krivlji je onaj što mu je dao barku nego taj mali
krivlji je onaj što mu je dao barku nego taj mali
She is only here to annoy herself!
Izbaci uljeza.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ma nemoguce da je odje bio udes,to se ne desava
Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока
I onda se ja pitam što će ovoliko kola i ovoliko placeva po CG....a evo svaki dan u prosijeku po 2 kola za rashod,možda neće sjutra kupit drugo auto ali do zime će trgovat![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Svaki od ovih će da se napravi i u oglas opis "jedan vlasnik, mažen, pažen, svi servisi urađeni, nikad udaran"
Prvi na prodaju ide up!
Malo presao uredno servisiran bez tacke.
A umjesto airbega stavili medvedica plisanog cijeli zivot ne mozes reglazu napravit nikad vise i pusta vodu na kisu. E onda ovaj brlja fabriku kako je nekad vw bio kvalitetan a zenin up stalno magli sprdnja kako je opao kvalitet
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Udes i ispred Eko pumpe u Radanovicima, 3 auta.
Kakav je udes kod Golda u Zetu, nisam htio da slikam, taman unose povrijedjene u kola hitne pomoci.
Neka dva starija auta, uletio je ovome polu (cini mi se polo) u stranu suvozaca, ne znam je li mogao prezijeti ko ako je sjedio na mjestu suvozaca.
50 ogranicenje, stalno se neko tamo ukljucuje, i toliko brzo idu tuda, cak i policija stalno stoji preko puta. A skoro je jedan tu stub okinuo
Tu redovno idu 80-120. Sjećam se lijevom trakom guslam 55km/h kad Golf 4 se približava velikom brzinom i blica mi da se skrajnem u desnu. Ja iz inata spusti još. Baš tu pored Golda.
Isto tako jedan sa crnim A3 zamalo nije pokupio mene i druga jer smo se uključivali od Zeta pumpe i krenuli u pravcu Zete. Bio je udaljen baš dosta i drug je krenuo, ma samo što sam trepnuo bio je tu.
Dere se, viče
Ja mu rekoh da si išao 50, ne bi ništa bilo, lik zakoči po sred traka i zalijeće se put nas. Pa ne znam da li izvadit kakav pajser pa ga po vrh glave opalit, da ako se opameti.
Tako da mi nije ništa čudno što su tu udesi. Mislim da tu treba presretač i to da krstari samo od kružnog kod Volija do kružnog za obilaznicu.
Last edited by mur3633; 14-08-20 at 17:54.
Cus dere se vice jos krenuo put vas, trebali ste mu ulecet pa mu glavu polomit.
Pusti djaola. Nije bas lagano pajserom vitlati.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Evo još jedan udes kod pasarele na Murtovini/Zlatici
Zato se nosi krstasti šrafciger ili onaj veći oštri otvarač za vino, u slučaju da te zaustavi i pretresa, obična policija ili interventna za oba imaš opravdanje - ili radiš nešto oko kuće ili si konobar.
Za pajser/šipku/nož si odmah sumnjiv.
Nisam za nasilje, ali čisto preventivno u slučaju samoodbrane od gomile manijaka na putevima.
kljuc za tockove moze da posluzi...narocito onaj sto moze da mu se izvlaci rucks kako bi se produzila poluga...![]()
Dok ti izvadis kljuc iz gepeka dobi batina po tintari
Pa zato i govorim za neke stvari koje se mogu držati u kabini
ne avetajte, sa pajserom i šrafcigerom možete da prepanete eventualno neku babu, ako se neko namjerio da vas izbije neće mu to nimalo zasmetat
She is only here to annoy herself!
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks