Mislim da MZ Zagorič plasira priču o nemirima i da će Bošković da ih zbog toga izbači iz partije i podnese krivičnu, jer on je čovjek koji je na ruci dok je studirao nosio prsten sa 4S i ne dozvoljava da se u vojsku ubača narod preko partijske veze, a on je sad veći Crnogorac od mene i brani Crnu Goru, a ja sam joj neprijatelj jer ne razumijem da to što su on i Čeko Dačević sad u DPS da je to patriotizam.
Sto mu gromova,
jelenskih mi rogova,
svih mi dabrova s Ontaria,
karamba, karambita,
tako mi čukundede vrača
i bubnjeva Darkvuda,
dal’ je bilo bolje za vrijeme druga Tita?!
Na mamac nacije su sakrili udice,
Čelične oštre udice nam zaprcali u guzice,
Kao ovce nas zamandališe u posebne torove
sad prave od nas jednoglasne horove.
Čet’ri noge dobre, dvije noge loše,
Čet’ri noge dobre, dvije noge loše,
Pokradenim parama voze Mercedes i Porsche.
Najveće poltrone su instalirali na televiziju,
Kao životnu viziju nam nude hipokriziju.
Nebeskom narodu su uvaljeni zemaljski problemi,
za pljačku su izmišljeni suptilni sistemi.
Predsjednik biračima odobrava volju,
Slika se gle - na naftonosnom polju.
Pred izbore evo je bogami prevara nova,
Naivnim penzionerima se dijeli sića lova.
Sto mu gromova,
jelenskih mi rogova,
svih mi dabrova s Ontaria,
karamba, karambita,
tako mi čukundede vrača
i bubnjeva Darkvuda,
dal’ je bilo bolje za vrijeme druga Tita?!
Ista ploča, ali druga strana,
Udružena zavjera CIA-e, Vatikana,
Štedišama su opet oteli devize,
Zauzvrat su dali stručne ekonomske analize.
Napredna inteligencija išćerana iz zemlje,
Na njihovo mjesto ispuzalo podzemlje.
Poštenom čoveku je ostalo samo da plače,
Ili za vešanje da kupi kanapce
Kao utjeha nam je ponudjen lotto, sportska prognoza,
Radiostezija, horoskop, hipnoza,
Redovi dugi kano klisurine,
Ispred privatnih banaka, Jezde i Dafine.
Ako je zemlja čamac, znamo ko je kapetan,
Što smo bliže brodolomu on je više sretan.
Duboko uveren kormilari u mnogosedu,
Dok on sere, veslači gowna jedu!
Preostaje jedino da ugasiš TV,
Odmoriš mozak i maneš se od budala,
Prvo te u rat nateraju i naprave invalida,
Onda nisu u stanju da kažu ni fala.
Ugasi TV, vidiš da te truje,
Pristojnog čoveka nateruju da psuje,
A onda će opet kao Hitler, Causescu,
S položaja pasti uz larmu i tresku.
Last edited by kimmi; 26-08-20 at 00:05.
Ne sjekirajte se, ljudi, bice drzavnog udara na dan izbora. To je sad tradicija vec. Svake izbore po jedan udarčić, cisto da nam nije dosadno.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
MZ Zagoric znaci? Kako li su samo pojedini forumasi na istoj liniji sa njom a ja mislio sve opozicionari do srzi. Zanimljivo.
Hm, btw nije ti bas tacna prica za Boskovica ali odavno sam navikao da vas istina na ovom pdf bas i ne zanima nego samo politikanstvo tako da ne bi detaljisao. Kao sto jednom rekoh jednom liku sto je slicnim se razmetao a druzio se s njim u tom vremenu i sve zna odlicno sto ce ti to!? Mislim ovi nasi razgovori nisu valjda agitprop i slicno ali dzaba. Kad marketing i agitacija udje u povrsne i nebitne komunikacije to je pokazatelj koliko smo kao drustvo daleko od smislenog djelovanja.
Nije tačno za Boškovića da je nosio prsten sa 4s?? Zajebavaš li me to? Neka Rodione tako ti svega.
Ne znam šta da ti kažem, impliciraš da je opozicija kriva za sve tenzije koje se stvaraju? Ili sam te ja pogrešno shvatio?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Zna li ko šta je sa komisijom na biračkom mjestu ? Je li bila online obuka ?
Sad nešto gledam sajt DIKa, nema rješenja o komisiji. Prošli put su bila rješenja na sajtu za svakog člana posebno.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Last edited by mneonly; 26-08-20 at 00:14.
Love, peace and respect.
A sto ce nam komisija? Zavrseno ti je to, brale...
Kampanja je bila relativno mirna do sada tako da se ocekuje paklenih 5 dana sa kulminaciojom u nedjelju vece.
Bice sukoba sigurno
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Citas li ti ovaj forum? Pratis izjave politicara i njihovih agitatora na terenu? Ja ne impliciram nista ali kriviti jednu stranu a da je druga zestoko i dva put vise zagrizla mi je ne nelogicno. No ja sam ti za DPS pa je mozda zbog toga.
Najozbiljnije ja kontraditornijih rasprava i stavova nego na ovom pdf-u nigdje ne vidjeh. Bukvalno sami sebi oponirate.
Zašto misliš da će biti sukoba? Misliš li da će opozicija izgubiti i proglasiti pobjedu ili da će DPS pokušati da pokrade izbore jer opozicija ima većinu a da će narod reagovati?
Čuš biće sukoba sigurno. Uopšte ne mislim da će biti sukoba, čemu dizanje tenzija. Mislim da će DPS pokušat da namakne 10-15k glasova, al da mu neće biti dovoljno jer će sistem sigurnih glasača zakazati ovaj put.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
1. Rezultat ce biti tijesan i DF ako izgubi nece priznati poraz i zajedno sa Ristom Sotonom krecu protesti. To je i vrapcima na grani jasno.
2. DPS izgubi onda ce oni pokusati da potkupe nekog iz URE i to ce im vjerovatno uspjeti sto izaziva isti scenario kao 1.
Sva se prica o kradji svodi na lica koji su preselili nedje ali nisu izbrisani sa spiska. Moj slucaj takodje.
Imali su 4 godine da izboksuju da nas skinu sa spiska. Sad je prekasno.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Sve i da DPS izgubi ja ne vidim kako ce se DF-URA dogovoriti oko vlade i zakona o vjeroispovjesti.
1. Ekspertska vlada je stvar u oblacima. Strasno lijepo zvuci ali je potpuno nerealna pogotovu u CG koja je brendirana kao zemlja nestrucnih ljudi
2. Nije jasno koje ce izmjene zakona URA spremna da podrzi i ono najvaznije
3. URA ce se( kao dio vladajuce koalicije) zestoko boriti za glasove antiSrba svih boja i odlucnost u odbijanju zahtjeva Rista Sotone, u tom smislu im pada kao budali samar
V.Drljevic-DAN
Lustracija, serdare. Lustracija...
Samo ti prvo napravi spisak zelja od koga da se pocne...
Mr Jelusic mi izgleda kao dobar kandidat makar kao neko ko odbija Ristove amandmane
V.Drljevic-DAN
Ukoliko opozicija izgubi na izborima nema šanse da se rezultat moze i smije priznati i pusitit bez ulice.
Evo ima dokaza koliko hoćeš dosta je Dušica a da ne pričamo za ove duple što glasaju na Kosovu i po dijaspori.
Da ne pričamo o ovom notesu što je "pao" u Kotoru o prepisci u BD i odlasku Divanovica da obeća Romima da će da im napravi stanove itd.
Nema malih ekrana, ako se bude išlo na ulicu moraju svi izaći
One Ring to Rule them all...
Najniza stopa nezaposlenosti u Evropi , stopa kriminaliteta medju najnizima u Evropi, vrhunsko obrazovanje, fabrike iz proslog sistema nisu unistene i rasprodate nego vecina tih fabrika i dalje radi, 1200 km autoputa koji je besplatan za gradjane, jedna od najnizih cijena goriva u Evropi, glavni grad Minsk je vise puta proglasavan za ekoloski najcistiju prestonicu Evrope, medju najnizim troskovima zivota u Evropi…
Pored svega ovoga gradjani Bjelorusije su izasli na proteste. Mozda zato sto imaju samopostovanja. Takodje, po nedavno sprovedenom istrazivanju prosjecni IQ gradjana Bjelorusije je najveci u Evropi.
Mozda mozete pogoditi gdje smo na toj listi prosjecnog IQ mi ovdje.
Ali, na svu srecu, za razliku od Bjelorusije mi ovdje nemamo diktaturu, imamo cistu demokratiju i apsolutnu vladavinu prava.
I da naravno, puni smo samopostovanja.
vjerovatno se bakcu sa kriminalom na demokratski nacin zajedno sa raznim NVO sektorima,organizacijama .... tacno kao mi kad pustis vrane da imaju uticaj
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Hahahahahaha 2020. godina i projekat velike Srbije
Šta je, ali sad ozbiljno, sa ovim ljudima?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks