Tako je majstore. Sacuvala nas dps. Fala im zauvjek.
To sto su korumpirana kasta koja je metastazirala na svakom segmentu drustva vec decenijama je zanemaljiva sitnica.
vratili se sendvičari ovaj botovi, dakle
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kad cujem ove price DPSovaca radujem se smanjenju plata i ukidanju njihovih radnih mjesta. Skupo nas je kostala njihova vladavina, a najvise moralnom erozijom drustva, to se u novcu ne moze iskazati.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ovo je dominantno razmisljanje na nesrecnom r/montenegro, Milo je los ali da on nije na vlast uzeli bi nam drzavu.
Milo otac nacije, vidjecemo kako ce njega i njegove sluge pamtiti istorija, kad jednom padnu sa vlasti bice da ih niko zivi nije glasao.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Pricao sam skoro sa dva starija cojeka, kaze jedan a ljut sam na dps, obecao mi je gradonacelnik posao, nista od toga, isao sam da se isclanim iz partije, pa reko za koga ces glasati sad, a dps, nemam koga drugo, ne no cu za srbe i albance. Pa e reko
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Oće li mi neko reć kad je Crna Gora bila ispred Srbije, BiH i Makedonije po životnom standardu? No ne vjerujem da će iko ovdje o ovome da priča objektivno, kad ljudi zauzmu stav teško ga je promijenit jer su ukopaju u njega kao u rovove. To je ljudska osobina i samo vrlo inteligentni (i emotivno inteligntni) mogu da se izdignu iznad toga. Ajde da vidimo kolko vas je takvih ovdje?
Ovdje je ostao mentalitet da država treba da ti sredi sve, i posa' i stan i sve ostalo, nidje na svijet se to ne očekuje osim ovdje. Puni su nam kafići omladine, a na primorje se uvozi radna snaga iz inostranstva. Sa ovakvim mentalitetom i navikama se očekuje standard ka' u Švedsku.
ja bih najsrećniji bio da je CG po kvalitetu života i standardu daleko iznad ove crne rupe zvane Balkan. da se iskoriste svi potencijali koje ova država ima, da ljudi ne moraju brinut kako kupit djeci hranu, kako platit stan itd. takvi kao ti (a i mnogi) ne umiju skapirat da ljudi vole Crnu Goru samo neće da glasaju DPS
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Opozicija nema uvid u birački spisak (onaj dan kada je izglasan zakon o slobodi vjeroispovesti izglasano je i ovaj o biračkom spisku), a značajno je porastao broj glasača. Kako? Imamo dosta odseljenih građana, a natalitet nam nešto nije veliki? Jedno od objašnjenja je da se, recimo, osoba XXVXX preselila iz Podgorice u Budvu, te je upisan u birački spisak u Budvi, ali nije izbrisan iz Podgorice... Tako može osoba YYYXX biti upisana u Budvi, Nikšiću i Šavniku, osoba ZZXXYY u Podgorici, Beranama i Andrijevici,... Dakle, time se povećava birački spisak i ista osoba može da glasa na više mjesta. Na samom biračkom mjestu nema neregularnosti. Možda nije ovako, možda jeste, ne znam...
Sent from my Motorola 8400
Ne mora se CG otcjepljivat od balkana da bi joj bolje bilo. Treba samo da otcijepi ove 'patriote' sto je ocerupase i najvise je vole tako sto nam cukun unuke zaduzise, yebase prirodi majku, sve izbetonirase, i usadise strah ljudima da ih neko posmatra u onu kabinu kad zaokruzuju na izbore.
Evo i hrvatska, slovenija i grcka su na balkan. No DPSu odgovara da nas poredi sa Kosovom, BiH, Albanijom i Srbijom. Mozemo pomenut i Dzibuti i Somaliju.
Zaduzili smo se 2 500 000 000 od 2006te da vodimo drzavu na nacin da uhljebima i glasacima isplacujemo plate i penzije. Da smo to investirali u neke projekte koji bi nam donijeli dodatnu vrijednost, dje bi sad bili. Da ne pricam da smo mogli makar jos 50 novih bolnica izgraditi, stotine skola, povecati plate doktorima i prosvjetarima. Ali ne, vaznije je gomilat neradnike glasace po kancelarija, ni za stolice njihove vise nema mjesta u kancelarije.
Banka tebe nece da da kredit koji ti prelazi polovinu plate. A kamoli da te pusti da nerodjene unuke i cukun unuke zaduzujes da bi ti zivio u ovaj zivot ka Dan Bilzarian, smrka koks po monaku sa sisa svjetskih kurava.
Ali dosta je bilo, stigli smo na 100% duga, i sad krece da se zivi od svoga rada. I vracat pare za koks. Od septembra ce se na muci poznavat junaci, moze li DPSovcima glad da utoli zastava i himna na dno fruzidera.
Nikad se mi nijesmo mogli poredit sa Hrvatskom i Grčkom, a do juče nijesmo ni sa Srbijom i okolnim državama koje nijesu članice EU, a danas možemo, to se ti zahvali DPS-u.
toooo brate, reci im. dok ima kredita za 3,5% i jos ponesto da se proda, nek ide zivot. nasli se tu da se bune sto je zaduzenje 80%. i u japan je 250% pa ih eto zivi. dozvolili su ovoliko banaka, pa se uvijek moze kredit uzeti da se pregura mjesec i ne crkne od gladi. uzmes 100 miliona, vratis 100 miliona, saldo je 0
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Siroootinjo i Bogu si teška..
DPS vodi Crnu Goru putem Estoije, Litvanije i Letonije -> članica NATO-a, a uskoro i EU. Dje bismo bili da je ova tvoja anti-NATO alternativa pobijedila? U skute Rusije, sa Srbijom, Moldavijom i Bjelorusijom.
Milo mi je da si i ti kao opozicionar ipak uvidio da je DPS upravu kuda vodi CG. Sve to polako dolazi na svoje, još samo par mandata da cementiramo temelj države, da udjemo u EU i da nacističke stranke koje baštine tekovine Ratka Mladića nestanu sa političke scene kao stranka bez koje se ne može smijejnit DPS i onda, tek onda promjena vlasti. Samo strpljivo... i nemojte crć od gladi... radite nešto.
Pošto se ođe priča o upoređivanju među državama i njihovim ekonomijama,zamišljam kako to rade u civilizovanim državama: analiziraju,traže svoje greške,priznaju ako ih ima,konsultuju se sa stručnjacima,angažuju iste po kredibilitetu...
A KOD NAS: stanu dvojica ispred ogledala napnu žile,dignu kažiprst i gledaju se,upoređuju čija je ekonomija jača,čija je više propala...ka oni bilderčići početnici kad ostanu sami u teretanu...a ne znaju da ima kamera
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 20-07-20 at 11:27.
U kakvom ti paralelnom univerzumu zivis brate moj... Zelim ti dobro zdravlje, i da u jednom trenu u buducnosti se otrijeznis, isto kao kad su se njemci od Hitlera otrijeznili poslije rata, i pitali sto im se desilo pa je nacizam zavladao. Nadam se da ces docekati taj momenat u zivotu da ti se desi, jer tu pocinje sloboda i kriticko razmisljanje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks