Svaka cast... Gledao sam cijelu utakmicu...
Aj kasnije cu nocas da pljuvam po Milosevicu, kad euforija pane![]()
Svaka cast... Gledao sam cijelu utakmicu...
Aj kasnije cu nocas da pljuvam po Milosevicu, kad euforija pane![]()
Originally Posted by Nk-001
Odlična utakmica, rasturismo ih, a onaj vučinić čim udje 3 odbrane... josh da uzmemo pobjedu u amsterdamu i wrh
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Svaka cast za sjevernjake veceras!
Ne bih da napadam Pera, jer je strasan trener, ali izgleda da svako ima svoju slabu tacku a njegova se definitivno zove "Sine Milose". Nijesam strucnjak za rukomet ali mi se cini da onaj mali veze nema. A tek Markovic, kakva je ono smlatina? Kad ga vidis kako se krece i vodi loptu odmah znas da tu igraca nema i nece ga biti. Volio bih da grijesim ali izgleda da Kapisoda nema adekvatnu zamjenu. Mrvaljevic pruza najvise a Muratovic najmanje sto je u neku ruku i dobro jer ce po prirodi stvari u barazu dati mnogo vise. Ipak je on nas najbolji igrac.
Vidjeh da su Srbi odigrali nerijeseno sa Makedoncima i da im fali pobjeda doma za prvo mjesto. Time se otvara mogucnost baraza SRB-MNE sto bi bio pravi test za ovu ekipu kako na sportskom tako i na psiholoskom planu.
Ja bih licno volio da igramo protiv njih i to ne na Cetinju, nego nedje drugo, dje ima njihovih navijaca(a to je bilo koji drugi grad u CG).
Jedno je sigurno: ovi momci ce i srce ostaviti na terenu i to nije samo komentatorska fraza koju tako cesto upotrebljava V.Jovicevic nego cinjenicno stanje.
Vidjeste li ljudi kako samo pjevaju himnu? Jos malo pa ce prevazici Hrvate i Italijane. Zavidim im casti mi.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Holandjani pisu da su dobro prosli (sto se tice rezultata), jer im je pola tima imalo gripu i igrali su bez najboljeg prvotimca.
bogami grijesis![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Hmm odakle poceti, prvo naravno cestitke za pobjedu ali igra je bila ispod ocekivane. Dosta promasenih zicera, nekako opustena atmosfera a svaka utakmica mora da se iskoristi.
Markovic je po meni bio veliki + i dosta bolji od Kapisode (odbrana prevashodno a govorim i o II poluvremenu na CT, mecu u Austriji i u BP).
MIlos M kao izgubljen (mislim nije on los za svoje godine ali ruku na srce nije mu mjesto dje je).
Mrvaljevic veoma dobar, kao i Rakcevic. Lisicic opet samo I pol. Roganovic dobar u odbrani ali u napadu (osim onih "rolinga" :O ) nista posebno.
Bitna je ova pobjeda kao i da se utakmica u holandiji iskoristi za uigravanje.
A o barazu po barazu.
Za sada toliko
Pohvala za BP.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Himna se pjeva i na jugu i na sjevru i u centru i to je najbitnije u svemu ovome. Da mi je prije pet godina neko reko da ce se ovo desavat ne bih mu vjerovao.
Bice jos pobjeda, kao i poraza jer to je sve sastavni dio svakog sporta.
No, dok se igraci bore i daju sve od sebe na terenu za svoju zemlju nemamo im sto zamjerit.
Svaka cast momci !![]()
Svaka cast momcima. Devet od devet.
A Milosevic junior da ima imalo obraza ne bi vise privirio u svlacionicu reprezentacije. Jer je ono bruka.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sinoc sam se smijao, a evo i danas na reprizu kako je pucao penalpenal jedan
QQ balavac koji nema 10 reprezentativnih utakmica iza sebe hoce da lobuje golmana. Aj da je neki prsli golman, il ida sam ja branio pa mozda i prodje, ali golmana Holandije koji je odlicno branio cijelu utakmicu on oce da nadmudri onako bistrim sutom :roll:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Juce su sve karte rasprodate za mech Holandija - Crna Gora. Za Holandiju ce ovaj put igrat nekoliko igraca koji nijesu bili na utakmicu u BP, jedan od tih igraca je topscorer Bundeslige. Holandjani vjeruju u pobjedu.
Trener njihov je reka poslije mecha u BP da je atmosvera bila 'fantastichna' pred 3000 'potpuno ludih Crnogoraca', a onda 'tamo nije sport puno, tamo je sport sve'.
Last edited by Admiral Krsto Djurovic; 19-01-07 at 19:30.
Izgleda da nam sa Holandjanima nece igrat Lisicic i Kapisoda.
Pregazise Srbi Makedonce 42-28! Mozda se sa njima sastanemo u play off-u!
Austrija - FInska 33:28
Iskopah ovo na kompjuter, pa ako nekom treba.
http://www.sendspace.com/file/bt4wv6
Docek rukometasica Buducnosti nakon osvojenog Kupa Kupova Evrope.
mislim da SRBIJA nece igrati sa nama u barazu jer kako stoje stvari evo sad sam procitao neke novine crna gora kao pobjednik grupe i ostale ekipe takodje koje su bile prvo plasirane ukljucujuci i srbiju bice u drugom sesiru![]()
drugoplasirane ekipe ce biti u trecem sesiru
a u prvom su:
slovenija,island,ukrajina,madjarska,poljska i ceska
odluceno je da ce zrijebom prvo biti spajane selekcije iz prvog i treceg sesira,nakon chega ce jedna preostala reprezentacijaiz prvog sesira biti zrijebana sa preostalih sedam selekcija iz drugog sesira
Last edited by LaZaR; 21-01-07 at 12:39.
Kad igramo mi sa holandijom?
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Utakmica je počela taman kad si napisao ovaj post
Naravno, nema prenosa na ATV... Zašto gledat' Crnu Goru, kad možemo Grenland...
Reality is overrated.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks