Ja uzeh frizider, masinu za sudje i masinu za pranje i susenje Whirpool, vidjecemo kako ce se pokazati.
Candy, skoro 15 godina, cula nije.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja uzeh frizider, masinu za sudje i masinu za pranje i susenje Whirpool, vidjecemo kako ce se pokazati.
Evo mene opet sa problemom struje u kuci. Svako malo jedna faza nestane a svi osiguraci na svom mjestu. Bio majstor ispitivao veli vjerovatno do konzole ili kabla do kuce. E sad je pitanje, ko je nadlezan za tu popravku? Distribucija ili vlasnik kuce.
Mogu ti iskopati broj jednog iz Dg ko sređuje travnjake, stavlja sisteme za nalivanje isl. Koliko naplaćuje, kako to radi, jel mulja isl nemam pojma, znam da se tim bavi samo.
šaljimada ovdje ima više posla od samog sredjivanja, ali da vidim sta on radi.
Je li majstor utvrdio da li ta faza dolazi na zadnji stub? Ne znam je li mogao utvrditi da faza dolazi a da se ne penje na stub.Da nije u trafostanicu ispala faza?
PS.Ti reče da svako malo faza nestaje!?! Vrati li se sama ili neko interveniše neđe na liniji? Možda je i loš kontakt na konzolu.
Svakako zovn u distribuciju i prijavi.Izaći če da provjere liniju ili visokonaponske osighrače u trafostanici(u tom slučaju još nekom iz komšiluka bi nedostajala faza)
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 25-08-20 at 18:08.
Pa na to sam i mislio, satovi su sada na stubovima postavljeni. Do sata je tvoje, od sata njihovo.
Provjeri i sat. Na moj nije zica od nule bila stegnuta kako treba, izgorelo leziste u satu, ianstalacija ostala bez nule i pogoreli mi skoro svi aparati u kuci, klima, frizider, kompjuter, muzicka lijija....zvek.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prijavih kvar na mail CEDIS-a kad stize mi odgovor morate kaze popuniti formular![]()
Bili iz Cedisa i vele nije do njih struja dolazi do sata.
interesuje me ima li ko iskustva saAGENCIJOM ZA STANOVANJE recimo za hoblovanje parketa adaptaciju kupatila i tome slicno?
Neki dobar majstor da mi ozida dimnjak? Ako imate nekog ko je vama radio da se pokazao dobar da je, tu vec ima onaj limeni dimnjak pa ocemo da ga maknemo da se izida dimnjak fino gore
Ofarbao bih kuhinjski sto sa stolicama iz boje tresnje u bijelu boju. Zvao sam neke majstore koji su trazili vise para nego sto isti kostaju u salonu, a kako imam slobodnog vremena narednih dana odlucio sam da sam to uradim.
1. Da li je bas neophodno da ismirglam postojecu farbu (koja je odlicna, bez ijedne tackice). Ako jeste, moram li skroz da je skinem ili je dovoljno da "matiram"?
2. Kako dalje, koje boje za podlogu a koje posle i koliko bi me kostao materijal za citavu avanturu?
Ja sam se interesovao za slicno, meni je receno da moras malo osmirglat da bi se dobila hrapavost i da vi se prijenjala boja, nakon toga ides sa nekim prajmerom pa onda zeljena boja.
Ja i supruga odradili frontove od kuhinje. Osmirglas toliko damatira i skloni masnocu i necistoce. Sve fino prebrises pa osnovnu boju 2-3 puta i 1-2 prelakiras bijelom. Kantica osnovne, kantica laka na vodenoj bazi, posudica, valjak mali, cetka sve ukupno oko 20 eura
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
masster, da nemas kakvu sliku, prije i posle?
Jesu li frontovi drveni ili univer, medijapan?
Univeru nema šmirglanja. Medijapan i drvo može. Uzmi par granulacija šmirgle, sa grubom lakše skidaš ali ostaju tragovi, tako da prvo sa grubom prođeš a onda finom popraviš to.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks