povrh toga ne mogu ds natjeraju gume da im rade...pa kako ce kad vam bolid ne dira zemlju
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks