Betonski stubic na kolovoz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije mi jasno sto nisu stavili metalne ili betonske, oni su i koliko toliko sigurniji i za bicikliste, ovi mi izgledaju kao da se u slucaju nekog udesa prelaze kolima laganica
Betonski stubic na kolovoz.
f6
Jebes narod kojem moras stavit mugiće i pičke materine da bi ga sprijecio da vozi biliciklističkom...
Prema tome, šta da ti kažem?
Posto nije ispraceno na forumu,evo slika kotorskoga pothodnika cija je osnovna svrha da smanji guzve koje su nepodnosljive u ljetnjoj sezoni. Slike preuzete sa sajta radio kotora.
Sjajno rješenje. Od Magnusa do Autobuske đe se stizalo za 2 minuta sad ćeś da kružiš okolo i trebaće ti 15 minuta.
mene smo interesuje zimi kad pola kotora pliva na malo vecu kisu, sto ce da se desava sa ovim prolazom...
Rijesi se i to paukom par dana i nece bit nikoga...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Izgleda pothodnik fino urađen, samo se bojim da ga po intenzitetu upotrebe ne snađe sudbina pasarele na Zabjelu.
Ili šampion svih pothodnika na svijetu - na Bulevaru Sv. Petra Cetinjskog...
Nepriznati javni WC ...
Lagano se to riješi, ograda + policija, poslije par kazni svi će kroz pothodnik...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Može vrlo lako... Svakako u Kotoru nijesu problem naši ljudi, već turisti...
Sent using Tapatalk
#fakenews
To nije slučaj sa pothodnikom kod Rimskog trga.Kod njega je problem što ti je jedan pješački prelaz sa semaforma 24m lijevo a drugi 26 m desno.
Da me pogrešno ne razumiješ:nijesu problem ta 2 pješačka nego lokacija pothodnika.
Umjesto da su ga stavili na raskrsnicu kod pok.Hotela Crna Gora i ukinu onaj pješački prelaz između parka i hotela,ali...pűsti Mugi i vektraški lobi
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kod rimskog nije bilo nikakve potrebe za pothodnikom, dok je u Kotoru ljeti konstantan saobraćajni kolaps zbog par pješačkih na rivi...
Uklone pjesačke, stave ogradu + policija, nikakvih problema ne bi imali (posebno jer imaju i pokretne stepenice, tj prelazak ne iziskuje nikakav dodatni napor)...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ovaj pothodnik u Kotor je bas bas dobra stvar na dobrom mjestu..,kao sto neko rece,nije problem s pjesacima sve do sezone kruzera a njima je kad stignu bukvalno pred nos i nema potrebe da idu nedje dalje da prelaze
Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока
Ovo je pravo rjesenje za Kotor nema sto.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kome prijavit kad ne rade semafori zvao onaj broj komunalne nikoga zivoga da se javi... Eno zmigaju na ukrtanju svetog petra ct i dzordza vasingtona samo je pitanje kad ce neko mislit da ima prvenstvo i tras
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Naravno da ima ali kod nas svako ima neko svoje pravilo pa kad se ta dva pravila sastave bice zanimljivo
Samo da pozdravim dva gospodina sa puteva juče. Jedan sa braon ladom nivom kojem sam morao da pravim prostor da bi se uglavio između mene i ovoga ispred mene i izbjegao makazice. Vjerovatno se poradovao kad me zaustavila policija nakon što sam ga pretekao kod Drenoštice ali nije me kaznila već je samo provjeravala jesam li pretekao kolonu ili prvo autobus pa njega. Govedo za volanom svakako a momci izuzetno korektni iako sam mislio da su me zbog brzine u preticanju zaustavili.
Drugog govedo je čovjek koji mi po godinama može otac biti sa golfom 3 koje je prošlo na crveno i došlo do pola puta na dionici ka Danilovgradu koja se radi pa je morao da se vraće u rikverc. Još mu ništa nije bilo jasno i što mu blicam. Mislio sam da će se zakucat u mene.
Od HN do PG 2 patrole policije, jedna kod Trubjele druga kod Neckoma na ulaz u NK. Niđe žive duže. Divljana koliko voliš naravno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks