Albanska koalicija (za neku od dvije ponuđene)
Bošnjačka stranka
DPS LP
DF-SNP-Ujedinjena i ostali u koaliciji Za budućnost Crne Gore
Mir je naša nacija. Demokrate-Demos-NLj
URA
SD
SDP
Hrvatska manjinska stranka (jedna od dvije ponuđene)
Apstiniram
Izaći ću da glasam ali još nijesam odlučio/la za koga iz opozicije
Izaći ću da glasam ali još nijesam odlučio/la za koga iz vlasti
Ne rade to oni, no nas oči varaju:
Nijesam do danas znao da sokolovi imaju pileci mozak...
Dobio si primjer korupcije, snimljen, nesto nakon cega bi se u svakoj drugoj drzavi islo pred sud automatski. Nesto na sta iz EU (to je ona organizacija kojoj toboz tvoja partije tezi) opominjali vise puta. Tebi je odgovor na to bio da skrenes temu na DF, Ruse (?), nadjes opravdanje za tu korupciju kao nesto bez cega drzava ne bi postojala, i onda jos trazis dajte mi jos linkova? Zasto? Da bi opet nasao opravdanje "nije to korupcija, dobro je to za nasu drzavu"? I onda imas obraza da se ljutis kada ti neko kaze da si bot. Zasto, kad tu titulu nosis sa ponosom i branis svakim svojim komentarom?
Mozda da promijenis ime u NojevaglavaPijesak?
Rakune
Za početak - niti dižem zastave niti imam nacionalisticke naklonosti. Tu rečenicu promijeniti u "Zašto ljudi...".
1. Država je relativno novi pojam, nisam crnogorac po državi nego po narodu. Isti sam narod kao ljudi u srbiji, bosni, hrvatskoj itd, samo nas o ljigava religija dijeli i svađa.
2. Ko pjeva fašističke pjesme? Oni neuki, oni koji se zatrovani sa previše religije. Pjevaju ih i "tvoji" i "moji". Od amerike do Japana.
3. Opet da se vratimo na to da su nacionalisti izuzetno neracionalni ljudi, pa će prodati svog komšiju za Rusa ili Turčina.
Zato baci pogled u i oko sebe da vidiš da nije jedna strana loša, već pojedinci u svakoj.
Ja se isto slažem da ima dosta lošeg u ovom narodu. Ali nismo svi sa istog kalupa. Nije valjda da nam politički izbor određuje jesmo li dobri ili loši ljudi.
Mišljenja sam da većinski dio glasova DPS-u ide zbog čisto materijalnog interesa, najčešće korišćenje veza kad dolazi pitanje zaposlenja.
Smatram da u onom dijelu protivnih glasova DPSu postoji makar vrlina ne pristajanja na prodaju svog slobodnog glasa.
Jesmo li svi bili indoktrinisani tokom 45 i više godina, mislim da jesmo, i eto smatram da promjene koje u jednom dijelu DPS jeste donio možda i jesu dobro djelovale ali isključivo na nas koji ga nikad nismo glasali.
Istinsku demokratiju sprovešće oni koji ne glasaše DPS.
Last edited by autodijagnostika; 18-08-20 at 08:06.
Eto nakon dugo vremena, cini mi se da svako moze izabrati za koga glasati.
Ova mantra kako ne valja narod i kako je dps dobar je samo bijedan izgovor za kukavicluk i ono dobro je cuti ne treba ovo mjenjati bla bla..
Nije narod los nego oni koji ga vode, imamo mi i odlicnih studenata i biznismena i doktora i inzinjera ali su vani. Ovdje nisu zeljeli da se saginju i mole za svoja prava.
Sve vise mladih i skolovanih zeli pobjeci odavde. Od dobrog se ne bjezi.
Ekonomska situacija u Crnoj Gori nije nimalo zavidna. Stanje ljudskih prava i sloboda je neprihvatljivo loše. Nepotizam, korupcija, lopovluk... su takođe iznad nivoa tolerancije.
Da bi stvari krenula na bolje smjena vlasti je neophodna. To nije dovoljan, ali je potreban uslov.
---
Čini mi se da je najmanje promjena potrebno u nekim generalnim opredjeljenjima vezanim za spoljnu politiku.
Last edited by Rakun; 18-08-20 at 16:13.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Državu čini narod, a ne političari.
Tako da - da, bolje ne zaslužujemo, ne znam kome to nije jasno?
davno je rečena jedna velika istina "S'kim si, takav si"
Jesi to poonovo promijenio naciju ?
Moji nikad, tvoji jedini u Crnoj Gori. I po tebi i po tvom korpusu mi smo ti koji okrećemo sa važnih tema. Prekinite sa nacionalizmom i sa radom protiv Crne Gore i NIKO o tome pričat više neće
Možda si primjetio da niko Hrvate ne pominje, muslimani/Bošnjaci se pominju samo kad laju oko našeg dijela Sandžaka, Albanci samo kad laju o Velikoj Albaniji i svake prestupne godine podignu zastavu (Velike )Albanije, vi srbice (u smislu vještački/mali Srbi) i to malo pravih Srba ne stajete sa neuporedivo gorim postupcima i onda još imate obraza da se bunite kad neko ukaže na to
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Last edited by Rakun; 18-08-20 at 16:42.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Odgovornost naroda je sto su ovi lopovi toliko dugo na vlasti, ali su narod toliko izmanipulisali i prestravili da su pod stalnom prijetnjom je da ce biti rata, odcjepljenja i da ce neko sve ponjeti da nije ni cudo sto su sludjeni.
Politicari su ti koji imaju efektivnu moc ali su je iskoristili i koriste je samo za licno bogacenje.
Zalosno je za ove mlade ljudi koji su izgubili nadu i bjeze odavde jer mu je to jedini izbor. Bjezi nasa buducnost i nikog nije briga.
Interesantno je kako svi koji dodju u nasu zemlju budu odusevljeni nasim ljudima a kad dodje neko od zvanicnika kritikuje nase politicare.
Samo ovdje izgleda riba smrdi od repa.
@Joksim Ne znam stanuješ li u CG, ili si neđe vani, ali svako ko je realan i iskren, i živi u CG, ne može da bude iznenađen situacijom u kojoj živimo, narod je totalno dno dna, sve je totalno po Q otišlo, odavno...
Niđe morala, niđe savjesti, niđe normalnog razmišljanja... naravno, ČAST IZUZECIMA - koji odoše čim ugrabe, kad vide što i KO ih okružuje...
Dušmanluk, špijuni, ljubomora teška, zavidnost, svako se raduje tuđoj nesreći - pa čak i u familiji, isfoliranost, niđe integriteta, konstantne podjele, zle misli, epiteta koliko poželiš...
Najgori narod i najveća ološ što hoda planetom...
Pa kakva to može biti vlast koja vlada takvom bagrom?
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 18-08-20 at 16:49.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
xaxaxa A ne moze ovo zivota mi
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...na-preprodajom
Vala nema niđe para ko u ove održive izvore energije, za nedjelju dana 8.4 miliona eura.
A vi kako ste? Može li se sa onih 2€ monstatovih dnevno??
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 18-08-20 at 16:55.
Rakune ti si jedna mala bolešljiva osobica. Nit' sam srbin nit' sam hrišćanin. A sve ovo šta si iznijeo pokazuje kakva si splačina.
Dobro je uspjela da uglavi kopita u ove špiceve, krv ce joj stati u prste..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ljudi, odslušajte govor i uporedite njega i Kenana Hrapovića....
Na stranu što o dr. Pavićeviću se može samo ono najbolje čuti... taj kome je Kenan bolji od ove priče neka slobodno glasa DPS, SD i ostale satelite,samo neka zna da tim činom glasanja se gasi svijetlo ne samo mojoj nego i svojoj đeci.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks