Evo, ovo ti je 15€
![]()
15 € i 3 MB![]()
To je to, full paket, nisam slikao salate![]()
Đe se nalazi taj Pejović, treba li za čorbu šerpa da se ponese?
Sjedoh jutros da doručkujem u restoran na Crnom jezero. Topla lepinja sa pršutom i kajmakom+pomfrit. E ne znam što bih rekao. U najveću prčvaru bi to bolje bilo. Domaći hleb debljine 10 do 15 cm i unutra malo pršute i kajmaka. Hladan. Kisjelo mlijeko koje nije vidjelo "domaćeg". Bile su tu još i priganice..onako..tvrde. Kajmak i sir su bili ok. U porciji 6 priganica 5,5e. Rekli su mi da tamo hrana nije nešto ali sam mislio da umiju napraviti običan sendvič sa pršutom i kajmakom. Čudo.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Stara Kuća prije Graova, cijene ok, usluga domacinska, na nase dvije ture, zvali su trecu, dva ovala sira od kuce.
Hleb ispod saca.
Preporuka
picture upload free
![]()
Last edited by mrgo; 23-08-20 at 12:08.
Kako vi nikšićani prekrstiste Groovo u Graovo...hmmm
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
rostiljijadom nisam odusevljena, bar ne karadjordjevom (ljepsa je u stefan) i krompirom iz kese. konobar super.
Ali zato Koliba pod Ostrog... u 12 sam rucala, jer goozica.
sto se tice kacamaka, ovaj od 5€ je carski za onu palentu sto se prodaje po 10€. ja sam ponijela porciju kuci, jer oči gladne
konobar isto super.
nothing comes from violence and nothing ever could
A, dobar Tate u Budvi, mix kobaja za dvoje pun pogodak.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pekara "KAO NEKAD"Kolasin,preporuka za domace pite, VRHUNSKE!
Послато са SM-A320FL помоћу Тапатока
Bojana nista posebno ko zna sta su domace pite.
Đe se može naći ta Bojana?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
U Zabjelsku Vektru 068502733
Narucih kod ovog Steva za 15 eura ribe. Ljepseg krapa i obicnog i dimljenog nisam jeo odavno, dobra i jegulja. Obicno se krap osjeca na mulj ili popije ulja ili ga preprze. Ovaj je top. Porcija ogromna. 4oro normalnih da se fino nabuca. Oriz na podgoricki, kukuruza i grilovane paprike uz to dodju, prste da polizes. Svaka cast na preporuci, od sad znam dje cu jednom nedeljno jesti.
Ovako nesto u restoranu nije ispod 40 eura.
Tačno ću morat namjenski doć u Pg da probam to...![]()
#fakenews
mislim da on ima taj "paket" za deset eura u koji ti dodje 2 kg ribe przene, ja sam insistirala da mi ne stavi ni mariniranoga ni nista od dodataka nego samo przenoga krapa i mi jos komentarisemo posto smo ljubitelji (a ja nijesam nesto vična spremanju ribe, i nikad ga ne spremim narocito) koliko je to ukusno bilo i koliko je dobro przeno, sjajno osoljeno...obicno kad se nesto tako dobro oprzi malo i ono ulje ti tesko padne ali ovdje toga nema...przen, preukusan, krckav, cak mi ne smeta ni sto su manji komadi krapa, i uglavnom, za 10 eura smo dobili taj dodatak od pirinča kojeg je bilo dosta, znam da je pirinač lijepo, profi kuvan, al dente, da se osjeća bijelo vino i suve šljive, grozdje, svsta nesto kroz njega, 4 komada projica, cisto kukuruzno brasno n(meni bi bilo milije da su od bijeloga, ali nije problem ni što su zute)paradajza i luka sječenoga...mislim da je to za 10 eura ok
ja vala Jokašu kad god kupujem ne naletim na toga krapa koji po kilogramu košta 2-3 eura? AKo hoćeš većega, kilo je 7 ili 8 eura, tako da te ispadne minimum 50 eura, a ako kupim kod onoga ispred volija desetak eura mi bude krapče ...jedino kad se vraćam sa mora moze se desiti da mi one žene na Vranjini ponude sve što imaju ribe za 20 eura pa onda spuste na 15....tu bude recimo 3 krapčića od po dva kila....nekad dva za deset...uglavnom u smiraj dana je najjeftiije ako im pretekne što...sad mi se javi fleš bek....nekad nije bilo ovoga puta do Budve preko Cetinja, tj put preko Paštrovačke je bio glavni i najopterćeniji, mnoga su kola kuvala uz petrovačke strane, samo si srijetao obično domaće turiste kako se skrajnjuju i lade auta....strani su i tad vozili bolja kola....golf je bio pojame i tada su one žene sa Vranjine na onom istom mjestu kao i danas stojale i prodavale ribu u metalnim banjama, nije bilo plastičnih....nije se desilo da se vraćemo sa mora da tata ne stane i ne kupi krapa, svježega koji nam se praćakao u gepeku na moje užasavanje
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks