meni je rekao: hvala, gospodjo.
ako se to broji.
nothing comes from violence and nothing ever could
Prije par dana sam " opalio" gulas u minhen kod Hrama.
Hrana : gulas je bio da polizes prste, zacinjen koliko treba, ukusan, gust, meso dobro ukuvano bez zilica, vrhunsko.
Pokvarili su ga sa onim krompir pireom iz kesice, kakav promasaj je to bilo.
Usluga : nemam rijeci za losu uslugu. Konobar sjedi za sankom, okrece ledja gostima, uniforma iz zguzvana. Haos. Razumijem da je koncept minhena da je sve lagano, al ne bas u tom smjeru.
Higijena : higijena objekta korektna, al im je tolet uzgajaliste korona virusa. Necu pisati sta sam sve vidio.
Cijena : za porciju koju sam dobio, a dobro sam se zasladio, realna.
Pivo : hladno ko tastina dusa
Poslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka
Ja u bilo koji minhen da sam sjeo sve su neke ''klošarski'' konobari/šankeri, znači nekakvo dranje između sebe i zajebancija ajde da je to nešto tiho, nego se baš derinjaju ka' nekakvi neotesani debili. Kad krenu da pričaju sa mnom toliko ''neukusnih'' fora bače da je to katastrofa. Doduše možda samo meni smeta to, ali iskreno ni najmanje mi nije prijatno.
Minhen Zentrum je bila vrlo korektna usluga u više navrata, osim jednom kada je drugar izvisio za burger
TT
Ja često śedim u Minhen kod Palade, nikad problema nisam imao. Imaju par namrgođenih konobara što posa' rade preko kurtza, ali na to sam navika' jer ih ima svuda.
Vala jesu ljubazni ali daleko od profi.
Sjedjeli smo ja i jedan da ga ne spominjem kolega sa foruma svaki dan. Ima jedan mladi sto za bukvalno 50-60porudzbina kod njega on je 40kiksao. Donese pogresno pivo,citavu noc donosi ture i pobrka. Donese koka kolu rece mu se da ne donosi nego kiselu lupam.Itd itd.
Onda onaj mrsavi sto je i najstari tamo vazda ga covjek doziva,trazi,mase.
Jedino onaj istetovirani dobar vazda.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kad vec komentarisete ljubaznost konobara, je li ko zapazio konobara u Primiziju?
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
A nisam bio 10ak dana, svi su ok i ona plava al opet kiksaju za pivom često
I moraš da im mašeš da bi naručio turu..
Sjedim jednu noc sa menadzerkom kad nema 5 min konobara,ona ode da ga zovne, onda donese mutno a treba svijetlo.. Mogu misliti kako ih je peglala posle![]()
Probah tu famoznu black angus govedinu tj. kobaje, stekove i ćevape čak od tog mesa.
Ukusno stvarno ali za 28.5e sam očekivao i kvantitet, ili je ovo meso stvarno tako skupo?
Btw, slikano je šontavo, dođe dosta više nego što izgleda, nije baš da smo ostali gladni nas dvojica
Astorija BD inače (mix za dvije osobe)
Selekcija sireva s druge strane fantastična, Njeguški sir je najbolji u životu što sam jeo, savršen bukvalno.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 24-07-20 at 15:49.
Kod TATE, Budva. Dan 2.
Ja gurman burger veliki. Tip-top. Mada sam mogao i jos jedan mali posle toga nego reko’ da mi se ne smiju ovuda.))
Zena tortilju sa piletinom, kaze da je ekstra.
I na kraj zasladili sa nekim crno bijelim palacinkama, palacinke ka’ palacinke, nista specijalno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
odje sve zene jedu tortilje![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks