Meni se par puta desilo da su kao izgrebane na par mjesta iz mašine (isto 30° do 40°). Onda sam počeo da ih trpam u stare jastučnice ili čaršave, nisam imao problema..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dobra stvar kod savršenih pjesama je ta da nisu popularne
The more things change, the more they stay the same.
Nijesu, ali su bile ususkane u moju trenerku. Uglavnom operemo patike od djece posebno, a nase posebno. Moje (broj 46) svakako zauzmu pola masine.
Kazem, nikad mi se nista slicno nije desilo, cak i kad sam kao srednjoskolac prao patike u masini na niskim temperaturama (a tada je kolala prica da se tako patike nagrdjuju (kao posljedica rezultata koje su neki dobili otkuvavanjem istih))...
Eto izrazih svoja osjecanja... Sta da se radi... A za reklamaciju je bilo kasno jer su uzete jos u januaru, da ga cekaju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Krv ti jbm koliko reklama po yt-u pa ovo je prizor, na svaki video dođu po 3 reklame.. Imam utisak da će mi iz frižidera iskočiti ovi iz sdp-a, sd-a i ostala družina
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dim sum.
predobro
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dim sum.
samo rejv i debele žene
1992. godina, oukej
nothing comes from violence and nothing ever could
Taman ovako...Cijeli život...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
hahahaha![]()
Dim sum.
Potrosih sav tolet papir u sekundi
https://twitter.com/tocaksrece/statu...755779584?s=21
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Dim sum.
Dim sum.
politicki marketing = laksativ
ahhahahaaaa![]()
Dim sum.
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks