Silistra,Virpazar
3jaja inace
3e top cijena
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Neka što je top cijena nego i jaja isprigana po mom meraku,sir mi se čini dobar,a paradajz je paradajz,nije paradajz green apple
Nema ga na sliku,ali ako je još i ljeb bio domaći...3 parčeta...mmmm
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 26-07-20 at 21:37.
Giros u city kvart ocajan, stavio mi lik "meso s poda". Narezi mi fresko meso prijatelju. Za 3 eur ocu meso da se nareze a ne da mi kupi preprzeno s dna. Znaci tako
Daleko od toga da ih branim, ali znate li vi koliko košta zakup poslovnog prostora na šetalištu u Budvi, posebno onamo kod hotela Budva ? Btw, glavu mogu na panj da stavim da im je 10 ćevapa u početku bilo 5e, pominjao ih je neko čim su otvoreni, neka potvrdi ?
Drugo, ovo nije brza hrana u smislu da se hraniš ođe svaki dan ka što je recimo kod nas u PG Mimi, Bufalo, itd... nego lokal namijenjen turistima, dođeš - jedeš - prođeš, e sad što turista nema i što ne mogu da rade "na količinu" sa nižim cijenama je drugo...![]()
Koliko vidim firma je uniprom hoteli, znaci Pejovic tj isti vlasnik ka hotela Budva, tako da zakup....![]()
Ja znam samo da su na ovih 15.5 dobri minimum minimuma 11€, sto ti dodje zarade nekih 200%.
A i opet kazem kad je vec takva cijena, onda ocekujes nesto ‘ wow ‘ jer nisu turisti cigani pa da im mozes dat’ da jedu bilo sta.
Ima jos takvih objekata po Bd pa nisu takve cijene.
A cevap je u rangu taman sa Buffalom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Možda na dan dva, kad su otvorili, kao promotivne cijene.
Znam da u menu koji je rađen za njih, nije bila ta cijena.
Između ostalog, evo još malo cijena sa istog mjesta, nešto kvalitetnije od ćevapa![]()
Bogomi ste ga falili da je u rangu Ferhatovića, najpribližniji njima...![]()
Ako je prosječan onda mrka kapa, nisam još bio da probam.
To se računa da je u sklopu hotela, a uvjek je hotelsko bilo skuplje...
Sent from my Motorola 8400
U hotel 4+ zvjezdica jest cevape... Pa i nije fora. Cevap je cevap, ne moze prevelike razlike bit tu ili na cosak u Ba...
Ko oce da jede u takav hotel trebalo bi nesto drugacije probat... Npr ovaj Black angus
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Tortilja s piletinom, pardon, teletina u papilotu etno selo Nevidio
Baš lijepo aromatizovano, začinjeno i ukusno.
Lijep kraj, takođe.
Dim sum.
Sad ja treba da trazim prvo fiskalni da bih znao da je isti gazda i da je u sklopu hotela ?
Pise hotel Budva i pise cevapdzinica Ba.
Ako neko bez ovoga fiskalnog moze da zakljuci da je to povezano onda svaka cast.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E da vi vidite dorucak u Tarantino za 3.2 e ahahhahaha 2 jaja, neke kobasice, 2 parceta sira...tuga
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Odavnooooo nisam bolje cevape jeo nego u Plantaze...
Black angus meso kao blabla sa durmitora...
6e mislim da je 10 komada...
Last edited by stefke; 27-07-20 at 21:10.
Najbolju džigericu sam juče jela na Ct u Crnu Goru. I ražnjiće.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Bas si bila gladna
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Mene isto povedose u Crnu Goru na CT za vikend posle mora na raznjice. Nijesam nikad prije bio i bas sam bio gladan, ali su top. Tope se u ustima.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Dje je aktuelno u BD sad? Demizana je li?
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks