Last edited by Gandalf_White; 23-07-20 at 11:59.
One Ring to Rule them all...
Laboratorije Instituta za javno zdravlje (IJZ) su u posljednja 24 časa završile PCR analizu 487 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 97 rezultata bilo pozitivno.
Uzorci su upućeni na testiranje sa teritorije opština:
Podgorica 61
Nikšić 15
Kotor 10
Rožaje 3
Pljevlja 2
Tivat 1
Herceg Novi 1
Bar 1
Ulcinj 1
Danilovgrad 1
Gusinje 1
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uzet bris u utorak, upravo stigao rezultat, negativan...
TT
AL no1, BAR, Djed_Djuro, Gandalf_White, hercules, maks, METZ, Mojsije, nickname, NSX, outline, remark, sparky, the Genius
Da, i ja mislim da je ovo od utorka kada su smanjili testiranje, djeluje mi logicno i povezano.
Znaci dva dana se ceka sto je odlicno, ja se nadam da cu negativan test dobiti u subotu![]()
Ja sam urgirao zbog nekih okolnosti da mi znači da dobijem što ranije, i oni su te okolnosti prihvatili... Doduše, i epidemiolog iz IJZCG i ekipa za uzorkovanje u Baru su mi rekli da je test gotov za 3 dana.. Ne znam da li to sada svima tako?
TT
Evo kome treba info za Pcr test u Sarajevu koji je @Gandalf_White pominjao.. Ako se dodje ujutro do 17h budu gotovi nalazi..
ALEA Genetic Center
Olovska 67, 71 000 Sarajevo, BiH
Tel: +387/33671-234; Mob: +387/61351-821
E-Mail:[email protected]
Da li mi neko moze reci osoba iz usa moze li doci ovamo i koja procedura.
1. Ima crnogorska dokumenta
2. Nema nasa dokumenta samo usa.
Moze, ali ide u kucnu izolaciju 21 dan.
Prema tome, šta da ti kažem?
Meni nije jansa ni ova samoizolacija. Dva pomorva znam, dobili su 14 dana smaoizolacije. Jednom žena normano izlazi iako je sa njim u smaoizolaciju.
Ranije je bilo 14 dana pa obavezan test, sada je 21 dan bez testa ako nemaš izražene simptome... Nikakav izlazak nije dozvoljen, meni je ekipa iz DZ dolazila da uzme bris, ni to nisam smio... To je pravilo, meni nisu dolazili niti zvali da provjere, doduše meni je adresa bila bb pa me je teško i naći![]()
TT
Last edited by institucija; 24-07-20 at 07:22.
Ja znam jednog koji je dosao sa broda, odradio 7 dana u igalo, 7 dana izolacije u staru kucu da nije blizu porodice, drugi dan posto je izasao, drugarica od cerke testirana pozitivna, i testirali cerku i ona pozitivna, al srecom asimptomatska. I evo coek opet u izolaciju 21 dan. Srecom pa su svi dobro, bez ikakvih simptoma.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Damjanović lijepo reche proshle nedjelje...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...roizvodi-maske
...
To je do svijesti covjeka koji je u izolaciji.
Znam dvojicu mrdnuli nisu nit je iko sa njiima bio od porodice vec bas samoizolacija. Dvije nedelje se vala moze bit odgovoran
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Upravo to, moj komšija je došao sa broda iz USA, dali su mu 14 dana samoizolacije, smjestio se u aprtman i nema kontakte, dođu "gosti" do ograde (nekih 7-8m) da mu se jave on sjedi na terasu pričaju piju kafu ali ne napušta objekat i sve iz daljine.
Izričit je bio da mu niko ne prilazi, iako je bilo onih "ajde čovječe vidiš li da niko to ne poštuje".
This time next year we'll be millionaires
Vjerovatno sam propustio, da li obavezno korišćenje maske u svom vozilu? (Vidim da ih dosta nosi, bar u PG)
TT
Nije obavezno.
Takođe danas pitao inspektora (sanitarnog,valjda,zaboravih) za goste lokala.NE!Nije obavezna maska!Ni u bašti ni u unutrašnjosti lokala,osim kad šetaš po restoranu,do toaleta...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 24-07-20 at 15:24.
Jeste ako u kolima je neko ko nije član istog domaćinstva...
Zna li neko koliko košta testiranje u Alei u Sarajevu?
Super, tako je bilo ranije ali rekoh da nije promijenjeno
TT
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks