Page 37 of 487 FirstFirst ... 273334353637383940414787137 ... LastLast
Results 901 to 925 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Tako je majstore. Sacuvala nas dps. Fala im zauvjek.

To sto su korumpirana kasta koja je metastazirala na svakom segmentu drustva vec decenijama je zanemaljiva sitnica.

2. The Following User Says Thank You to Flexbux For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

vratili se sendvičari ovaj botovi, dakle

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

4. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Flexbux View Post
    Tako je majstore. Sacuvala nas dps. Fala im zauvjek.

To sto su korumpirana kasta koja je metastazirala na svakom segmentu drustva vec decenijama je zanemaljiva sitnica.
    Svakome po zasluzi, pa i njima.
    Last edited by Marcus Aurelius; 20-07-20 at 09:52.

Thanks Thanks Given 
    4,452
    Thanks Thanks Received 
    8,612
    Thanked in
    3,312 Posts

Kad cujem ove price DPSovaca radujem se smanjenju plata i ukidanju njihovih radnih mjesta. Skupo nas je kostala njihova vladavina, a najvise moralnom erozijom drustva, to se u novcu ne moze iskazati.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

7. The Following 4 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    vratili se sendvičari ovaj botovi, dakle

Opa, uvrede. Mada si mlak s njima, nijesi još materijal za DF.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Marcus Aurelius View Post
    Fala Bogu da se vlast nije promijenla od 1997-e, samo vidji što im je bila alternativa cijelo ovo vrijeme. No, možda neki ovdje imaju nostalgične emocije prema Podgoričkoj Skupštini kao njihovi politički lideri prije dvije godine, pa ne mogu izdržat dok ne vide tu alternativu na vlast.
    Jeste svako vece prije nego legnem razmisljam o podgorickoj skupstini i zaspem sa suzom u oku. Ima li ko da obnovi malo te skripte? Ili i oni fuserisu, slabo je to.
    A vlast se nije mijenjala ni prije 97, ne znam zasto odabra tu godinu

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Ovo je dominantno razmisljanje na nesrecnom r/montenegro, Milo je los ali da on nije na vlast uzeli bi nam drzavu.
    Milo otac nacije, vidjecemo kako ce njega i njegove sluge pamtiti istorija, kad jednom padnu sa vlasti bice da ih niko zivi nije glasao.
    "ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."

11. The Following User Says Thank You to PavleCL For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,028
    Thanks Thanks Received 
    3,669
    Thanked in
    1,663 Posts

Pricao sam skoro sa dva starija cojeka, kaze jedan a ljut sam na dps, obecao mi je gradonacelnik posao, nista od toga, isao sam da se isclanim iz partije, pa reko za koga ces glasati sad, a dps, nemam koga drugo, ne no cu za srbe i albance. Pa e reko

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Tu es mon héro!

13. The Following 2 Users Say Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Oće li mi neko reć kad je Crna Gora bila ispred Srbije, BiH i Makedonije po životnom standardu? No ne vjerujem da će iko ovdje o ovome da priča objektivno, kad ljudi zauzmu stav teško ga je promijenit jer su ukopaju u njega kao u rovove. To je ljudska osobina i samo vrlo inteligentni (i emotivno inteligntni) mogu da se izdignu iznad toga. Ajde da vidimo kolko vas je takvih ovdje?

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Ovo je dominantno razmisljanje na nesrecnom r/montenegro, Milo je los ali da on nije na vlast uzeli bi nam drzavu.
    Milo otac nacije, vidjecemo kako ce njega i njegove sluge pamtiti istorija, kad jednom padnu sa vlasti bice da ih niko zivi nije glasao.
    Koliko je ljudi u birackom spisku, taman da ih niko ne glasa pobijedice :-)

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

16. The Following User Says Thank You to bojankov For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Pricao sam skoro sa dva starija cojeka, kaze jedan a ljut sam na dps, obecao mi je gradonacelnik posao, nista od toga, isao sam da se isclanim iz partije, pa reko za koga ces glasati sad, a dps, nemam koga drugo, ne no cu za srbe i albance. Pa e reko
    Ovdje je ostao mentalitet da država treba da ti sredi sve, i posa' i stan i sve ostalo, nidje na svijet se to ne očekuje osim ovdje. Puni su nam kafići omladine, a na primorje se uvozi radna snaga iz inostranstva. Sa ovakvim mentalitetom i navikama se očekuje standard ka' u Švedsku.

18. The Following User Says Thank You to Marcus Aurelius For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Oće li mi neko reć kad je Crna Gora bila ispred Srbije, BiH i Makedonije po životnom standardu? No ne vjerujem da će iko ovdje o ovome da priča objektivno, kad ljudi zauzmu stav teško ga je promijenit jer su ukopaju u njega kao u rovove. To je ljudska osobina i samo vrlo inteligentni (i emotivno inteligntni) mogu da se izdignu iznad toga. Ajde da vidimo kolko vas je takvih ovdje?
    ja bih najsrećniji bio da je CG po kvalitetu života i standardu daleko iznad ove crne rupe zvane Balkan. da se iskoriste svi potencijali koje ova država ima, da ljudi ne moraju brinut kako kupit djeci hranu, kako platit stan itd. takvi kao ti (a i mnogi) ne umiju skapirat da ljudi vole Crnu Goru samo neće da glasaju DPS

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ja bih najsrećniji bio da je CG po kvalitetu života i standardu daleko iznad ove crne rupe zvane Balkan. da se iskoriste svi potencijali koje ova država ima, da ljudi ne moraju brinut kako kupit djeci hranu, kako platit stan itd. takvi kao ti (a i mnogi) ne umiju skapirat da ljudi vole Crnu Goru samo neće da glasaju DPS
    Znaš li kad će to bit? Kad otcijepe Crnu Goru od Balkana i presele je u Skandinaviju, ali ni to nije dovoljno, no bi morali totalno i mentalitet da nam promijene. Nećemo ti i ja to dočekat, bojim se.

Thanks Thanks Given 
    2,054
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Koliko je ljudi u birackom spisku, taman da ih niko ne glasa pobijedice :-)

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    Opozicija nema uvid u birački spisak (onaj dan kada je izglasan zakon o slobodi vjeroispovesti izglasano je i ovaj o biračkom spisku), a značajno je porastao broj glasača. Kako? Imamo dosta odseljenih građana, a natalitet nam nešto nije veliki? Jedno od objašnjenja je da se, recimo, osoba XXVXX preselila iz Podgorice u Budvu, te je upisan u birački spisak u Budvi, ali nije izbrisan iz Podgorice... Tako može osoba YYYXX biti upisana u Budvi, Nikšiću i Šavniku, osoba ZZXXYY u Podgorici, Beranama i Andrijevici,... Dakle, time se povećava birački spisak i ista osoba može da glasa na više mjesta. Na samom biračkom mjestu nema neregularnosti. Možda nije ovako, možda jeste, ne znam...

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    656
    Thanked in
    306 Posts

Quote Originally Posted by djordjije View Post
    Jeste svako vece prije nego legnem razmisljam o podgorickoj skupstini i zaspem sa suzom u oku. Ima li ko da obnovi malo te skripte? Ili i oni fuserisu, slabo je to.
    A vlast se nije mijenjala ni prije 97, ne znam zasto odabra tu godinu
    Pa tako izgleda da vladaju manje, zamisli samo 23 godine... nista vala...

Thanks Thanks Given 
    4,452
    Thanks Thanks Received 
    8,612
    Thanked in
    3,312 Posts

Znaš li kad će to bit? Kad otcijepe Crnu Goru od Balkana i presele je u Skandinaviju, ali ni to nije dovoljno, no bi morali totalno i mentalitet da nam promijene. Nećemo ti i ja to dočekat, bojim se.
    Ne mora se CG otcjepljivat od balkana da bi joj bolje bilo. Treba samo da otcijepi ove 'patriote' sto je ocerupase i najvise je vole tako sto nam cukun unuke zaduzise, yebase prirodi majku, sve izbetonirase, i usadise strah ljudima da ih neko posmatra u onu kabinu kad zaokruzuju na izbore.

Evo i hrvatska, slovenija i grcka su na balkan. No DPSu odgovara da nas poredi sa Kosovom, BiH, Albanijom i Srbijom. Mozemo pomenut i Dzibuti i Somaliju.

Zaduzili smo se 2 500 000 000 od 2006te da vodimo drzavu na nacin da uhljebima i glasacima isplacujemo plate i penzije. Da smo to investirali u neke projekte koji bi nam donijeli dodatnu vrijednost, dje bi sad bili. Da ne pricam da smo mogli makar jos 50 novih bolnica izgraditi, stotine skola, povecati plate doktorima i prosvjetarima. Ali ne, vaznije je gomilat neradnike glasace po kancelarija, ni za stolice njihove vise nema mjesta u kancelarije.

Banka tebe nece da da kredit koji ti prelazi polovinu plate. A kamoli da te pusti da nerodjene unuke i cukun unuke zaduzujes da bi ti zivio u ovaj zivot ka Dan Bilzarian, smrka koks po monaku sa sisa svjetskih kurava.

Ali dosta je bilo, stigli smo na 100% duga, i sad krece da se zivi od svoga rada. I vracat pare za koks. Od septembra ce se na muci poznavat junaci, moze li DPSovcima glad da utoli zastava i himna na dno fruzidera.

24. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Nikad se mi nijesmo mogli poredit sa Hrvatskom i Grčkom, a do juče nijesmo ni sa Srbijom i okolnim državama koje nijesu članice EU, a danas možemo, to se ti zahvali DPS-u.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    ...Ali dosta je bilo, stigli smo na 100% duga, i sad krece da se zivi od svoga rada. I vracat pare za koks. Od septembra ce se na muci poznavat junaci, moze li DPSovcima glad da utoli zastava i himna na dno fruzidera.
    Evo decenijama slušamo razne varijante kako Crna Gora neće moć da se prehrani, prvo bez Srbije, a sad sa DPS-om. Evo umirete od gladi decenijama, dako umrete više da počinemo.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

toooo brate, reci im. dok ima kredita za 3,5% i jos ponesto da se proda, nek ide zivot. nasli se tu da se bune sto je zaduzenje 80%. i u japan je 250% pa ih eto zivi. dozvolili su ovoliko banaka, pa se uvijek moze kredit uzeti da se pregura mjesec i ne crkne od gladi. uzmes 100 miliona, vratis 100 miliona, saldo je 0

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

28. The Following 4 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    773
    Thanks Thanks Received 
    295
    Thanked in
    121 Posts

Siroootinjo i Bogu si teška..

Thanks Thanks Given 
    4,452
    Thanks Thanks Received 
    8,612
    Thanked in
    3,312 Posts

Evo decenijama slušamo razne varijante kako Crna Gora neće moć da se prehrani, prvo bez Srbije, a sad sa DPS-om. Evo umirete od gladi decenijama, dako umrete više da počinemo.
    Pa CG se ocigledno od svog rada ne zeli prehraniti, no zajmamo od belosvetskih lopova. Ali samo naprijed u nove pobjede sa rukom u patriotski dzep i u prkno Djukanovica da ni noge vise ne vire. Da zivimo bolje!

Thanks Thanks Given 
    4,452
    Thanks Thanks Received 
    8,612
    Thanked in
    3,312 Posts

Nikad se mi nijesmo mogli poredit sa Hrvatskom i Grčkom, a do juče nijesmo ni sa Srbijom i okolnim državama koje nijesu članice EU, a danas možemo, to se ti zahvali DPS-u.
    Estonija, litvanija i letonija su bile medju najsiromasnijim drzavama evrope, dok su bile u SSSR. A pogledaj dje su sad. Ali samo ti slusaj svog velikog vodju i daleko ces dogurati.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Estonija, litvanija i letonija su bile medju najsiromasnijim drzavama evrope, dok su bile u SSSR. A pogledaj dje su sad. Ali samo ti slusaj svog velikog vodju i daleko ces dogurati.
    DPS vodi Crnu Goru putem Estoije, Litvanije i Letonije -> članica NATO-a, a uskoro i EU. Dje bismo bili da je ova tvoja anti-NATO alternativa pobijedila? U skute Rusije, sa Srbijom, Moldavijom i Bjelorusijom.

Milo mi je da si i ti kao opozicionar ipak uvidio da je DPS upravu kuda vodi CG. Sve to polako dolazi na svoje, još samo par mandata da cementiramo temelj države, da udjemo u EU i da nacističke stranke koje baštine tekovine Ratka Mladića nestanu sa političke scene kao stranka bez koje se ne može smijejnit DPS i onda, tek onda promjena vlasti. Samo strpljivo... i nemojte crć od gladi... radite nešto.

Thanks Thanks Given 
    19,592
    Thanks Thanks Received 
    9,174
    Thanked in
    4,471 Posts

Pošto se ođe priča o upoređivanju među državama i njihovim ekonomijama,zamišljam kako to rade u civilizovanim državama: analiziraju,traže svoje greške,priznaju ako ih ima,konsultuju se sa stručnjacima,angažuju iste po kredibilitetu...
    A KOD NAS: stanu dvojica ispred ogledala napnu žile,dignu kažiprst i gledaju se,upoređuju čija je ekonomija jača,čija je više propala...ka oni bilderčići početnici kad ostanu sami u teretanu...a ne znaju da ima kamera

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Last edited by joni; 20-07-20 at 11:27.

Thanks Thanks Given 
    4,452
    Thanks Thanks Received 
    8,612
    Thanked in
    3,312 Posts

DPS vodi Crnu Goru putem Estoije, Litvanije i Letonije -> članica NATO-a, a uskoro i EU. Dje bismo bili da je ova tvoja anti-NATO alternativa pobijedila? U skute Rusije, sa Srbijom, Moldavijom i Bjelorusijom.

Milo mi je da si i ti kao opozicionar ipak uvidio da je DPS upravu kuda vodi CG. Sve to polako dolazi na svoje, još samo par mandata da cementiramo temelj države, da udjemo u EU i da nacističke stranke koje baštine tekovine Ratka Mladića nestanu sa političke scene kao stranka bez koje se ne može smijejnit DPS i onda, tek onda promjena vlasti. Samo strpljivo... i nemojte crć od gladi... radite nešto.
    U kakvom ti paralelnom univerzumu zivis brate moj... Zelim ti dobro zdravlje, i da u jednom trenu u buducnosti se otrijeznis, isto kao kad su se njemci od Hitlera otrijeznili poslije rata, i pitali sto im se desilo pa je nacizam zavladao. Nadam se da ces docekati taj momenat u zivotu da ti se desi, jer tu pocinje sloboda i kriticko razmisljanje.

Page 37 of 487 FirstFirst ... 273334353637383940414787137 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)