Originally Posted by
citizen
Zanimljiva je teorija da narod u CG koji voli crnogorski jezik, crnogorski crkvu, crnogorsku zastavu i sve sto nosi predznak crnogorsko za tebe druze Saruman medju ove spadaju samo glasaci DPS-a...nece bit da je bas tako...
Ali shvatam ja i tebe i vas. To je nada da ce mogucim padom jedne partije nestati to sto je gore opisano...i nemoj da bjezis od toga da zelis cetnickog vojvodu u vladi i da zelis zastave sa 4C na crnogorskim manastirima...
Za Pravo Cast i Slobodu Crne Gore ... ili Boze Pravde ....
Nedjelja je tu, nadam se crnogorskim barjacima na ulicama, a ti druze Saruman, koje bi ti ...
Ne moze se voljeti CG i CG zastava i glasati DPS to ne ide jedno sa drugim, druže.
To je kao da se žrtva zaljubi u svog silovatelja.
A ako se ti osjećaš ugrozenim to je tvoj psihički problem, ja znam da sam Crnogorac i meni ne treba da dokazujem drugima mahanjem zastavom, niti me briga jel neko priznaje jesam li ili nisam jer me ne dotiče. Više me dotiče što su mi opljačkali i uništili državu i zadužili ni unučad.
To što ti i ostali sa obje strane koji imaju potrebu da se dokazuju kroz naciju to se zove sindrom malog penisa i to što ti i tebi slični osjećate nije lijepo dugoročno, tako da mi je žao zbog tvog stanja 
30og uveče će biti CG zastave naravno ali da isprate DPS
Kys za tebe
Last edited by Gandalf_White; 26-08-20 at 15:15.
One Ring to Rule them all...
Bookmarks