Ја бих свакоме ко не живи у ЦГ више од 6 мјесеци забранио да гласа (осим студентима.
E zamislite se intelektualci, ko nam kroji sudbinu. Ovi su osnovnu školu završili a da azbuku ne znaju. Pa se svrstavajte u isto društvo, pčelice.
Нзм је ли ко поставио ipsos истраживања :
Мир 25,36
ЗБ 24,1
УРА 6,24
ДПС 30,19
СД 4,25
СДП 2,5
БС 3,35
Албанци 2,5
ХГИ 0,2
Hasta siempre!
Radio je ipsps za dps prije 10 dana, e sad ne znam jesu li ovi rezultati od toga.
Ne, nije ovo isto, po ovome ispada da ni HRS ni HGI nemaju mandat, no to je suviše mali procenat tako da relevantni uzorak ne postoji i zato tipujem da će HRS imati tih 0,35%, odnosno jedan mandat. Dalje, po ovoj anketi ispada da će u preraspodjeli biti dodeljena sva tri manjinska mandata + ovaj gore opisani.
Dakle, 81 - 4 = 77, a ostalih 77 mandata... bi se podjelilo:
DPS + SD + BS = 37,79%
Mir... + Za Budućnost... + Crno na... = 55,7%
Kako nije proporcionalni sistem, već Dont, u startu prednost ima DPS (kao stranka sa najviše glasova, no, opet, za većinu im treba 37 mandata (DPS + SD + BS), a ovima drugima 41 mandat. Da bi se izvela računica potrebno je još ulaznih parametara (koju izlaznost su računali).
Sent from my Motorola 8400
DPS 30% to bi značilo da je izgubio više od četvrtine birača sa zadnjih parlamentarnih izbora što je realno domen naučne fantastike.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
I zamisli vladas, a imas podrsku 30% stanovnistva
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
A jeste li vidjeli koga da nosi majice dps? Ne pitam za ove da je vječna, jer je te lakše nositi no njihove partijske.
Jesam ja jedno dijete na ŽB sa roditeljima što je išlo. Poslije tu noć je bio neki DPS skup gore.
I to je to.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Jesam i ja, na reklami ,,za budućnost Crne Gore"
Sent from my Motorola 8400
U PG će se vjerovatno samo na Konik nositi.
Pitanje za znalce, ako pane aktuelna vlast da li Milo ostaje presjednik naredne 2 godine?
Interesantno mi je kako to da apstinenti, stari Liberali, neodluceni, gradjanerija, manjine nisu glasali jednog Nebojsu Medojevica i njegov PzP u trenutku njihovog izlaska na politicku scenu? Medojevic je neokaljan, obrazovan, dobro informisan, vitalan, evropejac, za nezavisnu CG od 1990 + antiratno nastrojen bas tih godina. Imao je zanimljive predloge u vidu socijalnih kartona, zakona o porijeklu imovinu, a bio je protiv ruskog kapitala kada se protiv Rusa nije ni najmanje vristalo nego su Crnogorci njihove pare trpali i tamo dje sunce ne sija. Sjecam se kad je PzP kukao nad sudbinom KaPa, Zeljezare i kojecega drugog i bijahu u pravu.
Sta je problem? Koja to madjija fali malom Nebojsi? Ne pisem ovo kao njegov pristalica nego zbog toga sto se mnogi zale kako u CG nema politicara bas takvog profila. I kad se takav pojavi - trt.
pitanje za opoziciju ko izmisli autolitije
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Jasno, ali ako će se sve legalno, što opozicija obećava, mora ići prvo neka tužba sa dokazima itd. A on ima valjda i određeni imunitet. Dakle neće ići baš prosto.
Možda dio i jes, ali ne vjerujem sva.
Ali je pitanje pravno. Da li institucija predsjednika gubi legimitet ako pada vlada i njegova partija na izborima?
Ako me sjećanje dobro služi on ima još 2 godine mandata.
Last edited by autodijagnostika; 23-08-20 at 21:17.
Сада ми литија поред куће, видјех је негдје од средине ЦГ тробојке доминирају плус чисте тробојке, и заиста не мало државних.
Владика данас рекао битну реченицу, не сумњам да ће га свештенство и монаштво послушати, да не говорим о народу.
Last edited by Brk; 23-08-20 at 21:20.
Opozicija djeluje opusteno, posebno DF. Ili ce osvojit vlast ili nece priznat poraz. A iz dana u dan sve vise mislim da oni ovo drugo prizeljkuju.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Добра ствар што се не појављују водећи људи ДФ-а са Кривокапићем, другачији, мекши и нормалнији им је приступ.
On ostaje predsjednik, ali realno ako izgubi vlast mislim da će da nestane iz CG na neku od egzotičnih destinacija.....
Stari depeesovac mi danas priča, parafraziram, nekad je tu bio Filip (makao se), bila Milica (makla se), Sveto (maknut, veli sa pravom ali je on bio partijski filozof koji je imao uticaj i balansirao), Lukšić (maknut), Duško Marković nikoga svoga na listi nema....
od građanske stranke koja je nekada garantovala stabilnost postali su nacionalistička stranka koja izaziva podjele po svim šavovima i nestabilnost, veli Milo je ostao sam i potpuno je pogubio konce. Ubijeđen je da DPS gubi izbore i da ne mogu da namaknu to što im fali....
Ludi na BS i SD kako su doveli nesposobnjakoviće i posraše se u sve itd itd...
Iako mi je djelovao iskreno dok je ovo gore pričao, kazao je na kraju da će da glasa opoziciju, što mu nisam povjerovao jer je to kod njega više ko ljubav prema fudbalskom klubu a manje razum, al opet.
Primjećujem dalje da se standardni podržavaoci DPSa sa foruma nisu upisali na anketi, iako su to radili ranije. Iskreno se nadam da su skontali dje ovo što radi vlast vodi i da samo javno ne pričaju iz straha za radna mjesta. Možda vide da je frka pa se za svaki slučaj ne upisuju, a vjerovatno ima i jednih i drugih.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks