Page 36 of 487 FirstFirst ... 263233343536373839404686136 ... LastLast
Results 876 to 900 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    9,471
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

Nije on napustio nista vec ide svake godine po 7m u aus. Ne branim ga niposto ali momak nema nikakvih pobuda licnih vec pokusava da nacera narod da shvati da moze mnogo bolje da se zivi. Ali jbg. Izgleda zaludni posao

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

I jos jedna stvar, politicari i izlazu ucinjeno , svake 4 godine narodu i narod kaze odlicno ste to napravili ajte jos 4... to je demokratija je... ga, kad neki alkos sto mu zivot prodje pored kafane, kriminalac, covjek sa pola.mozga ili 10 hiljada glasova ljudi na vrelima ribnickim, koji se oko politike bave kao ja oko kineskog jezika imaju vrijednost glasa istu koliko bilo koji intrlektualac sa tog URA-inog spiska, ne mos vuc paralele politike i realnog sektora

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Nije on napustio nista vec ide svake godine po 7m u aus. Ne branim ga niposto ali momak nema nikakvih pobuda licnih vec pokusava da nacera narod da shvati da moze mnogo bolje da se zivi. Ali jbg. Izgleda zaludni posao

Izvinjavam se onda, pogresno sam shvatio, mislio sam da je otisao zauvijek.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Slova jednog dalje nisam procitao, jer znam odlicno felu ljudi koja ovako "rezonuje" i koji su im motivi. Stoga, sto bi rekla jedna moja koleginica iz arhive: "Odfakaj!"
    Ok np.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by djordjije View Post
    Izvinjavam se onda, pogresno sam shvatio, mislio sam da je otisao zauvijek.
    Nebitno je jesam li u CG ili ne, kao građanin imam pravo da kažem. Jer mi djecu neće prehraniti ni pozicija ni opozicija nego šta ja donesem sa 10 prstiju, kao i do sad.

Niti tražim šta, niti sam ikada tražio i želio vezano za politiku pozicije i partije, ali itekako imam pravo da kažem šta god mislim da treba jer sam slobodni građanin i svoju žrtvu sam podnio zadnje 30 godina i dalje je podnosim i ne predajem se.
    Ovo što nam opozicija radi trenutno je užasno - vode nas na klanje a njih briga. Oni će i dalje plate sa budžeta koji nijesu neki problem. Ali znaš šta je problem ?
    Opozicija će samo u ovoj godini da dobije 3.5 miliona eur za finansiranje iz budžeta.
    Rezultat je izostao kao i odgovornost.
    Mene niko ne treba da zove na ulicu ja izadjem sam, samo u zadnje 18 mjeseci grupa građanskih aktivista spriječila je SAMA bez pomoći opozicje i bez pare i dinara preko 150 miliona eur vrijedne maliciozne projekte, minihidrocentrale, hotele na državnom zemljištu, skijališta, krivolov gradnju u NP itd.
    Da li razumijes kako je to opasno ? Jel to posao građana ili opozicionih funkcionera ? I koga više štiti zakon i kome je život manje ugorzen ? Da nece roknuti slučajno poslanika ? A nece nijesu ni devedesetih, ali zato nas mrak ponese.

Zena mi je bila dan pred porođaj ja sam kao budala išao u Miločerski park na protest vratio se kući i poveo je da se porodi...Znaš li koliko je bilo poslanika ? 0 - nula. Bilo je 10 lokalnih funkcionera i oni su došli što se mora jer su bile kamere, rekli mi ćemo organizovati proteste svake nedjelje itd... I znaš šta je bilo ? Nista
    Ja sam platio u zadnje 12 mjeseci 5000 eur kazni na sudu, zbog javno izrečene riječi, uvreda itd zbog protesta, javnih rasprava i pisanja.
    Meni su bucali gume od auta 2 puta i to sve 4, zvali u 3 ujutro po 20 dana zaredom, slali po 13 inspekcija za mjesec dana, provaljivali mi u objekte...

I ja druže neću ništa, niti mi sta treba, niti šta tražim - samo da rade svoj jebeni posao, da imamo djeci ostaviti dje da žive i da ne odmažu. Da pokažu malo muda i odgovornosti a ne kao zečevi EU Pljiz, Miljo stiljz eljekšns, Miljo ljopove. A itekako odmažu...
    48 mjeseci su PRESJEDJELI alo ... Presjeđeli
    Pa sramota bi me bilo iz kuće da izadjem leb te jebo a ne da zovem na izbore.
    Last edited by Gandalf_White; 19-07-20 at 17:39.
    One Ring to Rule them all...

6. The Following 8 Users Say Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

biti poslanik opozicije je najbolje zanimanje u Crnoj Gori

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    biti poslanik opozicije je najbolje zanimanje u Crnoj Gori

Kako moze biti bolje od poslanika vladajuce partije? Onaj prima platu, ali ovaj prima 100 hiljada u kovertama, moze da te zgazi na ulici da ne odgovara, dijete mu je u skoli vazda talenat, babi kad ode nokat salje se u Svajcarsku o trosku ministarstva zdravlja. Ko se s tim moze mjeriti?

9. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,335
    Thanks Thanks Received 
    5,884
    Thanked in
    2,049 Posts

Slova jednog dalje nisam procitao, jer znam odlicno felu ljudi koja ovako "rezonuje" i koji su im motivi. Stoga, sto bi rekla jedna moja koleginica iz arhive: "Odfakaj!"
    Da ti prepričam, zamalo pomislih da je gandalf bio premijer pa napuštio kormilo, e pa kakvi su ovo prelomi kroz glavu.

11. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    @Gandalf_White

Eto te kao Milan Knezevic samo sto je on i u zatvor zavrsio.
    Pipun ima bolji smisao za humor

Znači ko god krene u bitku sa režimom zna šta ga čeka.
    Ali je brate zaebano kad kao građanin nemas saveznike nego kalkulante i salonske političare ala Lekić.
    Nego dobro je sve... Proći će i ovo

Winter is coming

13. The Following User Says Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Kako moze biti bolje od poslanika vladajuce partije? Onaj prima platu, ali ovaj prima 100 hiljada u kovertama, moze da te zgazi na ulici da ne odgovara, dijete mu je u skoli vazda talenat, babi kad ode nokat salje se u Svajcarsku o trosku ministarstva zdravlja. Ko se s tim moze mjeriti?
    Zamisli kakve su banana republike ove državice ovuda, kad jedan Marović ošteti državu patriotski sa stotinama miliona eura i još ode lagano u mrski Biograd i tamo traži službeno vozilo jer je bio premijer SRJ

15. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Nebitno je jesam li u CG ili ne, kao građanin imam pravo da kažem. Jer mi djecu neće prehraniti ni pozicija ni opozicija nego šta ja donesem sa 10 prstiju, kao i do sad.

Niti tražim šta, niti sam ikada tražio i želio vezano za politiku pozicije i partije, ali itekako imam pravo da kažem šta god mislim da treba jer sam slobodni građanin i svoju žrtvu sam podnio zadnje 30 godina i dalje je podnosim i ne predajem se.
    Ovo što nam opozicija radi trenutno je užasno - vode nas na klanje a njih briga. Oni će i dalje plate sa budžeta koji nijesu neki problem. Ali znaš šta je problem ?
    Opozicija će samo u ovoj godini da dobije 3.5 miliona eur za finansiranje iz budžeta.
    Rezultat je izostao kao i odgovornost.
    Mene niko ne treba da zove na ulicu ja izadjem sam, samo u zadnje 18 mjeseci grupa građanskih aktivista spriječila je SAMA bez pomoći opozicje i bez pare i dinara preko 150 miliona eur vrijedne maliciozne projekte, minihidrocentrale, hotele na državnom zemljištu, skijališta, krivolov gradnju u NP itd.
    Da li razumijes kako je to opasno ? Jel to posao građana ili opozicionih funkcionera ? I koga više štiti zakon i kome je život manje ugorzen ? Da nece roknuti slučajno poslanika ? A nece nijesu ni devedesetih, ali zato nas mrak ponese.

Zena mi je bila dan pred porođaj ja sam kao budala išao u Miločerski park na protest vratio se kući i poveo je da se porodi...Znaš li koliko je bilo poslanika ? 0 - nula. Bilo je 10 lokalnih funkcionera i oni su došli što se mora jer su bile kamere, rekli mi ćemo organizovati proteste svake nedjelje itd... I znaš šta je bilo ? Nista
    Ja sam platio u zadnje 12 mjeseci 5000 eur kazni na sudu, zbog javno izrečene riječi, uvreda itd zbog protesta, javnih rasprava i pisanja.
    Meni su bucali gume od auta 2 puta i to sve 4, zvali u 3 ujutro po 20 dana zaredom, slali po 13 inspekcija za mjesec dana, provaljivali mi u objekte...

I ja druže neću ništa, niti mi sta treba, niti šta tražim - samo da rade svoj jebeni posao, da imamo djeci ostaviti dje da žive i da ne odmažu. Da pokažu malo muda i odgovornosti a ne kao zečevi EU Pljiz, Miljo stiljz eljekšns, Miljo ljopove. A itekako odmažu...
    48 mjeseci su PRESJEDJELI alo ... Presjeđeli
    Pa sramota bi me bilo iz kuće da izadjem leb te jebo a ne da zovem na izbore.
    Ok slazem se ja sa vecinom tu, nego sam odgovorio osobi koja te pozivala za ministra a ti otisao posle tolike borbe (mislio sam da si otisao na nedredjeno) - to je bilo u tom kontekstu, niti sam ja kome branio da misli, da prica , da iznosi misljenja ili nesto slicno - moja konstatacija se samo odnosila na njegovu recenicu.

Postujem bilo koga ko vodi bilo kakvu borbu i zagovornik sam da ukoliko se ostvari neka pobjeda, osobe koje su izvele najveci teret na svojim plecima treba da budu najvise nagradjene - jer time se daje dodatni motiv za borbu - svidjalo se nekome to ili ne tako je.
    Isto sam zagovornik da svako treba da se bori najrpije za svoje okruzenje pa i dalje - ako mu je stalo - ne treba da se oslanja ni na politicare ni na korumpirane institucije, ako ti je za nesto stalo izbori se za njega - jer vi puno ocekujete od politicara generalno.
    Primjer - oce da devastiraju Crno jezero na Zabljaku - ja ocekujem najprije da se okupe Zabljacani i da tijelima brane jezero - ako istraju u odbrani i daju primjer - pomocicemo im i mi ostali, ali da oni sjede domovima, a ja iz Podgorice da dolazim da im ga branim - kako da ne (da me opet ko pogresno ne svati = nisam ja mislio da ga nisu branili i odbranili prvenstveno oni - nego samo dajem primjer). Tako je bilo i sa Barom- svako treba da se digne i da krene u odbranu onoga do cega mu je stalo - prvo u svojem kvartu, pa okolini, pa opstini, drzavi ... i kad on podmetne guzicu onda moze ocikivati neku pomoc - a ako se bude na politicare cekalo okaci to macku o rep.

Ovo se odnosi u krajnjoj liniji i na ekonomiju - istinu govoreci meni niko nije ni busio gume ni prijetio - jer nisam javna licnost - ali sam bio na proteste skoro sve i gutao suzavac kao i ostali.
    Kad stavim prst na celo zasto? znaci organizuju proteste zbog lose ekonomske situacije u zemlji - ja sa nadprosjecnom platom izadjem da trosim energiju i zivce, a komsija sa 200 eura sjedi kuci -- kako da ne.

Posle ovoliko godina to je vec jasno, na politicare se ne mos oslonit, ali ako ti je do necega stalo mozes to odbraniti i bez njih - primjer su Bar, rijeka Bukovica, Crno jezero...
    Last edited by djordjije; 19-07-20 at 19:09.

Thanks Thanks Given 
    1,941
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    238 Posts

Ne vidim da ce ta torbica išta promijeniti....

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Misko Kluni View Post
    Ja sam i dalje u šoku da neće da se ujedine... da ima naroda da u radno vrijeme udjemo u skupstinu i da ih fino oderemo od batina...

Moguce da se njima bas i ne poklapaju interesi sa tvojim i ostalima koji traze ujedinjenje opozicije, to sto si glasao nekog ne daje ti za pravo da ga bijes isto kao i one koje nijesi glasao. Ne postoji zajednicka lista na kojoj se nalaze sdp ili front za koju cu da glasam, cak i da imam garancije da moj glas salje dps u opoziciju.

19. The Following User Says Thank You to opmne For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,941
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    238 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Moguce da se njima bas i ne poklapaju interesi sa tvojim i ostalima koji traze ujedinjenje opozicije, to sto si glasao nekog ne daje ti za pravo da ga bijes isto kao i one koje nijesi glasao. Ne postoji zajednicka lista na kojoj se nalaze sdp ili front za koju cu da glasam, cak i da imam garancije da moj glas salje dps u opoziciju.
    Ja bih glasao za Hitlera da znam da ce dps biti opozicija

21. The Following 2 Users Say Thank You to Misko Kluni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,452
    Thanks Thanks Received 
    8,615
    Thanked in
    3,313 Posts

Ne vidim da ce ta torbica išta promijeniti....

Da objavi snimak kako Milo uzima torbi s keshom, prosjecni glasac DPSa bi ga glasao opet zbog mogucnosti da i on nesto zakuci.

Eto koliko je narod ovdje sludjen i bolesno razmislja. Mozak je 90ih nepopravljivo unisten, i nazalost i na djecu su prenijeli tu bolest glave, sto je najgore.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

23. The Following 6 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Ja bih glasao za Hitlera da znam da ce dps biti opozicija

Ladno covjek ovo izjavi i jos ga ljudi "lajkuju"!? Spasa nam nema.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ladno covjek ovo izjavi i jos ga ljudi "lajkuju"!? Spasa nam nema.
    Licemjerno zgrazavanje.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Licemjerno zgrazavanje.
    Hm, znaci poslije popa Mace sad ste i za Hitlera. Odlicno.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Da objavi snimak kako Milo uzima torbi s keshom, prosjecni glasac DPSa bi ga glasao opet zbog mogucnosti da i on nesto zakuci.

Eto koliko je narod ovdje sludjen i bolesno razmislja. Mozak je 90ih nepopravljivo unisten, i nazalost i na djecu su prenijeli tu bolest glave, sto je najgore.
    Da se objavi snimak kako vrh DPS-a jede zive ljude, nista se promijenilo ne bi...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Da se objavi snimak kako vrh DPS-a jede zive ljude, nista se promijenilo ne bi...
    Bi bi..

Plava torba bi ga makla.
    Ne bi EU mogla više da ćuti dana a i sad kad glad kreće, narod bi se isprimao najstrašnije

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

ja ne znam jeste li vi svjesni na ovaj forum koliko narod moze da se jase
    moze jos 8 godina lagano i nista se ne ce promijeniti ko bude imao u glavu otici ce

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Momci, vječiti opozicionari, vidim da vas je defetizam strašan ufatio. A to je zato što ste realni. Još kad bi ovi vaši politički lideri bili realni onda biste se sa nulte tačke možda mogli i maknut.
    Last edited by Marcus Aurelius; 20-07-20 at 09:06.

Thanks Thanks Given 
    9,471
    Thanks Thanks Received 
    6,899
    Thanked in
    2,715 Posts

Sto ti znaci mi, vi ko ste to vi?
    Vi sto zivite na drzavne jasle, privatne biznise koji su pokrali crnu goru za narednih 50g da se ne moze oporavit ili vi koji mislite da ce nam neko ukrast drzavu ako se vlast promijeni? Inace ne cijenim ni prve ni druge ali ove sto se boje drzavi, tima mislim da je iq 45

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Sto ti znaci mi, vi ko ste to vi?
    Vi sto zivite na drzavne jasle, privatne biznise koji su pokrali crnu goru za narednih 50g da se ne moze oporavit ili vi koji mislite da ce nam neko ukrast drzavu ako se vlast promijeni? Inace ne cijenim ni prve ni druge ali ove sto se boje drzavi, tima mislim da je iq 45

Zamisli tu pamet koja se ponosi sto zivi u drzavi u kojoj se vlast nikad nije promijenila na izborima- pa se jos nama.sprda koji zelimo neku promjenu. Zamisli taj poltronski sklop mozga, dzaba se njemu ista prica

33. The Following User Says Thank You to djordjije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Fala Bogu da se vlast nije promijenla od 1997-e, samo vidji što im je bila alternativa cijelo ovo vrijeme. No, možda neki ovdje imaju nostalgične emocije prema Podgoričkoj Skupštini kao njihovi politički lideri prije dvije godine, pa ne mogu izdržat dok ne vide tu alternativu na vlast.

Page 36 of 487 FirstFirst ... 263233343536373839404686136 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)