Ima li dje Sprite original da se kupi
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Moze li neko da mi odgovori za diplomski, nisam siguran oko nekih stvari:
1. Kada stavljam naslove poglavlja, da li da stavim u sredinu naslov ili odmah pored broja? Recimo:
1. Ovo je naslov
2..................... Ovo je naslov
2. Kada pravim literaturu, ako imam 24 poglavlja, da li da stavim 25. literatura ili samo literatura?
3. Traze mi fusnote, ja sam koristio dosta izvora i sastavljao pomalo sto sam znao od ranije, imam neku tabelu koju sam sam napravio, i sad neznam sta da radim sa fusnotama.
Ako bi mi neko mogao odgovorit na ova tri pitanja bilo bi super, hvala!
Koja je realna cjena za polovno pojacalo za bmw 320d e90 2005 ? Ne bi da me klepaju po usims sa cjenama...
Fala vi unaprijed.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Dje u Pg kupit karte obicne za igru ali da nisu one papirne?
Umije li me ko posavjetovati na kakvoj podlozi da stampam ovakav neki print? Dimenzije printa da budu 40x50. Necu platno. Zvah Vapor oni rade stampu za nekom city light papiru, ali koliko vidim po internetu to je vise za neke vanjske reklame, ima neki jak sjaj. Meni treba da ih odstapmam, uramim i stavim na zid, nesto mi se ne svidja sjajna podloga za to.
https://www.etsy.com/listing/7996153...99615357&pro=1
Treba mi sestri da izvadi potvrdu da ima samo jednu nektetninu na njeno ime,gdje se to vadi? Za Pg mi treba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Katastar bi trebalo. Izvadi posjedovni list
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kakvo je stanje u Podgorici i Baru sto se tice predavanja zahtjeva za licne karte?
Da li se radi sa strankama, ima li cekanja i guzve?
Who let the dogs out
Đe se mogu kupit platnene maske različitih boja, od crne do roze?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Pobrkah topic
Last edited by kambodza; 20-07-20 at 13:15.
Budućnost
Ima li neko s foruma da radi u MUP na ličnim kartama, da mi provjeri je li mi gotova? Hitno mi je.
Послато са Mi Note 10 помоћу Тапатока
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Nema. Ođe su svi opozicija.
Praštaj, bilo je jače od mene...
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Ima li neko ovdje da bi mi narezao 2-3 cd-a muzike, imam na flesku pa samo da je prebaci na cd, to mi za auto treba.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
20 godina mi ne dolazi racun za struju za kucu na selo, niti sam kad sam tamo ikad ikoga vidio da je doša da očita stanje. Treba li sto prijavljivat povodom istog ili puštit?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
E ne znam,bojim se samo da ti ne dodje na gomilu sve pa da se ceses posle sto bi..
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Toga je i mene strah, jer ce bit da su oni slali a da ja nisam htio da platim..
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks