Ja više razumijem Takumija kad počne da objašnjava na japanskom ili engleskom kako funkcioniše megarotorstator na špicgefufni Leksusa, nego ovu Maju šta je htjela da kaže.
Majo, osvicemo li u ponedeljak u drugu drzavu?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Potpuno ispravno,
mene su kad sam usao motorom na fontanu di trevi (pjesacka zona) ,padala je kisa nisam prst pred okom vidio,opkolili 10 municipalaca,
srecom mi je bio rodjendan taj dan,pa sam samo sklekove radio
Tako da je ovaj jos i dobro proso.
sta ce turista u opstinu, ako je dosao firmu da otvara?
malo ste kontradiktorni, jel turista ili biznismen u triko
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Koji mi prdonja?
Uh sunce ti žarko sav se naježih. Nista ne povezah. Ja sam jednom probe radi nasumično stavljao riječi na papir i na kraju umjesto očekivanog besmisla ispade ipak nesto smisleno. Al ovo gore je za cista umjetnost, a ne post za izbore 2020. Al to je tragedija ovog drustva te umjetnici pisu o politici a politicari o umjetnosti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Vidim na fejsu , jedna srbijanska ugostiteljska jedinica prikuplja sredstva i šalje ljude u Crnu Goru da glasaju.
Za opoziciju.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Naravno.
Nem ništa protiv.
Samo mi je zanimljivo da ljudi to rade ovako javno i otvoreno bez ikakvog skrivanja.
Ma samo neka padne više
Evo ga Suljo i čuvena valorizacija...
https://www.vijesti.me/v/463375
Ja mislim da ce u nedjelju obije strane proglasiti pobjedu.... prednost ce imati ona strana koja prva proglasi pobjedu :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bice hit kad obije strane izadju da slave pobjedu... e tu je vec opozicija u prednosti....
30avg.
Obje strane proglasavaju pobjedu.
Opozicija protestvuje i optuzuje vlast za kradju.
Krecu protesti brojnosti kao Odupri se.
30 sept.
Opozicija i dalje tvrdi da je pokradena.
Brojnost protesta je i dalje kao prosle godine na Odupri se.
Prazni stomaci pocinju da cvrce, splasnuo je DPSovcima osjecaj pobjede...
Oktobar je nepoznanica. Svasta moze bit od oktobra ili novembra, kad se smanje plate.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
u državi dje ima veliki procenat budala i usijanih glava nema potrebe da se ide sa izjavama kako su pobijedili a nedelju dana do izbora. ne mogu oni da glume DOS iz Srbije. jer nemaju nekog kao što je Djindjić bio. takva situacija se rješava racionalno a toga odje nema odavno. a i mislim da ove tri koalicije koje su opozicija neće imati taj 41 mandat, mislim da su u najboljem slučaju nedje na 39 (DF 22, Demokrate 12 i URA 5)
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U drzavi gdje se hapsi za "uvredu predsjednika" na fejsbuku, gdje policija blokira glavni grad bez ikakvog zakonitog i racionalnog razloga - tesko da ce se ostvariti izborna pobjeda opozicije, pa ma koliko ubjedljiva bila, "racionanim rjesavanjem situacije".
Ova vlast je davno te racionalne argumente i rezonovanja ostavila za sobom.
Ljudi,da li vi stvarno vjerujete da milo pada s vlasti?
KiMmi kaže da misli da je “donji”,ja kažem da on ostaje vlast,5 dana je do izbora,covjek je kao i uvijek savršeno miran,kao i oni oko njega(kampanja jeste prljavija nego ikad rekao bih),reklo bi se da drži situaciju pod kontrolom...
Izbori su zabava za mase. Ali prava zabava pocinje kad pocnu da rezu sve zivo, ne bi li nekako zakrpili ove ozonske rupe od turizma kojeg nemamo. Tad pocinje prava zurka...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Lucke....javi se sa informacijama sa terena ako si ziv....da bar dio forumasa moze mirno spavat ovih noci.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Last edited by outline; 25-08-20 at 18:21.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
DPS je imao sa satelitima 2 mandata prednosti , sa dijasporom, sa državnim udarom, bez zakona o slobodi vjeroispovjesti, a afere se samo ređaju ko nikad do sad.
Dozlogrdilo je ljudima. Sistem je truo i mora se mijenjati, ako mislimo ko društvo i država naprijed.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 25-08-20 at 18:30.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks