Ma lagano se ulazilo iz Bosne, samo brzi test, jeftini.
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Ma lagano se ulazilo iz Bosne, samo brzi test, jeftini.
On pokaže imaš li imunitet i imaš li akutnu infekciju. E sad nije valjda da su uveli da moraš imati imunitet.
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Znaci uvode se nove mjere prema jedinoj drzavi iz koje je doslo nesto turista i to pred kraj sezone.
I to sve zbog Srbije. Trebao sam da idem do Srbije ali sad sve pada u vodu. Gadovi jedni kvarni. Pas im ...
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Ali šta ako ja državljanin CG posle boravka u Srbiji pojavim se na granici bez testa-idem u karantin 14 dana ili idem u karantin dok se ne testiram ako uopste ovdje mogu da se testiram? Ima li tu kakvih pojašnjenja?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ovo sa testom je, izvjesno je, totalno promašena strategija - jer niti ćemo se sačuvat od virusa, niti ćemo privući goste.
Jedino ne razumijem šta im je nejasno u vezi sa ELISA testom. Pa jedino je logično da treba pozitivan test, kojim se dokazuje da je osoba stvorila antitijela, što znači da u doglednom periodu neće širiti niti zakačiti virus.
Pravo pitanje je: kako su i po kojem osnovu državljani BIH do sada ulazili sa negativnim ELISA testom i koji je genijalac smislio tu ideju?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ovo je problem. Objava Vlade Crne Gore na Twitteru.
Zvanicna Twitter stranica kaze da se moze uci sa PCR ili Elisa testom i to nije tacno. Ova objava je netacna i za ovo bi neko trebao da snosi odgovornost iz PR tima. Bruka i stamota!
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
kad pocne skola kraj je sezone, sve posle toga je tanko i proslih godina bilo. U svakom slucaju nedovoljno da se popravi ova katastrofa.
ada ne otvaraju granice zbog turistahahahahah nego zbog ...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kad počne škola kraj je sezone jedino roditeljima kojima su djeca mala i idu u osnovnu školu. Možda si jedan od njih pa je za tebe sezona gotova...
Meni lično je jača sezona svake godine bila u Septembar nego u Avgust.
U Septembar dolaze ljudi koji imaju više para i neće u gužvu (pričam za prošle sezone, za ovu ćemo viđet).
Tako da je još rano da se kaže da je zavrśena sezona.
Tamo do 10-15og oktobra zavisno od vremena ima sezone.
.
znači do sad nas je vadio avgust a sad nas vadi septembar..OK
She is only here to annoy herself!
Svako ko se bavi turizmom - zna da je svaki mjesec važan isto kao jul i avgust..Tako da se mi već pripremamo za novogodišnje ponude jer se priča da će da bude buum.
priča se priča da rusi dolaze...
Državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Damir Davidović:
"Interesovanje kod ruskih turista za Crnu Goru je veliko, a ako uslijedi otvaranje granica, očekuje se veći priliv gostiju iz Rusije u septembru, oktobru, pa čak i početkom novembra"
Eto nema brige, novembar ce da razvali..o qq nama sa ovim turistickim strucnjacima.
U oktobru bice u novembru
U novembru bice u decembru...
Znaci takav haos su napravili, totalno nekordinisano djelovanje drzavnih organa samo su zbunili potencijalne turiste i nase sluzbe na granici.
Ajde u redu to,ali gledajuci srpske medije oni jedva chekaju da dodju.
Uzalud sve kad ne uvedoshe u junu ulazak uz test i zdravo djaci,a ovo ochekivanje tj. podjebavanje u mozak ovog bumbara da ce sezona bit i u novembru,pa volio bih njega da vidim da se bućka na toj temperaturi,chisto za primjer.
...
https://www.b92.net/putovanja/vesti....nav_id=1719400
:twisted::-D
Crnogorski ugostitelj: "Nije letovanje za one sa 200 evra u džepu; Bosanci samo troše asepsol" - 92putovanja
"Ne želim nikoga da ponizim, ali hoću da vam kažem, nije letovanje za svakoga. Ovde dođu sa 200 evra u džepu. Kupe hamburger, 2 evra i pređu dan. Ako hoćemo ozbiljno da se bavimo turizmom, moramo da dovedemo bogate goste. Za domaće moramo da napravimo jednu destinaciju", rekao je on.
![]()
E ako mi je ovo jasno...
https://www.vijesti.me/v/460985
Baš se ne može bez CG izgleda...
Srbijanci zive za more. Oni ce hljeba jesti cijelu godinu, krpiti kraj sa krajem ali da se podje na more nedelju dana to mora.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks