Page 135 of 487 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... LastLast
Results 3,351 to 3,375 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Nekad sam postovao Gandalfa i imao je vrhunske biznis ideje i pogled na zivot.

Ali kad vidim da pise podguzna muva odmah mi nekako skoci pritisak na 200. Izgubio si se nedje u ovoj gunguli.

Kao prvo ljudi koji su se okupili juce niti su imali bon niti su dobili zastave ni nista. Skup je organizovao momak iz NK bez ikakvih davanja ili dobijanja. I valjalo bi da se malo informises kad pises neke stvari. Nekad si znao da za ono sto kazes imas dokaze i slicno.

Sent from my p30pro using Tapatalk
    Тачно ће се неко изнервират јер га ти не цијениш више. Момак који је организатор ситни лоповчић. Можда ти је и друг. А што се тиче бонова нисте их можда јуче добили али ћете добит дупло следећи пут.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Ipak je pobjednik predizborne kampanje gospodin Agović prvi čovjek Petnjice sa izjavom da ako izgube izbore ostaje samo da se svi presele u Tursku.
    Kakvi polupismeni likovi kao on ili ovaj iz Andrijevice i slicni dovatise se para i moći to poludje potpuno jbt a sve kradu papir,spajalice dje god mogu što ukradu.
    Eto ova Maraš je dokazala da se moze unistiti i ono za što smo mislili da je nomoguće kao što je kompanija Plantaže.
    Neka dobiju oni i ovog puta ali ćemo svi izgubiti jer smo u kanalu najvećem u Evropi ja mislim a već na jesen će biti bolno otrežnjenje.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

3. The Following 2 Users Say Thank You to kurogane For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,043
    Thanks Thanks Received 
    12,420
    Thanked in
    6,721 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Kreće...

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vicevom-rezimu

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    kakav je Bole Obradović samo me zanima šta o ovome misle Dajko i ekipa?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    Svako kome je super da mu dijete skoluje ovaj obrazovni sistem i da ga liječi ovaj zdravstveni sistem i da ga štiti ovaj pravni sistem u kojem je tužiteljka lopov slobodno neka ostane doma ili za ovoga ljepotana neka opet glasa a inače svaka vam čast kad ste čekali da vam se pojavi slavko sizofreničar i milo lopov da vas prosvijetle i kažu da ste crnogorac izgleda da do tada niste znali što ste
    Eh da se ne pojavise ta dva velikana s kraja 20-og i pocetka 21 vijeka igralo bi se odje sitno kolce - 100% si u pravu

Kad malo pogledas vecina direktnih protivnika i jednog i drugog su pod zemljom ili anonimusi.

To samo pokazuje ustvari koliko su oni preteca svog vremena a kontra strana tupi istu ostricu ali sad nemaju podrsku Zapada kao 1918.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    kakav je Bole Obradović samo me zanima šta o ovome misle Dajko i ekipa?

Jesi li ikad napišao konkretno nešto na ovoj temi , a da nije bilo komentarisanje ovakvog tipa? Ovdje smo dobijali infrakcije da spamujemo, samo jer se moderatorima ne dopada o čemu se piše. Baš me zanima što konkretno ovakvi komentari poput tvojih imaju sa temom o izborima. Ako te zanima što Dajko misli, brate javi mu se, izađite na piće

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Ja nemam potrebu nikome da dokazujem kako se ja osjećam. Ali imam utisak da ja i ti imamo različit pojam šta je to biti Crnogorac..
    U pravu si, očigledno da imamo različito gledište na naciju. To nije ośećaj koliko li da li si muško ili žensko (mada zadnjih nekoliko godina i za to kažu da je ośećaj)
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    U pravu si, očigledno da imamo različito gledište na naciju. To nije ośećaj koliko li da li si muško ili žensko (mada zadnjih nekoliko godina i za to kažu da je ośećaj)
    U pravu si, lako je Crnogorčiti preko tastature, to ti priznajem
    Last edited by Zedd; 22-08-20 at 14:24.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Kreće...

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vicevom-rezimu

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Čuješ ti kralja, Vučina obezbijedila Milu (ČITAVIH) 300 glasova. Na da priča o 30.000 glasova ne bi bio tako napaljen

Boško je srpski Medo
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Ja se osjećam kao Crnogorac, tako će biti sve do dana kad me ubače u drveni kaput. Ja nemam potrebu nikome da dokazujem kako se ja osjećam. Ali imam utisak da ja i ti imamo različit pojam šta je to biti Crnogorac..
    A ti si svoj pojam sto je Crnogorac stvorio na osnovu svojih iskustava, stecenog znanja i okruzenja ili postoji nedje definisan kodeks pa ocekujes da je tvoj pojam svaciji?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by koronas View Post
    Eh da se ne pojavise ta dva velikana s kraja 20-og i pocetka 21 vijeka igralo bi se odje sitno kolce - 100% si u pravu

Kad malo pogledas vecina direktnih protivnika i jednog i drugog su pod zemljom ili anonimusi.

To samo pokazuje ustvari koliko su oni preteca svog vremena a kontra strana tupi istu ostricu ali sad nemaju podrsku Zapada kao 1918.
    E ništa bez po spomenik posle da im se podigne jer su nas osvijestili i rekli ko smo i što smo ja dok se nisu pojavili nisam znao da sam crnogorac a bogami mili bojim se da će opet za 100 god bit parola nikad više ali 2006 jer sve se vrti u krug i razmnožavaju se glave koje razmišljaju isto kao ti

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by koronas View Post
    A ti si svoj pojam sto je Crnogorac stvorio na osnovu svojih iskustava, stecenog znanja i okruzenja ili postoji nedje definisan kodeks pa ocekujes da je tvoj pojam svaciji?
    To je nešto što je u familiji zadnjih 100 godina, što se kalilo još od bitke za Skadar. Kalilo se 44', 45', kalillo se i na Golom otoku. Kalilo se 96', 97' kad se metak mogao popiti i za manje i to od strane sedmog bataljona kojeg je puna današnja vojska na čelu sa bjeloglavim supom čuj mene orlom.. Opet, nemam ja šta da kome dokazujem, posebno terenu koji je promjenljiv kao čarape. U pravu si, osjećaj je individualan i nemam čak ni potrebu da ga nekom namećem, posebno patriotama sa tastaturom ili kao Draginja, džojstikom.

Srdačan pozdrav!
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

13. The Following 8 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Može lock posle ovog Zeddovog posta.

Botovi su krekovani. Neće imat odgovor na ovo, a i tražiće hrskavu piletinu u sendvič, a para nema.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Zlatni su Markovicevi odgovori kakva mu je pitanja CdM probrao. Po dva paragrafa, sve isprskana pjenom sto je na usta udarila,

https://www.cdm.me/politika/odgovori...italaca-cdm-a/

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Ja se osjećam kao Crnogorac, tako će biti sve do dana kad me ubače u drveni kaput. Ja nemam potrebu nikome da dokazujem kako se ja osjećam. Ali imam utisak da ja i ti imamo različit pojam šta je to biti Crnogorac..
    Ako mrziš srbe, četnike, crkvu i uopšte pravoslavnu vjeru i ako su tvoji bili na stranu komunista onda si na dobrom putu da budeš željeni crnogorac.

Thanks Thanks Given 
    5,043
    Thanks Thanks Received 
    12,420
    Thanked in
    6,721 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Jesi li ikad napišao konkretno nešto na ovoj temi , a da nije bilo komentarisanje ovakvog tipa? Ovdje smo dobijali infrakcije da spamujemo, samo jer se moderatorima ne dopada o čemu se piše. Baš me zanima što konkretno ovakvi komentari poput tvojih imaju sa temom o izborima. Ako te zanima što Dajko misli, brate javi mu se, izađite na piće
    pa jesam li za DPS ili nisam? a imam ti i vezu u vrhu foruma pa mogu pisat’ ovako

ja se ne sjećam da sam odje prozivao ljude na osnovu nacionalnosti i vjeroispovijesti

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

18. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa jesam li za DPS ili nisam? a imam ti i vezu u vrhu foruma pa mogu pisat’ ovako

ja se ne sjećam da sam odje prozivao ljude na osnovu nacionalnosti i vjeroispovijesti

Izlazi i to oko nacionalnosti i vjeroispovijesti "između redova". Makar mene poštedi patetike.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Cujem price po selu, vele a jos ovaj put Milo jer ako sad padne uzece nam drzavu Srbi, vele Dritan daje sve glasove DF-u, prodao se, nece ga niko glasat od pravih crnogoraca. Zamislite tu nebulozu, Musliman, Albanac se prodao Srbima i daje sve glasove da se Crna Gora pripoji Srbiji, eto tako razmislja nas narod koji cita CDM i gleda RTCG.
    Lako je manipulisati sa narodom koji ne gleda nista drugo sem zadruge i rtcg, koji ne cita nista drugo sem CDM, koji je poslednju knjigu procitao u cetvrtom osnovne i to lektiru tim lavlje srce, do pola.
    Mozak ispran, Milo u srcu, Srbe na lomace.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

21. The Following User Says Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

PITANJE: Poštovani premijeru, hoće li biti smanjenja plata i penzija nakon izbora?
    ODGOVOR: Plate u javnom sektoru, penzije i socijalna davanja neće biti umanjivane nakon izbora. To sam obećao građanima i tako će biti.

neka stoji.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    310
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    183 Posts

Oj zivote. Ima li iko nasvijetu da se lozi na ovu pricu vise.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Joksim View Post
    Oj zivote. Ima li iko nasvijetu da se lozi na ovu pricu vise.

Možda je Krivokapić mislio da štampa perpere (znam da nije, ali isto se tako moglo napisati i opet bi se promašila suština).

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Najozbiljnije, nikoga faca ne odaje kao ovog Ivanovića
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

26. The Following User Says Thank You to Markys For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Nema sta ura jedino neka sansa. Sreca te Dritan nije native crnogorac, da je prodao bi se davno. To mi je jedina nada. Istina je da jedino vanja calovic ima muda od rodjenih crnogoraca a ostalo nek smo zdravo. Od muske populacije sve sami krem. Tako sad reagujem kad pocne prica u drustvo da ce se dritan prodat. Jedina nada i sreca je sto nije crnogorac moze i srbin. To komentarisem u zavisnosti od strane sa kojom sjedim

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    999
    Thanked in
    720 Posts

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    aoooo jel moguce ovo i niko da osudi ???

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

To je nešto što je u familiji zadnjih 100 godina, što se kalilo još od bitke za Skadar. Kalilo se 44', 45', kalillo se i na Golom otoku. Kalilo se 96', 97' kad se metak mogao popiti i za manje i to od strane sedmog bataljona kojeg je puna današnja vojska na čelu sa bjeloglavim supom čuj mene orlom.. Opet, nemam ja šta da kome dokazujem, posebno terenu koji je promjenljiv kao čarape. U pravu si, osjećaj je individualan i nemam čak ni potrebu da ga nekom namećem, posebno patriotama sa tastaturom ili kao Draginja, džojstikom.

Srdačan pozdrav!
    Svaka cast. Ali pretpostavljam da su jedino tvoji preci tamo bili? Samim tim jedino sto ti mislis i kazes je ispravno. Ok ti je da je svako mjesto i svaki kontejner u trobojku ali ako ko kako mrdne preko praga sa drzavnom zastavom u svoju drzavu - drvlje i kamenje.

Vanzemaljci su bili sem tamo i na Vucji Do, Kruse i Martinice, Fundinu, Mojkovac, klicali Oprosti nam Dubrovnice, mentalno lomili ljude 2006 i dostigli cilj za koji su svi ti prethodni borili, sjekli glave i izlazili na megdane. Olovkom.

A sto ce da rade ljudi u Crnoj Gori koji ne dijele tvoje istoriju? Jel oni nemaju pravo da imaju osjecaj pripadnosti drzavi u kojoj su se rodili?

Ne kapiram poentu tvog omalovazavajuceg stava ali posto vidim da ti je zivot stao '97, srdacan pozdrav i tebi Samo je neko morao od tadasnjih 25 do 55% i bez tebe.

ps. 2020 se sve radi preko tastature a od 7og bataljona si mogao dobit metak jedino kao vrh rezima ili isturena jedinica tako da tu pricu kali dje si naucio

Page 135 of 487 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)