Da mene moj dio jos nije stigao
Ja vjerujem Mitru da je dobar.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Da mene moj dio jos nije stigao
Ja vjerujem Mitru da je dobar.
Tu es mon héro!
Prosuo se meni mozak.
Mislim da ovako smrt mirise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaze mi sestra sto je preuzela parfem, kaze mirise na brezu
Tu es mon héro!
Ponekad u te setove dođe aftershave, ili još upakovani u lijep neseser sa logom brenda, izgleda zavisi do proizvođača.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Kad bi ovaj gucci apsolute imao cijelo vrijeme miris kao sto ima na otvaranju bio bi genijalan. Savrseno otvaranje bukvalno. Posle ode u hard core naftu.Ja porucih jos jedan. Ovo ce brzo bit prekinuto, ima da vrijedi para
![]()
Ja sam to uradio samo sa jednim parfemom i to posle reformulacije lose al ajde i dalje mi je top- Juicy Couture Dirty english. Imam zaliha za cio zivotJako underrated parfem i mislim da ce kostati dosta brzih dana.
Last edited by Milosmmm; 12-08-20 at 15:13.
Ja nijesam nijedan uštekao, ne bih volio da neke prestanu da proizvode, no vidjećemo. Meni je lako ugoditi ti stariji parfemi mi gode i poneki oštriji i neobični, a to su većinom niche. Imam dovoljno parfema, vjerovatno će se i ponešto zanimljivo pojavljivati pa će se i kupovati.
Stigao budzetski Kilian
Drugar kupio Comandante i Clive Christian E.
Clive je ozbiljna zverka ko voli ovaj tip : rum, kafa, kakao... nesto poput Crnog Fantoma.
Stigao mu i Carner.
Testirao sam El Born i Cuirs.
El Born Ukratko : najljepsi tiramisu koji ste ikada pomirisali.
Cuirs je Black Afgano. S tim sto za iste pare dobijete 100ml. To je taj dnk. To je taj stilz
Uh, na mene je 10 komada, nozdrve mi izgorese
Koji su to Xerjoffovi ?
Ovaj arapin sto si mi ga dao je ubica. Ili sam pobrkao potpuno ili ima isti drydown kao xerjoff alexandria. Danas dobih od Charra i stavih ADP mandorlo, Opium YSL i stavih TF Ombre leather i Gucci na ruku u oko 2, a njega dosta prije toga i samo on i dalje razbija. Hvala na ovome, ovo je top.
Dhan Al Oud Nubala Otoori. Tako se parfem zove. Nasao sam nesto na ruskom o njemu i to je to. Kakvih bisera imaju arapi sve je smijesno.
95€ kod Milosa Rajovica u atelje.
Da mi je neko rekao da na moju kozu koja guta parfeme i na koju 5+ sati mogu da iznesu samo zivotinje od parfema, PARFEM TRAJE OD 11 JUTROS A PRITOM SAM SE DVA PUTA ISTUSIRAO.
E to je ALEXANDRIA II.
NEVJEROVATNO !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks