Ili ce nam ministar pravde na casove kod Ranje, ako SDP zauzda DPS kako je namjerio.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
A upiru Demokrate... Samo oni su mogli ovu patku da izbace.
Ču 25%...
Masakrirao ih je DF a URA je povukla intelektualce i građanski nastrojene koji su glasali 2016 - 2018 i sad izbacaju nešto ovako kao da dižu moral.
Na zalost Demokrate ne mogu preko 12-13% i to će biti najveći problem za demokratsku smjenu vlasti.
Koalicija za Budućnost CG imaće 26-28%
URA ide na 7-9%
I Demokrate 12-13%
Jednostavno uniformisanjem i mučnom kampanjom nijesu uspjeli da uđu u apstinente a ni u omladinu.
Gledam one slike i videoe sa skupova po sjeveru prosjek godina 65.
Ali dobro je makar neko i to da uzima.
Da si znali ista duplirali bi podršku sa prošlih izbora
One Ring to Rule them all...
Danas bi mogao DK da izađe sa nečim
Ne bih se zachudio da izadje i kaze da je i koverta namontiran snimak,splachina je ono samo takva!
...
Bi on, no mu pravni tim ne da..Splaka na kvadrat.
Kakvi su to manipulanti.
Dps masinerija je toliko osula paljbu po Uri i Dritanu i to ono ogavno najnize moguce. Prvo napisu za Dritana, covjeka koji je Albanac da je cet.ik pa nakon dvije recenice da se Crna Gora istinski zivi svoju multikulturalnost.
Tacno se vidi Beba final touch.
Ako ko hajpuje to ste vi iz URE. Ne vidim način da imate 8%, a vidim da stalno vrtite oko tog broja kad nagađate.
Je li to neki vaš dogovor ?
Pretvorite taj % u broj glasova i mislim da je jasno da je to nemoguće na URInu infrastrukturu i snagu.
Pa jedva su skupili potpise za DIK...
Evo Gando ako si dokon i pošto si mi prošli put za SDP po gradovima pisao koliko će imati glasova, ako možeš napiši i za URU.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Maksimalno 15.000 i to u najboljem slučaju.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Veoma lako
Ekipa tamo je brutalna a za većinu ljudi koji nijesu ucijenjeni glasači vlasti ne treba da se pravda ko je četnik a ko liberal, to se zna veoma dobro.
Isto tako mi je zanimljivo da bravi optužuju dritana da će sa DF u koaliciju
Ne no će sa DPS-om hahahahhahahahahhahahab
Ode i slikar
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Možeš mislit postizborni kad bude
Тих првих пет на листи је сигурно од прелијетања, више од тог броја тешко да ће добити.
Ове вијести можда неодлучне између уре и демократа окрену према демократама, неће према власти.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Taman sto kažeš da će neodlučne povuc ka demokratama, a ja mislim da puno ljudi koji pričaju da će glasat URU će na kraju zaokružiti demokrate. Ovo je inače neki lik koji ih je podržao prije mjesec dana i sad uskratio podršku. Manje bitno. Bitno je kad ode neko sa poslaničke liste, to uliva nesigurnost.
Тако је, показује да немају кадра превеликог и да су елитно-интелектуална партија, која нема дисциплину као остале.
То им је највећи проблем, али за парламентарне неће бити, тих првих неколико који уђу су прекаљени борци, као партизани после сутјеске.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
U međuvremenu ode još neki omladinac.
covjek jednostavno da ne povjeruje koliko ima "spavaca" u gradjanskim partijama. i to onih najjeftinijih koji sluze da se 7 dana pred izbore "povuku" iz targetirane partije.
je li moguce da smo ovoliko dno od ljudi i da kasnije izadjes sa ljudima i glumis "opozicionara". kolika je ovo jeftinoca od naroda, da ne valjaju cak ni za poslije izbora, ako zasteka.
4 godine price protiv dps i onda se iznenadjuju sa kim se pravi eventualna koalicija.
ovo su oni koji pricaju o "zdravom tkivu dps" pa se vjerovatno nadaju da se sa takvima pravi koalicija.
ne znam sta je gore, to sto su spavaci ili generalno retardirani, pa vjeruju u "zdravo tkivo"
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks