Ne rece koliko ti je temperatura
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ruža vjetrova je lijepa ali i za one sa dubljim dzepom
15 eura suncobran i ležaljke na plave hotizonte???
Voda u Kamenare odlicna samo duva. Lezaljke na Adriatiku 15e.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ledna voda na jaz
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Može li se do Pecke plaže blizu neđe autom?
Što me nervira, to je bila jedna od ljepših plaža i prije Adriatike (zvali smo je na Svetionik) ali se niko nije htio kupati, nije bilo fensi. Sad kad je u Adriatiku sok 4 eura e sad je tu prelijepo za kupanje.
Na ovo vrijeme 15eur ležaljke, katastrofa. Još na Plave Horizonte. Odeš na one stijene, mnogo je ljepše i kupaš se dje oćeš. Mada ja generalno ne volim taj sitni pijesak koji ti iz ušiju izlazi cijele sedmice poslije![]()
ka zeta i moraca
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Nema gužve, voda čista i nije hladna.
![]()
Da nije ko bio u sutomore danas? Jutros kad sam dolazio sa 3 druga onamo na setalistu nas zaustavljaju 2 lika, predstavljaju se i kazu kriminalisticka policija i traze identifikacije. Je l se ovo ikome ikada desilo? Bas se iznenadih sa obzirom da nzm ni sta ce kriminalisticka policija tu ni sto bas sada zaustavljaju. Ima li ko neko objasnjenje? Bas me interesuje opasno
Jesi li tražio ti njima identifikaciju?
Sent from my ASUS_I001DA using Tapatalk
Ispadoh tu mangup nenamjerno, ja sam pricao nesto i kako su nas zaustavili ja nisam provalio, on pokazao znacku drugovima i ja to ne provalih pa ga pitah "a kako mi da znamo ko si ti", pa ga je malo spucao kompleks neki i malkice je ljut bio. Lagano smo sve prosli al opet kolko puta sam bio u sutomore ovo mi se jos nije desilo
Nije tema, ali vidimo šta se sve dešava. Zadnji trzaji nekoga.
Sent from my ASUS_I001DA using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks