Još sam jedan Vukotin plaćenik...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Me gusta najjaci sendvici i najvece porcije za 3,5-4 e u PG !
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
Ja uzeh toliko hvaljeni burger iz bibera i ne znam cemu toliki hajp. Meso cudno, zbijeno, prezacinjeno. Lepinja ok. Ono, od 1 do 10 neka 5ica. Najbolji burger definitivno u Meat, mada ga odavno nisam jeo ali je bio bomba prije. Dobri su bili i u hard rock cafe ali od kad su mi donijeli cackalicu u pivu sumnjam u njihovu higijenu i bas nikad vise ne bih tamo otisao.
I evo jedna preporuka ko je na velikoj plazi- lgnje kod pesa, koga nije strah od potencijalnog trovanja![]()
Last edited by Milosmmm; 18-08-20 at 09:53.
Lignje kod Pe$a su neprevaziđene, ima i dobru dunju domaću.![]()
Tačno ti je to.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kiteloop na veliku plažu, hrskava piletina. Mislim da bolju za života pojeo nisam, dođe pekarski krompir uz to,dođu i 2 sosa. Kečap i neki sos sa majonezom ili pavlakom (pojma nemam jer nisam jeo, ali je tako izgledao)
Je li bio ko u ovaj Dubai house u City kvartu, mislim da je otvoren prije nedelju-dvije?
vidim da imaju obilan i ozbiljan meni, na slikama hrana izgleda odlicno, ali valjala bi i recenzija ako je ko bio.
Ja bio danas u Welder pub na zapecenu teletinu. Nisam imao kad da slikam.
Kakva perverzija ! Cista 10-ka !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko kakvu preporuku za Žabljak? Idem autom a gore cu da vozim bićikletu
Dolazi sve u reonu njegovođa trsa i okolina 15km
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve preporuke za Steva...covjek cijeli zivot peca krapa i sprema ga,marinira...posto ja najvise volim da ga sam spremam, Stevo mi ga samo spremi za przenje i uvijek se tu nadje neki skobalj,klijen itd gratispreporuka za marinirani...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Čudo da se dosta ljudi žali na "Pod Volat", ja tamo odlično skoro vazda jedem. Juče ćevapi odlični, pomfrit fenomenalan (domaći mladi žuti, ispržen tačno onako kako treba, bez da se cijedi u ulju), teleća čorba odlična.
Ne znam je li do toga što me znaju ili samo "ubodem" jer ne jedem prečesto tamo, uglavnom baš zadovoljan.
Kolike su cijene kod ovoga Pejovića?
Pošto je krap prigani a pošto jegulja?
10 EUR je ovo gore što sam slikao. Ja i žena smo se prejeli bukvalno, ja disat recimo nisam moga a pojeli smo možda pola.
Jedva čekam jegulju i mariniranog krapa sledeći put da poručim.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
To je povoljno z`isto. Kad dvoje mogu ribe za 10 Eura ručat
A znajući da si izješan
Moraće se probat taj krap i jegulja vala![]()
10e sa rižotom i hlebom? Jeftino vala, pa i da je bez toga..
Kupim je posle posla, nadam se rastavljanju, nisam doručkova jutros![]()
evo i ja narucih krapa da ga probam ali za sjutra danas mu je sve bukirao OLIvEr_QuEeN![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Javljajte utiske, čoek mi je djelovao ljucak što se veli, da radi to s merakom.![]()
Ne bi trebalo da jedan dan valja, drugi ne valja, ka što je inače slučaj kod nas.
Posten,stari konobar iz restorana Mareza
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Forma autobuska.
Volio sam nekad njihove paste i rizota, onda su se naprasno pokvarili tako da nisam odavno jeo kod njih, dadoh im ponovo sansu, ali i dalje je to mnogo ispod njihovog pocetnog nivoa, pasta(karbonara) je nekako bas suva imao sam osjecaj da su napunili tanjir penama i bacili kasiku sosa preko i to je to, nece me ponovo jos dugo gledati, cijena je 4 eura. Prijatelj sto je jeo tortilju, u pitanju je meksicka isto razocaran..
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
Last edited by RRR; 19-08-20 at 17:29.
I am not i danger, I am the danger.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks