Jesam debil.![]()
Nisi, nego ti je spoolovanje turbine zaokupiralo sva čula. A i nas ubi sa spoolovanjem![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Motor 66kw sistem ubrizgavanja bosh pumpa, pritisak 190bar.....
Motor 81kw sistem ubrizgavanja bosh pumpa, pritisak 190bar...
Motor 74,77,85,96 i 110kw su tehnika PD sa sistemom dizni do 2050bar....
E sad ja tebi dam turbo sa 66kw postavis ga na Sharanu sa 85kw,slucaj iz 2009god kad je auto preprodat i isao od majstora do majstora... Islo se redom od svega i svacega da se mijenja,sve sve do golog motora... To je primer jedan...
Ima drugi primer da je ujak sestricu dao golf mk4 sa 66kw da se provoza i opere auto, ovaj ga sukne 2ga,3ca i pokrivi klipnjace u roku od 2km voznje, da bi poslije radili generalku i slagali kako valja po kataloskim i dr vidim da je turbo stavio sa gt17 generacije znaci jacim boostom i sl.
Primer jos jedan za A6 tip 4f 2006 20tdi stavili mu turbo po kataloskom od pasata b5 81kw auto radio i isao onako, odluka musterije da malo cipuje i na valjke pokaza 120ks od fabrickih 140ks ili 103kw...
Možda nisu bile dobro naštelovane...
Postoje li dihtunzi da se kupe posebno od EGR ventila za kanturinu zvana Laguna 2 1.9 88kw? Treba ovaj što dođe između usisne i egra i ovaj dolje gdje električni dio ulazi u egr.
![]()
Last edited by mur3633; 30-07-20 at 20:25.
Postoji, zove se diht masa, pravi ga Viktor Reinz...
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja sam neki dan vratio musteriju, neko je pre namazao silikon ili dihtmasu a kuciste filtera nakon par meseci ulje pokrene silikon i upali lampu od ulja i motor nema pritisak i podmazivanje odmah sam ga vratio nisam zelio da radim to.. U pitanju 16tdi cuvaj te se tog silikona i diht masa...
Ja ovog covjeka nista ne razumijem. Evo koliko pokusavam ali ne razumijem.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ja se tog uvopste ne dosecjam :P
ko ti je nerazumljiv brate?
see translation
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ko zna - zna![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
I za Pikasa su nekad rekli da je lud...
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Pikaso je defin.bio i ostao lud.E sad ko može da to istrpi i iskoristi-može,ko ne može-pokušava da shvati što je rekao.Tako i za injekciju
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Pomoc bizbija da projekat i crtez obradi i postavi.. ..![]()
![]()
https://ibb.co/tXWLbFD
Taj filter i kuciste je dana toga i toga u Aprilu namazao majstor dihtmasom zvana silikon...
Da bi za par hiljada km silikon otisao u sistem pritiska ulja i oslabio protok ulja u motor, radilici, bregastoj, turbini i redom svim....
Odbio sam taj posao i musterija upozorena na moguce stete na motor... Vw 1.6tdi![]()
Pa tu ne smije silikon. Gdje god ide gumeni/silikonski dihtung (o-ring) ne valja stavljat silikon.
Dje uzet povoljno filter putnickoga prostora za Clio 3 1.2?
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
To svakako ne kosta 5-6e?
nemam pojma ni koliko se krecu, treba mi nesto da valja, a da ne dajem sad 20 eura
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
U Next Auto, Japanparts FAA-NS6, 3,75 eura. Imaju jedan kod Zetatransa i jedan u BD.
Da, prije Zetatransa.
Megane,2003g.Ušla voda,skvasila papire od auta đe je bio kod za muziku.Može li se preko neta naći taj kod?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ja sam neđe davno na ovom sajtu dobio, registruješ se i pitaš.
https://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks