Nisam nešto za UrA-u,niti mi je abazovic nešto pretjerano drag,ali kad neko iz dps-a proziva nekog iz drugih partija zbog afera...šta reci,koju posluku porati
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brze mijenjaj ovo, ako mislis da ostanes clan nase partije. Ekavici i velikosrpstvu u SDP-u nema mjesta.
Ako nisu ranije bili, ovi iz URA-e su potencijalni kriminalci! Steta sto nije Rasko i dalje na funkciji ministra unutrasnjih poslova da pali i zari kao nekad kad je hapsio i cerao ove iz DPS-a.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ao pa ti ne znaš osnovne stvari čovječe. Kad je Raško bio ministar Uprava policije je izdvojena iz okrilja MUP-a. Takođe, nije mi to bilo simpatično. I tad nije dobila njegova opcija moj glas, iako mi se po prvi put njegov rad dopao kada je bio ministar u Vladi izbornog povjerenja i prvi otkrio dugovanja tajkuna. Ovaj put ću ih podržati baš zbog načina na koji se taj Raško ponašao ove 4 godine u opoziciji.
Zanimljivo je kako ti korupcija Urinih kandidata ne smeta, al do jutra bi pričao da je istu stvar uradio neko iz DPS ili SD.
A to što je Rakčević spasio Mila i podržavao ga godinama ti vidim ne smeta. Valjda jer je osnivač URA-e. A ni to što prvi predsjednik URA-e nekako ima i vlasništvu toliko hotela po primorju.
Smeta li način na koji je URA zapošljavala mame i tetke funkcionera na vlasti u Budvi? To je isto ok pretpostavljam?
Ja cu ih podrzati, ne zbog Raskovog angazmana vec zato sto vjerujem da do totalne nezavisnosti malo fali, a crkva je trenutno najbitnija stvar bez koje se ne moze graditi demokratska i gradjanska drzava. Tek nakon razrijesenja crkve moze se pristupiti EU poglavljima na pravi nacin i za 4 godine uz SDP doci do ideje stare 30 godina. Vakat je!
Smeta naravno, taj Zarko Rakcevic mi je vazda bio antipatican. Bas mi je zato i drago sto nije vise uz SDP, jer realno, prije ili kasnije doslo bi do sukoba izmedju njega i Ranka, Zarko je podrzavao Mila, ali Ranko nije nikad. To je ono sto oni ne vide, untrasnja kontrola DPS-a jeste SDP. Ne SD, iako su nam nacela ista, vec zdravo krilo - SDP.
A i Brajovic mi je isto antipatican lik, sjecam se ostrih kritika iz SDP-a kad je zajebao ono za limenku i drago mi je sto je dobio sut kartu.
URA je marginalna stranka, samo par zanesenjaka na forumu pise o njoj, Dritan je covjek Pozitivne, a svi znamo da su oni najomrazenija stranka u CG. Oni i njihova zaposljenja lete poslije izbora. Ali nisu oni problem vec ovi srbi maskirani u crnogorce - Demokrate.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Meni brat Marko izgleda kao vec vidjena gomila takvih koju u zadnjih 30 godina angazuje ekipa iz zgrade pored americke ambasade sa visokom zeljeznom ogradom. Podsjeca me na primjer na Novaka Kilibardu i da ne idem dalje. Zastitno lice te bratije je upravo ekstremno ponasanje i nasrtljivo nastupanje. Seselj je na primjer zacetnik te skole. Mada smatra se i da je to poenta bavljenja politikom, smatra se da plebs to voli uz price o napredovanju u svim pravcima. Brat Marko nema pojma o svemu sto si ti nabrojao ali ni taj narod ispred televizora ili glasaci takodje nemaju pojma ni o cemu. Ne treba zaboraviti da na glasanje izlazi puk koji zivi u razvaljenim ulazima, razlokanim ulicama, gradu koji bazdi na kanalizaciju. O cemu ti strucnjaci mogu i imaju pravo da odlucuju?
Sto se tice ruskih igraca i ruskih spijuna u vidu Marka i Milana, ja koliko znam ruska ekipa su obicno dobro pozicionirani ljudi stopljeni sa okolinom svoga neprijatelja.
Ne znam jesi li ozbiljan kad uporedi njega i Kilibardu...?
Kilibarda,Shoć i tadashnji Drecun,3 hodajuce enciklopedije,shto se tiche ovoga,a Pipun,pa ajde i mozda blizu ali opet ne na tom nivou kakvom su bili oni.
Nego,zanima me da li je istina informacija shto je prije neko izbachio za Brchvaka da je platio taj let iz Luxemburga?
Jer ako jeste da zamolim moderatora da mi pobrishe postove na-Donacije...
Najiskrenije se nadam da je netachno.
...
Đe je u svemu ovome Dajko, propa je ka žeton.
I da još priupitam podržavate li i ovo slanje vojnika na zadatke tako da ne mogu da glasaju, jer ih teren nije prepoznao??
https://www.vijesti.me/tv/emisije/46...adju-na-izbore
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Evo vođa veli da je anticrnogorska koalicija formirana u Beogradu.
Chetniks everywhere
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...dakle-su-dosli
Изјава довољно говори за себе.
Od svih jezika koje govori, najbolje barata jezikom sile. Tipično za ljubitelje sovjetskih komunista
Kome nije dosad bilo očigledno šta ova vlast sprema ne mora dalje da traži. Marković je bio iskren i kristalno jasan.A one koji proklinju Crnu Goru i žele da je sahrane, otvorićemo granice jer nemaju ovdje utemeljenja i vratićemo ih njihovim kućama odakle su došli. Neka uređuju na takav način njihove domove, njihovu zemlju, a Crnu Goru će prepustiti nama koji je volimo i koji je poštujemo
Istjerivaće se iz Crne Gore svako za koga teren procijeni da je "ne voli i ne poštuje". Nema toga među nama koji nema porodice ili najbliže rodbine koja bi se kvalifikovala za tu žutu traku oko rukava što im je DPS sprema.
Pa ih glasajte, ali ne kukajte posle kad stane marica i pred vašom kućom.
Oni su se poistovjetili sa drzavom. To je finalna faza psihoze i histerije, dje diktator vise ne razlikuje zbilju od njegove pomucene i iskrivljene realnosti.
Ovaj rezim pada, ako ne ove, onda za godinu ili dvije najkasnije, pojeli su sami sebe, kad domacin umre, ode i kancer s njim. CG ce bankrot spasiti, otrescemo se ovih skakavaca, a onda ispocetka.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
A one koji proklinju Crnu Goru i žele da je sahrane, otvorićemo granice jer nemaju ovdje utemeljenja i vratićemo ih njihovim kućama odakle su došli. Neka uređuju na takav način njihove domove, njihovu zemlju, a Crnu Goru će prepustiti nama koji je volimo i koji je poštujemo
Imas toliko stvari da zamjeris njemu i partiji kojoj pripada, a ti izvrces recenice...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Amfilohija ces da vratis njegovoj kuci? U Moracu? Ili Gojka Perovica? U Cuce?
Ne pravi se naivan, brutalno je ocigledno sta je Markovic mislio.
Prvo sve sto prica nema nikakvog zakonskog osnova. Mogu ja i da ne volim i da ne postujem Crnu Goru i nigdje u zakonu ne pise da me mogu protjerati, pa cak ni kaznu za pogresno parkiranje napisati.
Drugo, potpuno je jasna njegova recenica - Crnu Goru "prepustiti nama koji je volimo i koji je postujemo". Teren ce ocjenjivati ko voli i postuje Crnu Goru, i toj privilegovanoj klasi ce drzava da pripada.
One veli koji proklinju. To su bili samo citati Sv. Vasilija. Zamisli , zbog toga treba da se neko protjeruje... Ovakva zapaljiva izjava premijera je veoma zabrinjavajuća. Sa čim neko može da ugrozi drugog citirajući neku kletvu? Samo mi reci jel ti je i malkice jadno da ovakve prijetnje čitaš u 21 vijeku? Oni je vele vole i poštuju. Sveto like this 500.000.000 puta...Kenan like this, srce sa potpisom Luj Vitona.... Nemojte nam više prosipat tu priču o ljubavi prema državi
Ne vidim to kao prijetnju...ne znam zemlju na svijet koja bi pustila da neko dodje sa strane i proklinje joj narod iz njenih istorijskih spomenika...
a kletva Svetog Vasilija :
...I ko bi pokušao da nešto otme od manastira, oteo Gospod Bog takvom razoritelju njegov dom, kuću, i stoku sa sinovima i sav njegov imetak da mu Gospod Bog zatre i raspe odjednom u vjekove. Amin. Da njegov dom nastrada u vjekove. Amin"
Ostrog je oteo onaj na koga se vodi imovina manastira Ostrog
Ajd da vidimo na koga se vodi...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Ko je došao sa strane , o čemu pričaš?
Da li je ovo premijer najavio neke traktore i neku vrstu etnickog ciscenja?
Fasista bolesni.
http://www.vijesti.me/vijesti/politi...bez-politicara
Bravo malji. Bez politicara.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tehnokratija! Nego sta, bre! Sad su me tek osvojili totalno!![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks