Zakon je uspio, najjača predizborna priča... Još zakon koji je u praksi neprimenljiv... Dobro.
Zastave, barjktari, ostale gluposti.
Kako DPS brani državu? Ekologijom? Održivom ekonomijom? Ljudskim pravima? Neselektivnim pravosudnim sistemom?
Sent from my Motorola 8400
Posvadjas, podjelis narod i lagano...
Pogledaj ovo molim te:
Sekulić: U vrijeme pandemije sačuvano 60.000 radnih mjesta i otvoreno 1.000 novih
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...reno-1000novih
A ti se inače sjećaš blokada i bio si u tim autobusima? Sad su odjednom svi "stari liberali". Veli, mijenjaš se ka Milo, tobož nisi za njega. Sve i da se vrati to vrijeme, da opet može da se bira, opet bi tada isti ovi srbovali uz Mila. Ja iz tog vremena znam vjerujem svakog starog liberala iz PG jer mi je pokojni najbolji drug bio od početka u LSCG i znam u PG skoro pa svakog od njih jer nije nikad postojala prepreka da se druže ljudi različitih političkih razmišljanja niti je ikad bilo trzavica osim kada naredi neko iz vrha svojima. Sad odjednom svako je bio stari liberal, sad su čoče komite, a preko puta njih četnici...Ali mi je vrhunac od kojeg mi se povraća ova priča o tome što LSCG svaki Milov bukač pominje kao da je preživio nešto. Od 1996 do danas su ljudi preživjeli milion puta grđe progone od strane vlasti, ljude su sa poslova ćerali na razne perfidne načine isti ovi tvoji i svakakve gadosti i fukarluke radili.
Moramo biti fer i ja ću posvjedočiti da je Rakun to preživio i da su on i njegovi dosta istrpjeli, mnogo više nego većina.
I upravo mi je zbog toga čudno da on ne konta da su isti danas velji "Stari liberali " oni sa blokada i da su izdanci onih koji su nas proganjali oteli državu i da oni masu zastavama koje ne poštuju kao što ne poštuju ni državu
Last edited by Gandalf_White; 22-08-20 at 12:23.
One Ring to Rule them all...
Nama nisu smjeli uc,znash djea ne da me muka hvata sad kad vidim ovo,no cu da se uzdrzim od svakog komentara oko toga.
Najbolje mi se mentalni sklop sad slaze sa stavovima Mojsija i kimmija,neka stvore normalni standard,pa cemo posle srat o svemu ostalom puno opushtenije,bistrije,i ako treba uz svaki kompromis,ne moze drugachije svakako ako tezimo gradjanskoj drzavi.
...
Sami pocetak te diskredituje...najblaze receno neistina...
pricas da DPS izjednacava sebe sa drzavom, a meni ne das da volim ovu zemlju a da nijesam DPS ???
i fino pise crnogorski pop ne moze da udje u Cetinjski manastir...a to mu ne brane crnogorci nego srbi...
ne ide to tako druze Saruman
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Što su istrpjeli molim te , a da nismo ostali istrpjeli? Nikada nisam glasao ove na vlasti od kako sam stekao biračko pravo punoljetstvom, znam da od 1990 do danas se promijenilo samo jedno, a to je bogatstvo onih kojima se dalo dok se rastrzala imovina svih preduzeća i onih koji su se ovajdili od šverca cigara i nafte ili na mahinacijama sa dinarima i markama. Većina ljudi je istrpjela i ratove i sankcije i plate od 10 maraka, ljude su poslije 1996 nakon pucanja jedinstvenog dps-a šikanirali u svemu, ostavljali ih bez poslova, svakog ko je jasno bio protiv proganjaju i dan danas ALI znaš li koja je razlika od njegovog "preživio" i drugih, nema ga da jasno ukaže na anomalije već ćuti i javi se tek onako da prokomentariše zastavu ili crkvu, naravno jer misli da su svi u CG četnici protiv režima, pa ne vidim jasnu logiku veze nekad liberal a sada što?
znaš kako wulfy
‘... prosjek inteligencije građana Crne Gore, i to 86, što nas svrstava na samo začelje Balkana, ali i Evrope.’
i u to ime jedna strofa samo:
‘Domovina se brani rekom
I ribom u vodi
I visokom tankom smrekom
Što raste u slobodi’
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Cudo kako te teren ne prepoznaje pored familije koja je u DPS i koja radi u lokalnoj upravi. Mala je ovo zemlja sve se zna. Vidis li da kontraobavjestajna sluzba radi kao nikad.
Brate vjeruj mi sto ti ja zla ocu mici se od antilitija i DPS-a. Zamisli kad tebe ne prepoznaju iz te ekipe kakvo vrijeme dolazi.
Можда може у цивилу?
Не познајем материју довољно, ако је искључен из цркве (а мислим да су сви цпц свештеници искључени) да ли им је осим причешћа и осталих вјерских ствари забрање и улазак у цркве?
Знам да неки вјерници цпц улазе без проблема у цркве и манастире, а за свештенике не знам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
I gledaj o čemu oni drve..Zlatan li je Lucke pri ovim tostiranim bez majoneza botovima.. Nije to kako se neko vjerski/nacionalno osjeća kao onaj vezeni broj na fudbalskom dresu pa da to može Amfilotije ili bilo ko da ga očupa sa tog dresa. Ta osjećanja su lična ali često guzica obraz kalja i to je čest razlog kod 'prelaska' iz jednog tima u drugi.
Dalje, u frižideru nam je parizer a standard nam je da poklopimo troškove i to jedva - na mjesečnom nivou.. Ja mislim da je veća muka koja se tiče ekonomije/standarda dostojna čovjeka na nas i potomke nego druga pitanja koja se potežu..
Što reče kolega Cezar (paraftaziram), kukala nam majka ako su vam najveći kvaliteti to što je neko Crnogorac ili Srbin, pravoslavac, musliman ili katolik..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vicevom-rezimu
Kad dolaze Romi i Kosovari velika se prdnjava diže, a kad dolaze Srbi da glasaju DPS iskulira se lagano.
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Liberali su prezivljavali pakao od ove vlasti, to samo znaju oni koji su bili Liberali i koji su putovali onim autobusima dje su im blokade postavljali, bili kamenovani na svakom cosku,na svaki kilometar ih docekivali puskama. Ista ta vlast koja je i danas, samo su tada bili Srbi a danas Crnogorci
Nego to danas svi zaboravljaju, pa masu ovi novokomponovani Crnogorci od 2006 pa nadalje kao da prije nismo postojali
Interesantno kako to naprasno postaje nevažno samo i isključivo kad se priča o Crnogorcima. Sa druge strane kad se priča o srbicama, Srbima i Bošnjacima postaje najvažnija stvar na svijet
Ako neko pomene Crnogorsku zastavu, to je nevažno i skretanje je sa teme, ako neko pomene srpsku počne da se ujeda za njenu odbranu
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kreće...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vicevom-rezimu
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
A niko nije preživljavao pakao , samo liberali? Pa i dok je Narodna sloga bila kao značajna politička snaga, bilo je svačega, a vremenom je DPS razvio drugačiju strategiju šikaniranja. Koliko znam ljudi koje su odstranjivali sa poslova u zadnjim decenijama, a čiji je jedini grijeh bio taj što su ih označavali "ne prepoznaje te teren". Koliko uništenih vrhunskih studenata, familija, koje su namjerno sputavali jer ih teren ne prepoznaje. Na kraju, uništene su generacije, ne liberali, uništeno nam je sve jer je bogatstvo države pripalo pojedincima koji se nazivaju patriotama. Prosječna plata u CG je 500 eura pa ti viđi što možeš sa njom ako ne daj Bože digneš kredit, a njihove "patriote" potroše prosječnu platu na ručkove vikendima od mora do sjevera CG.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Svako kome je super da mu dijete skoluje ovaj obrazovni sistem i da ga liječi ovaj zdravstveni sistem i da ga štiti ovaj pravni sistem u kojem je tužiteljka lopov slobodno neka ostane doma ili za ovoga ljepotana neka opet glasa a inače svaka vam čast kad ste čekali da vam se pojavi slavko sizofreničar i milo lopov da vas prosvijetle i kažu da ste crnogorac izgleda da do tada niste znali što ste
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks