Originally Posted by
AmFi
Nekad sam postovao Gandalfa i imao je vrhunske biznis ideje i pogled na zivot.
Ali kad vidim da pise podguzna muva odmah mi nekako skoci pritisak na 200. Izgubio si se nedje u ovoj gunguli.
Kao prvo ljudi koji su se okupili juce niti su imali bon niti su dobili zastave ni nista. Skup je organizovao momak iz NK bez ikakvih davanja ili dobijanja. I valjalo bi da se malo informises kad pises neke stvari. Nekad si znao da za ono sto kazes imas dokaze i slicno.
Sent from my p30pro using Tapatalk
Hoćeš dokaz da ti dam da je neko sipao gorivo o trošku DPS-a i da su došli u NK Iz drugih opština i da se u DPS dijele zastave ?
Zajebavas li se to druže?
Ljudi koji su juče bili na ulici nijesu čak ni podguzne muve nego su poltroni.
Valja li tako?
Ne izlazi na ulicu kad se pljačka i kad im je uništavan grad ali se izlazi da se pravi pazi ovo sad "anti litija" ahhahahahaha
Zajebavas li se druže ?
A iz Nikšića sam i ja pa znam ko je đe a i vidi se vrlo dobro na snimke. Kao sto se vidi i milicija koja tapše tim bravima i koja tuče momka zastavom jer su ga prepoznali kao Srbina. I to ga tuče dok je bio sa djetetom od godinu dana i trudnom sestrom - ne znam šta da je uradio a nije ništa jer i toga momka znam, nema razloga
Tako su pričali da nije bilo ni za 21 maj ni 13 Jul dijeljenja goriva i para pa su izašli snimci i fotografije redova po pumpama.
Zamisli ti kakav tip treba da budeš da ti neko da pare da dočekaš reprezentativce alo ?
Zbog takvih ih ne dočekujem jer su mi ogadili reprezentaciju.
Gore što veli ovaj bot nijesu imali bez po 10godina. Ali su im imali tata i stric po 10 godina pa su drzali slobovu sliku i tada šikanirali liberale.
Manite me DPS patriota da vas zamolim pogotovo u NK znamo se svi vrlo dobro i znamo što je kome mila "država" neko uzme 50 eur, neko radi u državnu firmu, nekome roditelji ili rođaci, neko dobije sitne neke benefite.
Ne moze se voljeti DPS i CG to dvoje isključuju jedno drugo.
Ovi što su sinoć bili na ulicu sa zastavama su ljudi koji kada padne DPS pričati da su bili opozicija kao što sada svi pričaju da su bili liberali a znamo se.
Ja sam na FB vidio dva momka komšije koji su apolitični momci, ne razumaju se previše i izbacaju video od sinoć iz auta.
Momci su inače veliki vjernici a otac im je bio radikal dok je bilo radikalne stranke.
Oni ne znaju ni šta su 2 prsta ni sta je CG ali znaju vrlo dobro da će ostati bez posla ako ne budu viđeni i ako ne glasaju posle.
Crna Gora se voli na druge načine, bravi koji u štab DPS-a zaduže zastavu pa je onda svežu oko guzice su bravi i ništa drugo.
Država se brani svaki dan a ne kad se dobije dnevnica ili kad si ucijenjen da je "braniš" od zamišljenih neprijatelja
P.S.
Srećom nema previše poltrona i takvih ljudi, viđelo se sinoć da je većinu sramota da ih vide pa se pojavilo veoma malo ljudi što je defitnivno za radovanje. Jer neće baš svako da ga pljunu đeca sjutra kad pitaju dje si bio dok je vladao DPS
Last edited by Gandalf_White; 22-08-20 at 11:26.
One Ring to Rule them all...
Bookmarks