Quote Originally Posted by Mstislav View Post
Како поједине суде, то би им била најбоља одбрана, боље него да признју да појма немају.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ocekivano. Advokat Velibor Markovic ima problem ne samo s homofobijom, nego i s mizoginijom. Iliti, pati od raznih vrsta mrznje. A ima problem i sa inteligencijom i razumijevanjem onog sto sam izjavljuje.
„...moje upozorenje (se) odnosi i za slucajeve zvalavljenja preda mnom i mojom maloljetnom djecom izmedju ljudskih bica i zivotinja, roditelja i djece, sestara i brace, kao i svih drugih bolesnih pojava. Posto dok stigne Komunalna inspekcija, ogadise mi okolinu"",
I poslije toga kaze da je lazno optuzen za homofobiju?! Ajde?

A ima problem i s pravnickim znanjem, jer bi kao advokat morao da zna da homseksualnost nije suprotna zakonu, za razliku od ostalih primjera koje je naveo. Razumijem da se covjeku ne dopadaju homoseksualci, stvar licnog odnosa, ali prijetnja/upozorenje da ce nekom "zavrnuti siju" ako bi se pred njim "zvalavio"? Kakav duduk.
A njegovi "strucni" komentari o zenama sudijama...covjek zivi u nekim proslim vremenima. Tip "muskarcine" koji misli da je mjesto zene u kuhinji i da zena treba da na zvizduk muza dodje u krevet. Zena Filipa Vujanovica (zaboravih joj ime) je trenutno jedna od najboljih sudija u CG. Maja Kostic Mandic je mozda trenutno najbolji profesor na Pravnom fakultetu. Tea Gorjanc Prelevic jedna od najboljih advokatica.

A sto bi se moglo zakljuciti na osnovu ovakvih objava advokata Markovica? U kakvom stanju je ono pisao? Pijan? Neki opijat? Otkud takvi izlivi mrznje? Uzroci frustracija? Ima li ko da kaze tom liku da mu je bolje da se vise ne javlja? Da se vise ne glupira.

Imam utisak da je cojek stvarno pukao.