A vidi ovo...
Jeste li znali da u Upravi za vode nema ni jedan hidrolog zaposlen ?
Bahahhahahahahahha
Hoće li opozicija ponijeti CG u Srbiju posle izbora?
Priča li se išta zna li se ?
One Ring to Rule them all...
Vrćemo li se na dinar zna li ko?
ДПС је цркви понудио да промијени чланове закона и споречкали су се око регистрације, сад у јулу.
Озбиљно мислиш да ће УРА имати тврђи став од ДПС-а?
Ако освоје власт, УРА може само да профитира од договора са србима и црквом, јер тиме постаје једина процрногорска странка која није у конфликту са истима.
Компромиси а не побједе то нам је потребно.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kosovo , Srbija , Bosna.
Koja zemlja je sljedeća ?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Kukala ti majka...30 godina uništenih
Imao je nekad Hidrometeorološki zavod. Mislim da više ni oni nemaju!
Što se Uprave za voode tiče, pokušavano je prije desetak-petnaest godina napraviti od nje ozbiljnu instituciju. Vjerovali ili ne, to je pokušavao čovjek iz DPS-a, no...
Teško je u Crnoj Gori zadržati mlade, školovane ljude. Neće taj poblem lako riješiti ni, eventualno, nova vlast.
Last edited by Stradivari; 26-08-20 at 10:40.
@Rodion Romanovich
Što ti ono reče ko plasira priču o nemirima??
Viđi aktiviste što im čine i pogledaj izjavu Veljovića
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-na-dan-izbora
Pogledaj što priča Katnić...
A ti impliciraš da opozicija širi priču da će biti nereda.
Straše narod... po ko zna koji put![]()
Last edited by zvoncica; 26-08-20 at 20:53. Reason: brisanje citata koji je prethodno obrisan
Demokratija!
Ko napravi većinu to je to. Pozicija ili opozicija 51%+
Nema opravdanja za pravljenje problema.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Last edited by zvoncica; 26-08-20 at 20:53. Reason: brisanje citata
Love, peace and respect.
Kad se kaze sukobi, nemiri.. covjek bi rekao da ce biti neki gradjanski rat, kako ce narod izmedju sebe da se pokolje po ulicama. A ustvari, rijec je o klasicnom batinanju opozicionara od strane policije. Nesto vec vidjeno X puta. Ne bojte se, nema nikakve, ni teoretske sanse da bude konflikta i sukoba unutar naroda. Niko nece izaci da brani Mila i DPS, osim oni koji su placeni za to.
Last edited by ovizionizi; 26-08-20 at 11:39.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Nema teorije za bilo kakvim ratom,makar kod starih PG,evo ti primjer,prvi na ovim spotovima uz Zdravka,moj stari komshija sa kojim sam se podiga,u sluchaju stani pani prije bi on meni ili ja njemu pomogli no ne znam kakvi Mustafa ili Marko,prema tome,shuplja pricha jbg.
...
E čuješ, rat. Nismo baš krem Evrope, ali da smo toliko prsli, nismo. Protest uslijed izborne krađe proglašavati građanskim ratom. Sad sam baš nešto planirao da jurim po gradu ljude koji glasaju DPS, a i vala oni mene. Stvarno se svašta može pročitati ovdje.
Da brani veli CG od nazadne politike... 30 godina nam uzeste sa vašom naprednom politikom , država u kojoj je penzija 150 eura napredna, a nezaposlenost na nivou afričkih zemalja. Bjelorusija nas šije sa prosječnim primanjima i veli da brani Crnu Goru ... Muradif like this.
Zanimljiva je teorija da narod u CG koji voli crnogorski jezik, crnogorski crkvu, crnogorsku zastavu i sve sto nosi predznak crnogorsko nije spreman da izadje na ulicu da bi zastitio sve to crnogorsko dok se smatra da narod u CG koji voli srpski jezik, srpsku crkvu, srpsku zastavu i sve sto nosi predznak srpsko da su oni spremni da izadju na ulicu da brane srspku Crnu Goru...
Druze Saruman, nece bas bit da je to tako...uglavnom nedjelja je blizu, nastavite da se hrabrite i samopodrzavate jedan drugoga ovuda. Nedjelja je blizu, kuca na vrata svih nas...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
1. Kako se to moderno kaže, uraditi rebrending, nije komplikovano. Dvije godine, pomenutih 25 tačka, ostalo... poslije dvije godine izbori pa ko šta ponese...
2. i 3. se odnosi na isto? Bilo je o tome dosta riječi, ali evo ukratko. Ovaj zakon o slobodi vjeroispovesti je napisan tako da je u praksi neprimenjljiv (u posebnoj temi zašto) te je zbog toga potrebno izraditi drugi koji se može implementirati. Ono što će vjerovatno predstavljati problem kod tog drugog zakona je što SPC ne želi da uđe u zakonske okvire države ma kakav zakon bio (ovo ne može biti apriori tvrdnja, ali ima dosta indicija koje upućuju na to). Dakle, diskriminacije nema, kako negativne tako ni pozitivne.
Eo Hajriz Brcvak organizova prevoz iz Luksemburga za glasanje. Hahahahha sampion.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Када се десио спонтани скуп народа који воли цг језик, цркву и заставу?
Био је један на Цетињу, гдје су људи заиста шетали, нико им није платио гориво за то.
Је ли било још таквих скупова ове године?
А са друге стране изброји колико је било протеста одупри се, колико литија ?
Ви сте на власти, и удобно је зашто би сте трошили калорије да покажете да нешто волите?
Само 30 еура за гориво вас изводе из кућа.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks