PREVOD - E pa dobro, ja reko da ne zuris dje (hitash)
Bit ce posle da ja chatam...
Nisam razumio ovaj prvi dio recenice sa *, dok sam ovaj drugi razumio![]()
Originally Posted by Nk-001
PREVOD - E pa dobro, ja reko da ne zuris dje (hitash)
Bit ce posle da ja chatam...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Ako ti ne obrisao postove zbog chatovanja, pomamio se...
:hammer:
slobodno... samo sljedeci put kad me nesto pitas, napomeni da ne treba da odgovorim.
Last edited by kuglica; 10-01-07 at 12:05.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
auuuuuuuuuuuu a posle mene prozivate da chatujem![]()
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
a ja sam samo za biljke pitao i vidji sto se ucinje![]()
bio sam juce do pominjanog pet shop-a, nema nista od akva programa, imaju opremu za pse i macke, a inace se sele brzo jer imaju nekih problema sa inspekcijom, kazu da ce otvoriti nesto kod tuskog puta i da ce bit akvaristike
Pa lijepo, ja i vidjeh za macke i pse, ali nisam bas dobro sve vidjela, zato i rekoh da ne znam ima li sto za nas tamo... Bas lijepo sto se nesto novo otvorilo, widjet cemo kako ce oni da se snadju u tom biznisu... A waljalo bi i radi njih i radi nas, da im dobro krene..
AisaJ jedno pitanje:
Jel ovo tvoj shorchic na ovaj avatar? Interesuje me neshto
Pa fino fino, mogu li ja da porucim jedne al naprijed da mi pise:
Uzmi ovu stvar i stavi je na pravo mjesto!!!
moze i bez ovih uzvičnika.
Ne mogu da vjerujem sto mi se desava...
Detalji:
Order Date: Friday, 22 December 2006
Products Status produktu
1 x Hikari - Cichlid Gold Mini
- Capacity: 57g €1.61
1 x Tetra Discus food
- Size: 250 ml €3.89
1 x Hikari - Cichlid Gold Medium
- Capacity: 57g €1.61
1 x Tetra Red Parott
- Capacity: 250ml €3.39
1 x Hikari - Cichlid Excel
- Capacity: 57g
- Food Kind: 'mini' - for young fish €2.22
1 x Tetra Discus food
- Size: 100 ml €1.82
1 x Tropical - Cichlid Spirulina
- Size: M
- Size: 300ml €2.88
1 x Tropical - Malawi
- Size: 300ml €2.31
1 x Hikari - First Bites €1.34
1 x TetraPhyll
- Size: 100 ml €1.77
Sub-Total: €22.84
Table Rate (Best Way): €3.42
Total: €26.26
Nakon 4 dana (26. Decembra) pare su mi skinute sa kartice, a porudzbina jos nije poslata!!!
Order #xxxx (Pending)!!!
Poslao sam im neke mailove, ali su mi se vratili kao nepostojece adrese.. Onda sam ih kontaktirao preko "contact us" linka na sajtu i 4 dana mi se niko nije javio i onda sam poslao tu poruku svim sluzbama (imaju ih valjda 6) i nadam se da ce me neko udostojiti odgovora...
Naravno, sve se ovo odnosi na sajt www.um-um.pl sa kojeg je Iggy do sad narucio par puta i nije imao nikakvih problema...
Izgleda da su procitali ovaj moj post na forume
Dear Sir,
You order will be send in this week - we terribly sorry for you long time waiting.
Best regards
Przemyslaw Cybulski
Twoje zamówienie uzyskało nowy status.
Aktualny status to: W realizacji
Jeśli masz jakieś pytania to prosimy odpowiedzieć na ten list.
Daako krene vise...
Pa oce li se ko falit sa novim akvarijumom...
I evo malo slika vrsnih akvarijuma, sa sajma Sydney 2006![]()
Ocju ja mistery...
Nije jos gotovo, pa racunajte na jos koju sliku od mene...
Prelijepo, kamenje mi se posebno svidja, vidi se da je sa ljubavlju i paznjom pravljen, jos jedan lijepi poklopac i mozes da pocnes sa poribljavanjem.
Drago mi je da ti se dopada... Jos poklopac, kao sto kazes, biljkice, i idem u trgovinu ribica... Nesto je2 cekam, pravo da ti kazem... a inace(sad ces se presmijat) kod mene nema onoga straha kao sto sam mislila da ce biti, da dje ne procuri aq, i sl... Ja ti po cijelo popodne slusam kako radi ona pumpica, bas nekako cudno zubori... Uzivancija za mene u svakom sl...![]()
Vidis, nisam stavljala pozadinu, i ispalo je bas onako kako sam ja zamisljala... Ova plava folija je bas dobro zavrsila posao. Meni se nesto ne dopadaju one radjene pozadine, posteri jos manje.
Last edited by kuglica; 17-01-07 at 13:28.
Vidim te kao odraz u akvarijumu![]()
:lolblue: :lolblue: :lolblue:
Aha...
jesi li ovo ti sto se vidis u ovaj odraz na drugoj slici, ova gospodja sto se iskrivila da fotografise sa telefonom heheeheh
Meni je hang on filter isto fascinantan zbog zubora koji proizvodi. Sto ces od riba da ubacis?
Michi te parfeme od akvarijuma, da se dje ne napijes pa nagrdish te ribe![]()
bas si slatka na ovu fotku, gotivna ti trenerka hehhee
Uzmi dosata gupija to su stvarno fascinantne ribe
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks