Albanska koalicija (za neku od dvije ponuđene)
Bošnjačka stranka
DPS LP
DF-SNP-Ujedinjena i ostali u koaliciji Za budućnost Crne Gore
Mir je naša nacija. Demokrate-Demos-NLj
URA
SD
SDP
Hrvatska manjinska stranka (jedna od dvije ponuđene)
Apstiniram
Izaći ću da glasam ali još nijesam odlučio/la za koga iz opozicije
Izaći ću da glasam ali još nijesam odlučio/la za koga iz vlasti
Stari i pravi Liberal nikad ali nikad nece glasati Dps....samo spijuni, prodane duse itd
Inace, prije ce smak svijeta nego sto ce Dps izgubiti ove izbore, sa ovom i ovakvom nikakvom opozicijom, koja je pola kupljena. Kojom logikom po primorju idu auto litije i jahte litije sa sve srpskim i 4 c zastavama, kome to odgovara ? Savrseno igraju za Dps
Mila treba za sveca proglasit, uvrede koje on trpi godinama, ja ne bi moga a da ne ubijem nekoga. No, mnogi što grakću razne uvrede imaju sreće što je ovo demokratska država, pa im se može. Da se ja pitam ne bi ste se vadili iz raznih Golih Otoka i Grmožura, no imate sreće što je Milo na vlast, pa vi se može.
U isto vrijeme smo napravili profile, u isto vrijeme ćemo ih ugasit. Ja sam Milov bot, a ti Andrijin.
Jesi li ti za Andriju zato što si nezapošljen ili zato što ti je Pavle Djurišić narodni heroj?
Ako je zato što si nezapošljen da te naučim, podji na neku litiju i zakači koronu. Onda, ako pretekneš, imaćeš krv sa antitijelima i prodaj je na svjetsku berzu, sad je tražena strašno.
Nemoj poslije da rečeš da ti nijesam pomoga da nadješ posa. A ti ćeš znat kako da mi se zahvališ? 30-og ćeš znat koga da zaokružiš.
Last edited by Rakun; 17-08-20 at 10:44.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
URA mic po mic primiče se DF-u. Prvo su rekli prije 4 godine da se zalažu za referendum o pristupu NATO savezu. Pa su onda rekli da je pokušaj državnog udara izmišljen. Pa sad podržavaju litije. Bukvalno od URA-e se pravi novi Pokret za Promjene (čitaj: izdaje) --> sve principe bi prodali za to poslaničko mjesto. Ako si za Demokratski Front glasaj za URU.
Ako mislimo na istog čoeka, a mislim da mislimo u pitanju je dobar čoek tako da mi je sve jedno da li ćeš me zvati Radoje ili Radovan.
A to za koga ćeš glasati znaju SVI sa foruma. Vazda DF. Živio mi ti Vojvoda od Popeka koliko mu ja dobra želio
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Last edited by Rakun; 17-08-20 at 10:49.
Okle ti to od jednom !!! Nekad si sa ponosom držao tu stranu, a sad od jednom ispade stari Liberal, kao da ti je jedan sličan sa foruma hakovao nalog zato što ga je (mislim)Karamazov digao na sprdnju
Nikakav problem nije što si DFovac. Legitiman izbor.
Ja sam glasao i Pozitivnu i PzP, jednom čak i DPS pa to ne krijem
PS.
Radovan zato što mi je to ime, samo me nikad niko u životu tako nije zvao. Moje ime je Rakun
Last edited by Rakun; 17-08-20 at 11:09.
Da se ispravim. Nije Karamazov, već Lepetanac. Pomiješao sam jer je koristio sličan stil
Oće URA sa 6% glasova (u vrh glave) da vlada Crnom Gorom. A svako malo gube članove, raspanuće se prije no što počnu izbori.
Last edited by Rakun; 17-08-20 at 12:23.
Najjača je zamisao da će strančica koja jedva može preć cenzus može da razvlasti DPS i da od Crne Gore stvori skladnu gradjansku državu. To što su sitni nije problem, jer će se poslužit strankom četničkog vojvode koja ima 5 puta više glasova od nje. A gospoda ne vide da će se četnička stranka poslužit s URA-om i da će kad završe guzicu s njima obrisat.
Jeste, ceeetnici ce da zavladaju Crnom Gorom. Budi spreman! Narod se nece nista pitati. Evropa, zapad, svijet.. se nece nista pitati. Cetnici ce da vedre i oblace, odmah ponistavanje nezavisnosti, iskacemo iz nato-a, ime "Crna Gora" se brise i nazivamo se Srpska Pokrajina Raška!
Budi spreman!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ti si srpski ćetnik Dritane.
Kliče vila s Trebevića
Nije Bosna Pavelića
Već je Bosna sivog tića
Dritana Abazovića
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks