https://www.instagram.com/p/CC_0pFoo...=17fxisruzwc81
Sent from my SM-N960U using Tapatalk
James Tiberius Kirk
E to je taj rad.
Prema tome, šta da ti kažem?
Opljačkana radnja Žila Bjankija, prste bi okinuo tim ljudima
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
#AMuS "Ferrari would actually have to make three to four major changes in the car, but they only have two tokens. They chose the gearbox to make the rear end narrower.."
If it's true that Ferrari will use their two tokens on the gearbox, we shouldn't expect major changes at the front, considering a nose change requires a token (because it belongs to the crash structure).
ICE, turbocharger, MGU-H, fuel and oil specifications can't be changed until the end of this year. So yeah Ferrari is stuck with this "weak" engine at least for this season.
https://www.vijesti.me/v/455067
Izdrž'te momci.Još 1˝ g.Brzo to prođe.Ja sam bio u vojsku 13mjeseci
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Joni ne brini se ti za nas,dako preteknemo i bez tvoje "podrske".
James Tiberius Kirk
Nije meni zbog vas i ovih ferarista oko mene no zbog gledanosti F1
pomirio sam se aj sa tim jos na pocetak ove sezone....jer promjene su toliko ogranicene....
sve i da im daju odrijesene ruke do kraja ove sezone, a da mercedesu zabrane razvoj, pitanje je da li bi ih stigli
Bi stigli bi ih... Mercedesi za cijeli krug.
Okle E_K_V ovo je žalosno gledat i čitat. Da ima dionilčara tu CEO i ovaj bi davno lećeli doma zbog ove katastrofe od rezultata.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sent from my SM-J330F using Tapatalk
njih natjerali da se vrate na motor od prije 3 godine bukvlano...a sebe da dodaju jos kojeg konja na ionako jak motor.... i onda imas situaciju kao danas...
„Ne znam gde drugi vide svoje snage i slabosti. Ja znam gde su naše. Ferrari je toliko dominirao sa motorom prošle godine da su nas naterali da počnemo da razvijamo naš u drugom pravcu, kako bi pronašli još performansi. Na kraju smo pronašli odličan balans između aerodinamike i snage motora. Ove godine je odnos između prijanjanja i otpora vazduha dobro balansiran. Imamo puno prijanjanja u svim krivinama, mada i dalje vidimo manje slabe tačke u sporijim. Na nekim trkama prošle godine smo zaostajali i po 68ks. Onda smo sebi postavili pitanje, koliko zapravo možemo da izvučemo iz motora. Dodatnu snagu možete da nađete samo u motoru sa unutrašnjim sagorevanjem. Sve ostalo je ograničeno. Prevrnuli smo svaki kamen kako bi smo pronašli više konjskih snaga, a ne samo nekoliko“, izjavio je Wolff.
Totto Wolf zvani grlica. Ne znam kako ga nike sramota da bulazni ovako.
James Tiberius Kirk
a isto se desavalo i ferrariju
https://www.planetf1.com/news/helmut...tone-red-bull/
Marko: Bernie slowed us down in our best years
Vozice 100%.
Neće voziti...zbog Ferarija
Hulk zamjena.
mene samo interesuje sledece
- u kvalifikacija oce li ferrari biti makar 1.5s iza mercedes
- u trci oce li ih mb dva puta obici?
i jos treba dva vieknda da gledamo to....
a sta ocekivati u belgiji ili na monci.....
Last edited by E_K_V; 31-07-20 at 10:04.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks