Ljudi imate li kakvu preporuku za Jaz, ok cijena i ok hrana? Ima li išta tamo (brza/restoran/što god), nisam bio od prošle godine..
Ljudi imate li kakvu preporuku za Jaz, ok cijena i ok hrana? Ima li išta tamo (brza/restoran/što god), nisam bio od prošle godine..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pita sa sirom kod Vukčevića predobra. Navadih se. Sad ću svako jutro. Užas.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
https://www.instagram.com/domacikutak/?hl=en super hrana, donose besplatno, tacni i ljubazni..sve preporuke
Dobar rostilj je u Rostiljadu ali nemaju dostavu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeste da bas I nema 400 grama, al ajd'
Gospodja kaze, da pivo ne ide, al ajd'
Preporucujem.
Galiot Djenovici
upload img
Hobotnica dosta kalira tokom spremanja, ovako na sliku ne izgleda mala. Gramaza se gleda prije spremanja sa prilozima, mislim da je takav standard, ispravite me ako grijesim.
To je već logično objasnjenje![]()
Ovako bi i glasao umjesto tebe!
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Knjaz nej mjesto đe se dobro jede burger/čizburger. Možda me je zapalo tako, ali vlažna lepinja, meso prosjek goli, seljački onako izrezano debeli dio luka. Zagrizao i zasuzio. Sir, bačena 3 parčeta edamera aama nije se ni istopio. Đe je plastični sir??
Patke i fontane me navode da ne mislim da sam u Kalimero. 6e..Haos je to bio.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Last edited by Ser Bronn; 26-08-20 at 20:08.
Svrati i u Papagaj kad sidješ već na donji put. Probaj indijski rižot ili Kakadu pizzu.
A kad budem tu jedan vikend mogu i kafu da častim
Mi smo večerali na KNjaz, cijene baš i n eopravdavaju kvalitete ali ajde, atmosfera je bila lijepa, voda, zelenilo ali kad su mi one guske došle do stola jaoo. Onaj gusan ljut, glavu mi potura a inače se gadim n apernate životinje. Nikad više pa da je hrana najbolj an asvijet.
E ako nisam litar teleće čorbe iz "Pod Volat" juče opalio za cio dan, oodlična! Bio na neku proslavu preksinoć pa cio dan juče bio u ofsajd, $etih se da u tim prilikama samo nju nešto mogu omirisat te naručih 3-4 porcije da mi spakuju...
Liječi što se veli, baš odlična.![]()
My hotel, ulaz u Nk... Odlična...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Kolašin, Gorštak pub.
Neprevazidjene junece ljute kobasice.
Nisam ima’ kad da slikam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je li ko obidova u ovaj Dubai house u city kvartu? Ako jes valja li cemu? Sta probat'?
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
I am not i danger, I am the danger.
Borova glava na Zlatiboru, sve ovo je ispod 10 eura. Jagnjeca corba, sopska, komplet lepinja sa cevapima i biter lemon. Haos![]()
Sto to pricas na onu masnocu jos I cevape, moj brate tamo nemaju hitnu da znas![]()
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks