Page 134 of 487 FirstFirst ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... LastLast
Results 3,326 to 3,350 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Zakon je uspio, najjača predizborna priča... Još zakon koji je u praksi neprimenljiv... Dobro.
    Zastave, barjktari, ostale gluposti.

Kako DPS brani državu? Ekologijom? Održivom ekonomijom? Ljudskim pravima? Neselektivnim pravosudnim sistemom?

Sent from my Motorola 8400

2. The Following 3 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Ahahahaha aaaa to je ta fela

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Drug moj nije niti licno znam momka samo sam izjavio gore da je on organizovao skup juce.

Sent from my p30pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Drug moj nije niti licno znam momka samo sam izjavio gore da je on organizovao skup juce.
    I ti vidis ciste, patriotske motive iza toga?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    I ti vidis ciste, patriotske motive iza toga?
    Ja ne znam sta ko vidi potegnu se prica da mi je drug neko koga i ne poznajem pa zato rekoh.

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Zakon je uspio, najjača predizborna priča... Još zakon koji je u praksi neprimenljiv... Dobro.

Kako DPS brani državu? Ekologijom? Održivom ekonomijom? Ljudskim pravima? Neselektivnim pravosudnim sistemom?

Posvadjas, podjelis narod i lagano...

Pogledaj ovo molim te:

Sekulić: U vrijeme pandemije sačuvano 60.000 radnih mjesta i otvoreno 1.000 novih

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...reno-1000novih

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Ja ne znam sta ko vidi potegnu se prica da mi je drug neko koga i ne poznajem pa zato rekoh.

Pa vidis kakav lik organizuje ANTI-LITIJU na koju bi ti dosao da si mogao
    A nemoj, pametan si momak

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ti se izgleda ne śećaš kako su ti postavljali blokade i upadali u autobus . Danas ti ti isti ne smetaju, ali ti smetaju oni kojima si nekad pripadao. Otac ti je štampao te iste zastave koje ti danas smetaju
    Mijenjaš se ka Milo.
    A ti se inače sjećaš blokada i bio si u tim autobusima? Sad su odjednom svi "stari liberali". Veli, mijenjaš se ka Milo, tobož nisi za njega. Sve i da se vrati to vrijeme, da opet može da se bira, opet bi tada isti ovi srbovali uz Mila. Ja iz tog vremena znam vjerujem svakog starog liberala iz PG jer mi je pokojni najbolji drug bio od početka u LSCG i znam u PG skoro pa svakog od njih jer nije nikad postojala prepreka da se druže ljudi različitih političkih razmišljanja niti je ikad bilo trzavica osim kada naredi neko iz vrha svojima. Sad odjednom svako je bio stari liberal, sad su čoče komite, a preko puta njih četnici...Ali mi je vrhunac od kojeg mi se povraća ova priča o tome što LSCG svaki Milov bukač pominje kao da je preživio nešto. Od 1996 do danas su ljudi preživjeli milion puta grđe progone od strane vlasti, ljude su sa poslova ćerali na razne perfidne načine isti ovi tvoji i svakakve gadosti i fukarluke radili.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    A ti se inače sjećaš blokada i bio si u tim autobusima? Sad su odjednom svi "stari liberali". Veli, mijenjaš se ka Milo, tobož nisi za njega. Sve i da se vrati to vrijeme, da opet može da se bira, opet bi tada isti ovi srbovali uz Mila. Ja iz tog vremena znam vjerujem svakog starog liberala iz PG jer mi je pokojni najbolji drug bio od početka u LSCG i znam u PG skoro pa svakog od njih jer nije nikad postojala prepreka da se druže ljudi različitih političkih razmišljanja niti je ikad bilo trzavica osim kada naredi neko iz vrha svojima. Sad odjednom svako je bio stari liberal, sad su čoče komite, a preko puta njih četnici...Ali mi je vrhunac od kojeg mi se povraća ova priča o tome što LSCG svaki Milov bukač pominje kao da je preživio nešto. Od 1996 do danas su ljudi preživjeli milion puta grđe progone od strane vlasti, ljude su sa poslova ćerali na razne perfidne načine isti ovi tvoji i svakakve gadosti i fukarluke radili.
    Moramo biti fer i ja ću posvjedočiti da je Rakun to preživio i da su on i njegovi dosta istrpjeli, mnogo više nego većina.
    I upravo mi je zbog toga čudno da on ne konta da su isti danas velji "Stari liberali " oni sa blokada i da su izdanci onih koji su nas proganjali oteli državu i da oni masu zastavama koje ne poštuju kao što ne poštuju ni državu
    Last edited by Gandalf_White; 22-08-20 at 12:23.
    One Ring to Rule them all...

10. The Following User Says Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,888
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Moramo biti fer i ja ću posvjedočiti da je Rakun preživio i da su on i njegovi dosta istrpjeli, mnogo više nego većina.
    I upravo mi je zbog toga čudno da on ne konta da su isti danas velji "Stari liberali " oni sa blokada i da su izdanci onih koji su nas proganjali oteli državu i da oni masu zastavama koje ne poštuju kao što ne poštuju ni državu
    Nama nisu smjeli uc,znash dje a ne da me muka hvata sad kad vidim ovo,no cu da se uzdrzim od svakog komentara oko toga.
    Najbolje mi se mentalni sklop sad slaze sa stavovima Mojsija i kimmija,neka stvore normalni standard,pa cemo posle srat o svemu ostalom puno opushtenije,bistrije,i ako treba uz svaki kompromis,ne moze drugachije svakako ako tezimo gradjanskoj drzavi.
    ...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    u ovoj zemlju crnogorci ne brane srbima da budu srbi, da pricaju srpskim jezikom, niko ne brani srpskom popu da udje u Cetinjski manastir ili Ostrog.
    u ovoj zemlji srbi rade sve da crnogorci ne budu crnogorci, da ne pricaju crnogorskim jezikom, i srbi brane crnogorskom popu da udje u Cetinjski manastir ili Ostrog.
    i onda se izvede zakljucak da crnogorci progone srbe.
    oni koji mrze su srbi i mrze sve sto nije srpsko...
    ali za tebe su ti srbi koji mrze sve sto nije srpsko pravi crnogorci...
    Pokusaj prodaje muda za bubrege ne uspijeva druze Saruman.
    Jeste, u toku je cista diskriminacija potlacenih sljedbenika Vodje i vlasti.

Hapse ih cim pohvale ministra onlajn, ili zasviraju iz kola, ili se voze okolo sa zastavom u gepeku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Druze kad od vas niko novopečenih Crnogoraca iz DPS nije smio da pomisli ni na krstaš barjak ni na CG zastavu ja sam je nosio.

Nikad mi niko nije zabranio da udjem ni pod Ostrog ni u jedan manastir.
    Posvadjao sam se sto puta sa ljudima koji su negirali zastavu ili naciju ali me niko od njih nije od 2006 naovamo fizički ugrozio. DPS jeste više puta, tj upravo ti konvertiti
    Nikad mi niko od njih nije nista ukrao - DPS jeste državu i mladost i budućnost djeci

Ja ću prvi poginuti ako treba za CG ako je ikada iko ugrozi ali od toga nema ništa - jedino ko je ugrožava je DPS i sateliti.

90ih sve što je bilo radio je DPS isti ovaj koji je sad.
    A sad forsiraju podjele i pritiskaju Srbe da bi mogli da nastave da krčme - to može da prođe kod onih koji moraju da glasaju i koji se primaju na tu maloumnu priču - kod mene ne prolazi

Volio bih da imamo jaku državu a takva država kao preduslove ima demokratiju i vladavinu prava i nema korupcije i kriminala pa onda moze da se gradi građanska država.
    Ne moze se na silu praviti nista
    Sami pocetak te diskredituje...najblaze receno neistina...
    pricas da DPS izjednacava sebe sa drzavom, a meni ne das da volim ovu zemlju a da nijesam DPS ???
    i fino pise crnogorski pop ne moze da udje u Cetinjski manastir...a to mu ne brane crnogorci nego srbi...
    ne ide to tako druze Saruman
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Moramo biti fer i ja ću posvjedočiti da je Rakun to preživio i da su on i njegovi dosta istrpjeli, mnogo više nego većina.
    Što su istrpjeli molim te , a da nismo ostali istrpjeli? Nikada nisam glasao ove na vlasti od kako sam stekao biračko pravo punoljetstvom, znam da od 1990 do danas se promijenilo samo jedno, a to je bogatstvo onih kojima se dalo dok se rastrzala imovina svih preduzeća i onih koji su se ovajdili od šverca cigara i nafte ili na mahinacijama sa dinarima i markama. Većina ljudi je istrpjela i ratove i sankcije i plate od 10 maraka, ljude su poslije 1996 nakon pucanja jedinstvenog dps-a šikanirali u svemu, ostavljali ih bez poslova, svakog ko je jasno bio protiv proganjaju i dan danas ALI znaš li koja je razlika od njegovog "preživio" i drugih, nema ga da jasno ukaže na anomalije već ćuti i javi se tek onako da prokomentariše zastavu ili crkvu, naravno jer misli da su svi u CG četnici protiv režima, pa ne vidim jasnu logiku veze nekad liberal a sada što?

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    znaš kako wulfy

‘... prosjek inteligencije građana Crne Gore, i to 86, što nas svrstava na samo začelje Balkana, ali i Evrope.’

i u to ime jedna strofa samo:

‘Domovina se brani rekom
    I ribom u vodi
    I visokom tankom smrekom
    Što raste u slobodi’

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Teren me nije prepoznao kako ti kazes ili kako god. Diplomirani sam ekonomista i radim posao koji mozes da radis bez skole. Ali svi radimo za platu i gledamo dje je veca. Sa mnom radi magistar ekonomije pa se ne zali nego kaze da zaradjuje 3x bolje nego da radi u struci.

Crnogorac sam i moja familija cio zivot, koja je bila za liberale u to vrijeme. Danas ne pitam nikoga za koga je ili sad aktuelno pitanje jesi li nas ili njihov. Prvo to mi je jako nekultirno pitanje. Isto kao da me neko pita jesi jebao zenu jutros ili koliko si primio plate. To je moje koga ja glasam.

Moje licno misljenje koje imam je da se ni jedan zakon ne glasa u 3 poponoca. Ali i smatram da je država sva drzavna pitanja trebala da pocne da resava posle 2006 i da ih rijesi u narednih par godina. Nego odje ko god da kaze da je Crnogorac odmah je nekakva muva i milogorac. Ne poistovjecujte drzavu i vlast da vas zamolim.

Isto je mi je kontradiktorno da se dizu 2 prsta i glasa DPS jer su 90ih to bile dvije bukvalno zaracene strane.

Cudo kako te teren ne prepoznaje pored familije koja je u DPS i koja radi u lokalnoj upravi. Mala je ovo zemlja sve se zna. Vidis li da kontraobavjestajna sluzba radi kao nikad.
    Brate vjeruj mi sto ti ja zla ocu mici se od antilitija i DPS-a. Zamisli kad tebe ne prepoznaju iz te ekipe kakvo vrijeme dolazi.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Ovo sto ti sad pises je samo potvrda da su tvoja pisanja puna paranoje i sizofrenije... Ides putevima Nebojse Medojevica...
    Uh uh...

Da ga tostiramo ili ćeš ovako?

18. The Following User Says Thank You to Babbo Natale For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Sami pocetak te diskredituje...najblaze receno neistina...
    pricas da DPS izjednacava sebe sa drzavom, a meni ne das da volim ovu zemlju a da nijesam DPS ???
    i fino pise crnogorski pop ne moze da udje u Cetinjski manastir...a to mu ne brane crnogorci nego srbi...
    ne ide to tako druze Saruman
    Можда може у цивилу?
    Не познајем материју довољно, ако је искључен из цркве (а мислим да су сви цпц свештеници искључени) да ли им је осим причешћа и осталих вјерских ствари забрање и улазак у цркве?

Знам да неки вјерници цпц улазе без проблема у цркве и манастире, а за свештенике не знам.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

I gledaj o čemu oni drve..Zlatan li je Lucke pri ovim tostiranim bez majoneza botovima.. Nije to kako se neko vjerski/nacionalno osjeća kao onaj vezeni broj na fudbalskom dresu pa da to može Amfilotije ili bilo ko da ga očupa sa tog dresa. Ta osjećanja su lična ali često guzica obraz kalja i to je čest razlog kod 'prelaska' iz jednog tima u drugi.

Dalje, u frižideru nam je parizer a standard nam je da poklopimo troškove i to jedva - na mjesečnom nivou.. Ja mislim da je veća muka koja se tiče ekonomije/standarda dostojna čovjeka na nas i potomke nego druga pitanja koja se potežu..

Što reče kolega Cezar (paraftaziram), kukala nam majka ako su vam najveći kvaliteti to što je neko Crnogorac ili Srbin, pravoslavac, musliman ili katolik..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vicevom-rezimu

Kad dolaze Romi i Kosovari velika se prdnjava diže, a kad dolaze Srbi da glasaju DPS iskulira se lagano.
    Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Знам да неки вјерници цпц улазе без проблема у цркве и манастире, а за свештенике не знам.
    Naravno da mogu, ne piše im na čelo oblik magije u koji vjeruju. Može i muslman uć u dvorove SPC, ali Crnogorac se ne može krstit u SPC
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Što su istrpjeli molim te , a da nismo ostali istrpjeli? Nikada nisam glasao ove na vlasti od kako sam stekao biračko pravo punoljetstvom, znam da od 1990 do danas se promijenilo samo jedno, a to je bogatstvo onih kojima se dalo dok se rastrzala imovina svih preduzeća i onih koji su se ovajdili od šverca cigara i nafte ili na mahinacijama sa dinarima i markama. Većina ljudi je istrpjela i ratove i sankcije i plate od 10 maraka, ljude su poslije 1996 nakon pucanja jedinstvenog dps-a šikanirali u svemu, ostavljali ih bez poslova, svakog ko je jasno bio protiv proganjaju i dan danas ALI znaš li koja je razlika od njegovog "preživio" i drugih, nema ga da jasno ukaže na anomalije već ćuti i javi se tek onako da prokomentariše zastavu ili crkvu, naravno jer misli da su svi u CG četnici protiv režima, pa ne vidim jasnu logiku veze nekad liberal a sada što?
    Liberali su prezivljavali pakao od ove vlasti, to samo znaju oni koji su bili Liberali i koji su putovali onim autobusima dje su im blokade postavljali, bili kamenovani na svakom cosku,na svaki kilometar ih docekivali puskama. Ista ta vlast koja je i danas, samo su tada bili Srbi a danas Crnogorci

Nego to danas svi zaboravljaju, pa masu ovi novokomponovani Crnogorci od 2006 pa nadalje kao da prije nismo postojali

24. The Following 4 Users Say Thank You to Pterodaktil For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Što reče kolega Cezar (paraftaziram), kukala nam majka ako su vam najveći kvaliteti to što je neko Crnogorac ili Srbin, pravoslavac, musliman ili katolik..
    Interesantno kako to naprasno postaje nevažno samo i isključivo kad se priča o Crnogorcima. Sa druge strane kad se priča o srbicama, Srbima i Bošnjacima postaje najvažnija stvar na svijet
    Ako neko pomene Crnogorsku zastavu, to je nevažno i skretanje je sa teme, ako neko pomene srpsku počne da se ujeda za njenu odbranu
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Kreće...

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vicevom-rezimu

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Liberali su prezivljavali pakao od ove vlasti, to samo znaju oni koji su bili Liberali i koji su putovali onim autobusima dje su im blokade postavljali, bili kamenovani na svakom cosku,na svaki kilometar ih docekivali puskama. Ista ta vlast koja je i danas, samo su tada bili Srbi a danas Crnogorci

Nego to danas svi zaboravljaju, pa masu ovi novokomponovani Crnogorci od 2006 pa nadalje kao da prije nismo postojali
    A niko nije preživljavao pakao , samo liberali? Pa i dok je Narodna sloga bila kao značajna politička snaga, bilo je svačega, a vremenom je DPS razvio drugačiju strategiju šikaniranja. Koliko znam ljudi koje su odstranjivali sa poslova u zadnjim decenijama, a čiji je jedini grijeh bio taj što su ih označavali "ne prepoznaje te teren". Koliko uništenih vrhunskih studenata, familija, koje su namjerno sputavali jer ih teren ne prepoznaje. Na kraju, uništene su generacije, ne liberali, uništeno nam je sve jer je bogatstvo države pripalo pojedincima koji se nazivaju patriotama. Prosječna plata u CG je 500 eura pa ti viđi što možeš sa njom ako ne daj Bože digneš kredit, a njihove "patriote" potroše prosječnu platu na ručkove vikendima od mora do sjevera CG.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Interesantno kako to naprasno postaje nevažno samo i isključivo kad se priča o Crnogorcima. Sa druge strane kad se priča o srbicama, Srbima i Bošnjacima postaje najvažnija stvar na svijet
    Ako neko pomene Crnogorsku zastavu, to je nevažno i skretanje je sa teme, ako neko pomene srpsku počne da se ujeda za njenu odbranu
    Ja se osjećam kao Crnogorac, tako će biti sve do dana kad me ubače u drveni kaput. Ja nemam potrebu nikome da dokazujem kako se ja osjećam. Ali imam utisak da ja i ti imamo različit pojam šta je to biti Crnogorac..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Svako kome je super da mu dijete skoluje ovaj obrazovni sistem i da ga liječi ovaj zdravstveni sistem i da ga štiti ovaj pravni sistem u kojem je tužiteljka lopov slobodno neka ostane doma ili za ovoga ljepotana neka opet glasa a inače svaka vam čast kad ste čekali da vam se pojavi slavko sizofreničar i milo lopov da vas prosvijetle i kažu da ste crnogorac izgleda da do tada niste znali što ste

Page 134 of 487 FirstFirst ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)