Kako je dobar ovaj paculi sto si mi dao. Ove ostale slabo koristim, a njega sam skoro istrosio. Pricao je jedan lik sto je radio za amouge kako ulje ruze uzasno mirise ako se stavi kap na ruku, da nema veze sa onim mirisom ruze koji mi znamo, tek kad se pomjesa sa alkoholom, drugim uljima i hemikalijama ima prepoznatljiv miris. Ja mislim isto za ovo sto si mi dao. Ne mirisu ruzno ali jedva se mogu nazrijeti mirisi koje gadju i mirisne note koje se prave s njima. Osim paculija, on stvarno mirise potpuno na paculi![]()
SMRT FAŠIZMU!
Zna li neko ima li Guerlain Vetiver u Cosmeticsu?
A dobro mozda sam malo precerao, citruse isto prepoznajem, ruzu isto, ali lavandu recimo u par parfema koje imam ne prepoznajem. Iako pise da je u notama uopste ne podsjeca na ulje lavande koje imam (koje je identicno kao miris prave lavande koja raste kod nas). Jasmin recimo, imam dva etericna ulja - americko i (cini mi se) srbijanske proizvodnje. Americko je sladunjavo i lijepo mirise ali nije ni primaci ovo drugom, srbijanskom ulju, koje je potpuno identicno cvijetu jasmina - bogatiji i ljepsi miris ima.
A citrusi su orava prevara u parfimeriji - uzeo sam 3 hemikalije (dosta jake) koje sluze kao booster citrusnim notama. 1 kapljica, razblazena 10% bilo koje od te tri hemikalije je toliko jaka da se osjeti na otvaranju par minuta, iako je ui pitanju samo 1 kapljica od 200 ukupnih u formuli.
Opet, slab sam sa raznaznavanjem, ucim se na ovo malo hemikalija koje imam.
Paculi je dobar ali nisam ljubitelj njega - jednostavno mi je prejak za upotrebu u parfemima i svaki drugi miris nadjaca. Cak taj paculi koji sam ti dao je nerazblazen, imao sam jednu bocicu razblazene varijante (1ml i 9 alkohola) i miris je toliko jak da bocica poslije mjesec dana suncanja, par pranja u masini i rucno sapunom ne moze da izbaci miris paculija.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
https://parfemcentar.com/Mancera-c-4...illi=&keyword=
Je li ovo ta Mancera o kojoj pricate, jer su mi ovo nerealne cijene u odnosu na nase?
E ovo je ozbiljan kriminal vecTesteri veli... ima i Kilian, MFK.
Ko god je imao Afganistanca zna da Alessandro sam pravi cepove i da nijedan nije isti a kamoli ovako hirurski precizan kao ovaj na sliku. Tecnost je crna da ne moze bit crnja sfo odje nije slucaj. Sve u svemu pakao sto se sve valja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stvarno nerealne cijene, gledao sam ovo i prije. Uzeti Manceru 120ml za 60 eura je nevjerovatno, jos je uzmes sa nekim pa dobijes 60ml vrhunskog parfema za 30 eura. Znaci ovaj parfem centar je provjeren?
Ja sam probao prije neki u Cosmetics Black gold, bas mi se svidio. Sta mislite o njemu?
A tek od Francis Kurkdjiana kakve kpije rusi prodaju na Ebay, ladno stave na aukciju, dostignu im cijene po 90 eura za kopiju i ne gase ih...2 godine gledam iste prodavce
ali ja mislim da ovaj parfem centar radi samo dostavu po Srbiji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj parfem centar ima korektne cijene.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks