Skroz si promasio. To je totalno anti-EU vrijednost. Dje to ima u EU da sluzbenici ne radi svoj posao no kako im opozicioni lider kaze?
I dje to ima da se opozicioni lideri ovako bespotrebno i nicim izazvani izivljavaju na sluzbenike policije?
Ovo nije dosadna nego prica psihopate.
...
Ti znash brate,nema shto,slusha bi ga danimanema dlake na jeziku,sva mu je pitanja postavila kjoa muche ovdashnje neke forumashe,no se ne ukljuchih bash od pochetka.
...
Eto, rece Pipun da su spremni staviti moratorijum dvije godine na sve ideoloske razlike sa ostalim opozicionim subjektima, samo kako bi se razvlastila ova hobotnica i oporavila zemlja, a onda na postene izbore.
Nikad nisam mirisao DF, ali uvijek su pravili debele ustupke. Kao ta cuvena ponuda manjinskim partijama da formiraju manjinsku Vladu proslog puta...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Rekao je da nezavisnost ne bi dovodio u pitanje,iako smatra da je referendum pokraden,a ostalo,zastava,grb,himna,na to bi valjda stavili moratorijum godinu ili dvije dok se zivotni standard nekako ne poboljsha.
I glavno shto bi nakon dvije godine vlasti ako kome shto ne odgovara,bili raspisani izbori.
...
...i dps ce opet dobit izbore...nakon toga treba svi odreda iz df-a, demokrata, ure i ostalih da podnesu ostavke.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kako kritikuju opoziciju, sve je kriva opozicija. To ti je ono ko u školi kad veliko dijete bije malo, ovo malo ode kući da se žali a roditelji mu kažu ŠTO TI NJEGA NE IZBI?!?
Dajte vi glas opoziciji, pa posle erunjajte s tom pričom.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
zna li se poslednja procjena?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Draginja gejmer
https://www.facebook.com/12625593738...vD&d=null&vh=e
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Moj brate... nemoj ovo da kačiš, radi njenog dobra, kad je toliko voliš... JE LI OVO MOGUĆE? :stupid:
Nema druge shvatili su da moraju da omeksaju malo da bi animirali glasace i kao i druge stranke za postizbornu koaliciju. Koliko god da su nekome iz drugih opozicionih stranaka mrzni ovakva ponuda se ne odbija, osim ako ne uzmes pare od DPSa.
Svakako opet ponavljam u te 2 ili koliko godina bi se ocistio biracki spisak, bilo bi gle cuda imamo bar 40000 ljudi viska hahaha e da mi je da to docekam vise.
Sent from my phone
A sto znam, vjecita enigma je bio poll na forumu ali je kolega babo sinoc izasao iz ormara i otkrio da smo svi za DPS tako da sve je jasno![]()
Moj Adnane, propanućeš posle ovoga, odoše suscriberi![]()
Kome smeta jaka Draginja!? Sprdajte se vi ali zena pametno radi i mislim da izvlaci najvise sta moze iz ideoloske matrice koju predstavlja kao i licnih okolnosti koji opterecuju nju kao politicarku sto je jedan tesko savladiv hendikep ali ipak pliva. No, ja sve zaboravljam da se na ovom dijelu foruma ne raspravlja o real politici nego bacaju marketinske floskule i mim industrija te agitprop.
Priznaj da ti je krivo što joj ti nisi pokazao GTA
Eeeeeeee i tata bi sine
To je dosta teško, ako kreneš uglavnom dobiješ trol odgovor tj. komentar...
Ali dobro možda i bolje na ovaj drugi način, manje filozofije više terenskog rada.
I ja sam ti kao Babbo priznajem.
Kunem ti se da si mnogo njih upecao juče
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Last edited by mneonly; 21-08-20 at 22:49.
Love, peace and respect.
Zašto poistovjećuješ sebe sa ostatkom foruma?
Ja znam da ti teško pada što ne možeš da se prošvercuješ kao opozicionar, ali nemoj zbog toga da kloneš duhom. Analiziraj svoju pisaniju, prepoznaj greške, registruj se ponovo i probaj da unaprijediš one segmente u kojima si podbacio.
Na kraju krajeva, ako sebi dovoljno puta ponoviš da si opozicionar možda i ne odeš i zaokružiš DPS onako botovski. Devet dana je dugo, nemoj da misliš da smo digli ruke od tebe.
Izgleda tanko režu budimsku zadnja dva dana![]()
Ja bi promijenio i zastavu i grb i himnu ako je to uslov da DPS padne i ovdje bude prosjecna plata 1000e za 10 godina, sa jos 100 000 novih otvorenih radnih mjesta, i da smo u EU i ljudi srecniji.
I u uniju sa srbijom bi usa ako bi to znacilo da cemo imat 1500e prosjecne plate i srecan narod. I u uniju sa albanijom, svajcarskom, islandom... Sve moze samo daj standard i srecu narodu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks