Evo mi jedan drug šanker veli da su kaznjeni sa 2,5 hiljade eura zbog jednog konobara koji je nosio masku ispod vilice. Jedna maska = 2,5 hiljade.
Ali, naravno, zna se dje se smije kaznjavati...
Nisam mislila na djecu da nose maske, nego roditelji na klupama, sve jedno do drugoga a za djecu da nema nikakve distance, niti su bar malo na njih obratili pažnju.
Sve bi lakše mnogo prošlo uz malo pažnje.
Kažu da su Madjari izbjegli ovaj talas kao svi mi, disciplina je to.
Evo mi jedan drug šanker veli da su kaznjeni sa 2,5 hiljade eura zbog jednog konobara koji je nosio masku ispod vilice. Jedna maska = 2,5 hiljade.
Ali, naravno, zna se dje se smije kaznjavati...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Naravno selektivna primjena. A cudo kako se vazda u te kafice ,,dje smiju da pisu ,, strefi konobar koji ne nosi masku kako treba...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
A čudo kako ti sve pratiš u sve si upućen šteta za takav potencijal služba plače za takvima
Last edited by ovizionizi; 18-07-20 at 11:57.
pohvale za budvanske lokale, cim gost ustane odmah konobar stize dezinfekuje cisti, dok u podgoricu to nisam vidio nidje
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Crnogorci su generalno zečevi.
I sad recimo taj gazda da robija te inspektore što su mu došli - drugi ne bi pisali nego bi sačekali majmuni 2 minuta objasnili - korigovali.
2500 eur na ovu nemaštinu i na krizu da napiše to može samo bolesna osoba.
Usta im se istorlam svima
One Ring to Rule them all...
Jedino ako ih gazda nije slagao za iznos, ali def jesu kaznjeni. Svi su nosili maske: konobar u basti, on kao sanker, samo jedan konobar unutra ju je tad imao ispod brade. I hop! Kazna..
Ne kazem, moguce da je gazda nakitio kaznu kako bi mu lakse prosla prica da ce kasniti plata (da, to je jos jedna posledica).
Last edited by Gandalf_White; 18-07-20 at 12:13.
Ovo je kao ono kad pauk digne auto pa onda kuka,, i ostali su tu parkirali sto bas meni,,
f6
acs ne odustaje od promovisanja nepristrasnosti nasih inspekcija. U acs-ovom svijetu nase inspekcije rade ni po babu, ni po stricevima, sve na ravne casti, pravedno i posteno, privilegovanih ne smije da bude!!!
Hahaha, kakva je ovo tragikomedija...
Nije to.
Inspekcija treba da bude korektivni faktor da dodje jednom ukaže ili dva puta pa kazni.
Da kaže to vam se sad desilo dolazicemo svaki dan sledeci put pišemo - ne kažem da se nije desilo možda upravo to... Ali znajući inspektore prije će biti da su jedva dočekali da se šefovima pohvale eo smo napisali.
Druze zamisli da si gazda lokala - sve si uložio - guras kako guras imaš 7-8 radnika, nemaština vlada i jedan lik spusti masku na bradu i ti ga ne vidiš i ovaj ti napiše kaznu.
Ja se kunem da bih ih robijao na ovu krizu pa neka vode u spuz
Last edited by Gandalf_White; 18-07-20 at 12:20.
Cast izuzecima, a malo ih je, u te inspekcije radi ološ. Bila je jedna sto je pisala sve moguce kazne dok ne pristanes da ti knjigovodstvo radi firma jednog od njehi clanova porodice. Znaju podgoricani o kome se radi. Doduse, nije medju zive vise
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Jes, poznata je bila izuzetno. No eto vidis kako joj se isplatilo na kraj
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Je li moguce da je Vijestima glavna tema ko je ubijeni Klikovac...a da se na jucherashnje tvrdnje Damjannovica niko ne okrece?
Da podsjetim za one koji nisu u toku,rekao je da postoji fabrika koja pravi maske chija proizvodnja koshta chitava 3 centa...
Nevezano da li se njegova jucherashnja pitanja ispostave kao tachna,ako se usudim da izadjem na izbore ovome liku dajem svoj glas,masu puta je rekao mogo toga pametnoga,no ochigledno nama treba neko ko laje o potpuno nebitnim stvarima.
...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ve-na-covid-19
Da'ko neshto ubrzaju sad,a ne da chekaju nesretnici po kućama na simptome.
...
Nisam cuo to za fabriku, ali parce papira sa lastikom u proizvodnji na veliko tesko da moze kostati vise od nekoliko centi koja god fabrika da je u pitanju
Mora li vise ljudi u autu i dalje da nose maske?
koje to lokale. tamo dje su pisali kazne je tako, a u ove dje se ne primicu vazi.
na konto inspekcija i pravila NeKaTe samo podji u Perlu u BD pa da vidis kako se postuju pravila. 500 dusa u lokal, mozda nosi barmen masku jer njega ne mogu da vidim. i svaku je noc tako. Podgoricani, budvani i cetinjani. lokal pun kao u sred sezone, niko ih ne dira a kamo li da se inspekcija primakne. ista stvar i sa preseljenim sankom Ambiente
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sto pominje damjanovic fabrike i maske od 3 centa? Ne nadjoh to u novine?
f6
Naveo je on i u chijem objektu se rade,koliki kapacitet je dnevno,itd. e sad je na tuzilishtvu da ispita te navode.
Ukoliko je tachno sve to,onda neko zaradjuje minimum 30k dnevno,znachi mjesechno milionche.
Ja sam za to neka ljudi zaradjuju ako su snalazljivi,ali ovo implicira neka druga pitanja...
...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks