Page 32 of 487 FirstFirst ... 222829303132333435364282132 ... LastLast
Results 776 to 800 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

vole Demokrate da idu neki javnim nastupima i marketingom u krajnost. najčešće je to loše, ali oni valjda žele da ljudi pričaju o tome, ne znam. iskreno ako im je ovo dio izborne kampanje i ako će istu da zasnivaju na ovome, omanuli su totalno. izgleda da ih je DF uvukao na njihov teren (nazadni nacionalizam) a tu je ekipa iz Kristala ipak u prednosti

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    izgleda da ih je DF uvukao na njihov teren (nazadni nacionalizam) a tu je ekipa iz Kristala ipak u prednosti
    Ne bih njihovu kampanju tumačio tako. DPS i DF uvlače na teren nacionalizma, ali guraju "svoje" (ovo "svoje" zaslužuje posebnu analizu, ali da skratim post, svi znamo na šta mislim). Demokrate još od osnivanja na nacionalizam odgovaraju antinacionalizmom, nije nikako isti teren u pitanju, već suprotna reakcija i politika. Često, kao što možemo da vidimo, dosta nespretno, ali namjera je zdrava. Slično i za URA-u, samo su manje napadni sa marketingom, i češće odgovaraju ne aktivnim antinacionalizmom već donekle ignorisanjem takvih tema. U pitanju je ista namjera, i po meni je to jedino bitno, samo drugačiji odgovor na "uvlačenje na teren".

Da ne bude zabune, prije nego mi neko odgovori nekim izletanjem pojedinačnih članova i jedne i druge partije. Pričam o zvaničnoj politici partija, i o kampanji i marketingu iz dugog niza godina. A ne o ličnim osjećajima pojedinačnih ljudi kako je neko prikriveni Srbin ili prikriveni Albanac, sa prikrivenim namjerama. Opozicioni birači se daju povremeno prevarit' prikrivenim namjerama, ali za razliku od ljudi koje ništa ne može odvratiti da glasaju skakavce, oni takve ispade na sledećim izborima žestoko kazne. Dok birači "širokog DPS-a" glasaju isto i brane neodbranjivo bez ikakvog preispitivanja.
    Last edited by LostInHollywood; 17-07-20 at 14:45.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...e-za-crnu-goru

granice su zatvorene do 15.septembra.
    hocemo li sad kvotu za odlaganje izbora, ili ce svi biti u samoizolaciji pa glasati preko drugih lica

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Glasaće pismom iz Luksemburga a avionsku kartu će dobiti naknadno.

5. The Following 2 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Slazem se, i reklama jeste idiotska. Mada i taj dan kad neki od roditelja kaze tako nesto ne moze biti daleko, uzevsi u obzir neumornu zvanicnu propagandu da su Srbi u CG neprijatelji Crne Gore.
    Ја знам један случај гдје је родитељ забранио, и мој један рођак неће никакву комуникацију самном јер сам друге нације.
    Чух сада да ће предсједник гласачког одбора ако процијени да је неко болестан да ће му забранити гласање.
    Last edited by Brk; 17-07-20 at 16:30.

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

E sad stvarno ima sanse da dps izgubi izbore.... Odlozice oni izbore sada... osim ako stvarno ne izaberu ovaj kretenizam da moze neko drugi umjesto njih da glasa....

Postenije bi bilo da svi oni iz Luksemburga itd. imenom i prezimenom izadju i javno kazu za koga glasaju.

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

a okle prvi put se uvodi elektronsko glasanje prc aj sad da vidimo opoziciju

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Izbori moraju da se odloze ako misle dobro zdravlju svojim gradjanima. Nema tog nacina da se odrze na demokratski nivo, a da se ne ugrozi zdravlje.
    DPS ce gurati na sve nacine da ih odrzi jer potezi koje vlada mora da povuce posle septembra bice bolni kao hemoroidi na tvrdoj stolici...
    Ili, mogu da udju u pricu sa svim parlametarnim strankama, naprave prelaznu vladu do trenutka kada se stvore uslovi za izbore, i zajednicki pokusaju da nadju nacim za ublazavanje krize...
    Cekaj, ovo nije Kanada ili Norveska... ipak je ovo Balkan. Ne, sva vlast meni.
    Hemoroidi na tvrdoj stolici... to nas ceka.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    E sad stvarno ima sanse da dps izgubi izbore.... Odlozice oni izbore sada... osim ako stvarno ne izaberu ovaj kretenizam da moze neko drugi umjesto njih da glasa....

Postenije bi bilo da svi oni iz Luksemburga itd. imenom i prezimenom izadju i javno kazu za koga glasaju.
    Nema šanse da DpS izgubi na izborima.
    Iz dijaspore dođe izmedju 9000 i 13 000 glasača. Ima tu i BS i SD glasača.
    Ne računam u dijasporu Srbe i tu ima do 4k ovih što dolaze za gorivo itd ali tu ima i dio opozicionara pa se nekako to anulira.

Problem je što je opozicija toliko raspala i bez kompasa da su potjerali u apstinenciju sve žive.
    Evo recimo od nekih stotinjak ljudi sa kojim komuniciram nedjeljno a većina su opozicionari ili apstinenti sigurno 70% neće na izbore.
    Tu ima glasača svih partija...

Ja prvi ne bih za spas izašao u sred epidemije kad opozicja 45 dana pred izbore još nije počela ni potpise da sakuplja a ne da je predstavila liste i kad nema jedinstven stav da NEMA izbora u sred epidemije.

Ja ne znam sta je sa ljudima ili su baš baš glupi većina njih ili većina radi za DPS nemam treće objašnjenje tj ono ne postoji.

Alo lebac vas jebao nasušni - dvije najveće opozicione partije u sred epdiemije rade DOOR TO DOOR kampanju alooooooo

Pa nema većeg epidemioloskog rizika od mladih aktivista asimptomaticnij koji danas obidju 50-100 domaćinstava i tako više grupa..
    Sta je sa GLAVOM?

To pokazuje samo da je partija prije svega - narode ko te jebe.
    Nema tu opozicinara - samo firma, finansiranje i karijera.

Tako se Milo ne obaljuje.
    Milo ne pada jer je jak - nego zato što nema ko da ga smijeni.

Samo mi je 15 godina trebalo da to skontam pas mi se mesa najeo na šta sam ja gubio živce...

Kada nekih 70-80% visokih opozicionih funkcionera postane poltiicka prošlost i odu u penziju pa iako neki imaju 30-40 godina tada ćemo osloboditi CG.
    Ili kad narod dobro ogladni na jesen/zimu pa krene na silu da skida....
    One Ring to Rule them all...

11. The Following 2 Users Say Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

pare > narod. opozicija kod nas prosipa priču kako im je stalo do naroda, a u suštini samo neka ta plata legne svakog mjeseca za ostalo ćemo lako

13. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

@gendalf
    Nema šanse da DpS izgubi na izborima.
    Iz dijaspore dođe izmedju 9000 i 13 000 glasača. Ima tu i BS i SD glasača.

Upravo i rekoh, ako ove gospode nema, a nema ih jer je Luksemburg zabranio ulaz svima do 15.septembra iz CG, da su vec u startu manji sa skoro 10tak hiljada glasaca, bez obzira jesu li Dps-ovi ili SD-ovi ili BS, ista su da ne kazem sta. ODmah je koliko toliko pravednija situacija.
    Naravno opozicija nebi smjela da prihvati ove neke nebuloze da neko drugi glasa umjesto njih ili da oni glasaju tamo....

Ja prvi ne bih za spas izašao u sred epidemije kad opozicja 45 dana pred izbore još nije počela ni potpise da sakuplja a ne da je predstavila liste i kad nema jedinstven stav da NEMA izbora u sred epidemije.

Ne razumijem u cemu je ovdje problem? Pa opoziciji (po meni) i treba da je cilj sto prije izbori da se odrze... zamisli da se odlazu izbori dok se ne smiri situacija s koronom... a to moze biti kada? Moze tako trajati i do sledece godine.

Tako se Milo ne obaljuje.
    Milo ne pada jer je jak - nego zato što nema ko da ga smijeni.

Samo mi je 15 godina trebalo da to skontam pas mi se mesa najeo na šta sam ja gubio živce...

A evo ne znam, sad me podsjeti ova tvoja na neke likove ovuda s foruma, a koji su s one bande, a kako bi se ono kao opravdali sto ce jos samo ovaj put glasat dps ili sd...jer nema opozicije jer ovo jer ono....
    A brate mili evo imas vjv 4 liste, pa nemoguce da ti niko zivi ne odgovara... znam da si bio blizu Demokratama, ili URA-i... ali moze da se izabere nije da ne moze...
    Mi smo ti gendalfe koji moramo pobijediti i DPS ali i DF... ali mora postojati neka strategija neki plan ....
    Dok god na politickom nebu postoji jak DPS, postojace jak DF.... to morate svatit....

Ja mislim da su tu igru dobro skapirale i Demokrate i URA.... i idu redom... prvo mora pasti DPS, nakon toga DF ce otici tamo i gdje mu je mjesto a to je nekih 3-5% podrske, ako i toliko.

I zato sam tuzan zbog tvoje konstatacije da neces izaci na izbore... jer mislim da i pored svih nepocinstava, kradja, kupovina, spiskova... dps nikad losije nije stajao.
    Bas zato je i bitna velika izlaznost, jer to je nesto sto ih moze oboriti ....

15. The Following User Says Thank You to osvajaci pg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post

Ja ne znam sta je sa ljudima ili su baš baš glupi većina njih ili većina radi za DPS nemam treće objašnjenje tj ono ne postoji.
    samo imam jedno pitanje. vidim da si razocaran.
    zar stvarno mislis ako opozicione partije se dogovore i kazu da nema izbora da se nece odezati.
    je li predsjednik odlucio o datumu izbora, a onda sazvao konsultacije sa partijama. nisu mu se ni pojavile sem koalicioni partneri, sto je nazvano uspjesnim dogovorom partija. je li se promijenio datum. da su mu se i pojavili, da li bi ista drugacije bilo. vidim da je dosta ljudi ovog stava, ali misljenje opozicije ovdje ne znaci nista. DPS ca sa ostalih 5 ili 6 partija izaci, kao fora imate izbor, vec se pojavila neka grupa evropskih posmatraca sa eu u nazivu, da eto izgleda(OSCE se jos ne javlja), tu je standardno CDT da proglasi pobjedu.
    i sta mogu da urade, a da na kraju ne bude predstavljeno kao "nasilna promjena vlasti i ustavnog uredjenja"

17. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Prvo za prodaju... Malo je ljudi lično istrpjelo od režima kao ja i moji. I vazda ću im biti neprijatelj dok ih bude i jednoga ostalo
    Nikad DPS nije jači bio druže.
    Ali ne zato što je jak nego zato što je opozicija u kanalu.
    Prostudiraj malo samo liste koje se najavljuju i koliko ih je.
    Sta je uradjeno za 4 godine od 2016. Daj mi jednu pozitivnu stvar koju je uradila opozicija ? Uzela Budvu i Kotor ? Izgubila ih...
    Uzela HN ? U HN uradili isto što i u BD i u Kotor zaposlili kuso i repato, izdvajanja za plate porasla 60% od kad su uzeli, otvorili TV da se još ljjudi zaposli i sve uz to što ide. Usrali se u proteste odupri se? Jel to isto ?
    Opozicija minira svaku normalnu priču u CG jer je vide kao konkurenciju jer misle da se svi loze na funkcije i život sa budžeta kao oni.
    Kolju se izmedju sebe 2 mjeseca pred izbore... I sastavljaju neke liste samo njima znane...

Pazi ovo :

DF - neće vršiti izmjene neke kadrovske s tim što upada Milača najvjerovatnije u taj ekstremniji pokret
    SNP Ujedinjena i ekipa - nosilac liste Daka Davidović još jedan kum 90ih... Srsly ?

Demokrate - na listu stavljaju Pavićevića nekog tipa koji je došao iz BG u CG niko nema pojma ko je, na silu su ga ubacili, odjednom je on relevantan neki faktor - čovjek je ladno pričao na TV kako Srbi treba da idu sa Milom aloo ( ) čovjek nema 11 glasova u CG i on će da bude poslanik, Pajović je mala maca za ovoga
    Politički mrtvac Lekić koji nema 30 glasova i koga ne ferma niko više 2% i koji od kad nije htio da brani pobjedu na predsjednickim izborima nema nikakvu težinu niti ga može iko zdrav na oči viđeti
    Saša Mijovic - srsly?

URA - na brzinu su sklopili neku građansku priču mjesec ipo pred izbore, jedva se batrgaju izmedju desničara nijesu predstavili ništa niti se zna šta hoće i kako hoće ...

SDP - i otvoreno pričaju funkcioneri da će posle izbora sa DPS-om tako da ih ni ne računam u opoziciju ...

Znači izlaze na fijasko... Na prosipanje izlaze onako lagano. A posle tog prosipanja nema ostavki a svi zajedno ne mogu da izvedu 500 ljudi na ulicu.
    Svi ovi da ih okupiš iz opozicije da dovezu busevima ne mogu 500 ljudi da iskupe. Zato su se i šlepali odupri se protestima i litijama.
    DF kad su im hapsili poslanike nije mogao 300 ljudi da izvede na ulicu, poslije one koljenice u kristal...

A u narodu imaš drugačije stanje potpuno 65-70% stanovništva je PROTIV Dps SD BS glodara - ocekuju da neko nesto uradi, da ih opozicija povede u izbornu pobjedu ili na neki protest, da se makar ne svađaju, da zadrže ono što dobiju i da to brane mudima a ne da se povlače
    I onda narod naravno da se osjeća izdano.

Da ponovim još jednom samo

NEMA izbora za vrijeme epidemije - opozicija da ista zna i da misli dobro ovom narodu natjerala bi da se proglasi vanredno stanje - izbori odlože 60-90 dana.
    DPS će biti PRIMORAN da zakljuca sve na 2 nedelje u jednom trenutku, sezone nema...
    Samo treba da se kupi do sredine oktobra vremena i imaš izbornu pobjedu.
    Magare da izvedes glasaće ga narod kad ogladni i vidi da DPS nema centa...

Ali opoziciji to ne odgovara iz nekog razloga, samo njima znanih..

Misle da to što dijaspora neće doći im donosi pobjedu a ne vide svoje nedostatke i koliko su se prosuli...

Ne znam... Mnogo je frustrirajjce sve ovo, kad znaš šta gledaš i kad si vidio to već sve najmanje 10 puta...
    A vidim CG kako se raspada u ekonomskoj zdravstvenoj i političkoj krizi i kako dolaze mračna vremena - i nema nista što bi mogao da uradim da makar malo pomognem, a vidim sve kao na dlanu...
    Vidim čisto i vidim kad i kako i koliko..
    Žao mi je Crne Gore, ne zaslužujemo je

Last edited by Gandalf_White; 17-07-20 at 17:50.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    samo imam jedno pitanje. vidim da si razocaran.
    zar stvarno mislis ako opozicione partije se dogovore i kazu da nema izbora da se nece odezati.
    je li predsjednik odlucio o datumu izbora, a onda sazvao konsultacije sa partijama. nisu mu se ni pojavile sem koalicioni partneri, sto je nazvano uspjesnim dogovorom partija. je li se promijenio datum. da su mu se i pojavili, da li bi ista drugacije bilo. vidim da je dosta ljudi ovog stava, ali misljenje opozicije ovdje ne znaci nista. DPS ca sa ostalih 5 ili 6 partija izaci, kao fora imate izbor, vec se pojavila neka grupa evropskih posmatraca sa eu u nazivu, da eto izgleda(OSCE se jos ne javlja), tu je standardno CDT da proglasi pobjedu.
    i sta mogu da urade, a da na kraju ne bude predstavljeno kao "nasilna promjena vlasti i ustavnog uredjenja"

Šta mogu da urade ?

Mogu da štrajkuju glađu recimo, ali ne kao onaj put Mandić pa da im donose bureke nego pravo dok im se ne sloši.
    Što štrajukujete - branimo ustav ?

Mogu da se svežu ispred skupštine njih 20-30 poslanika i naprave lancima kordon okolo.

Mogu da prave performanse - ne dozvolite da nas ubiju - ne na glasanje u sred epidemije

Mogu da cijeli medijski prostor ispune samo tim - evo kako u Srbiji raste, kako su se nagrdili - nema elementarnih uslova...
    Umjesto toga rade Door to door kampanju ALO

Znači imaš milion nekih stvari - imaš skupštinu da u sred nje doneseš transparent da akiviras dimnj bombu kao na Kosovu ma.hiljade stvari da se privuče pažnja medija, javnosti, EU.
    Opozicija se ipak odlučila za sigurniju varijantu - izbori što prije, izgube i dalje su opozicija - onda plač jedno mjesec EU Pljiz - Miljo ljopov nam je pokrao izbore.
    I onda opet bojkot skupštine i to je to.

Jednom kad DPS opet dobije legitimitet na izborima - a zapamtimo svi dobro što sam napisao sad - samo ga krv moze maći odakle je.

Viđeli ste u BD kako opozicija i koliko brani opštinu. Cijela 2 dana. Malo suzavca rastjeraee narodz narod traži lidere, lideri cute. Dodjose procitase saopstenje I kuci hahahahahhaha

Isto tako na državnom nivou sad sa novim mjerama, odmah se razbija skup i vidimo se.
    Opzoicja kao popišana i to ti je to.

Ne smije se dozvoliti održavanje izbora 30 Avgusta. Moraju se odložiti 60-90 dana.

20. The Following User Says Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,108
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Ne smije se dozvoliti održavanje izbora 30 Avgusta. Moraju se odložiti 60-90 dana.
    Dje si ga kreta za Australiju onda? :joint:
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Dje si ga kreta za Australiju onda? :joint:
    Pisao sam ovdje na forumu istom samo na drugom topiku. Negdje 25 juna da ce do 15 jula biti zatvorene granice ka EU.
    To je bilo očekivano. Sad su zatvorene do 15 septembra najmanje, tako da sam uhvatio bukvalno zadnji voz iz zemlje na vrijeme

Pošto vidim kuda sve ovo ide i sta ce da se dešava odmah posle izbora i na jesen, rekoh dok još mogu da sklonim porodicu i da mogu da radim i doprinosim jer mi nece familiju niko prehraniti bez ja.

Jer ja ne znam jel se samo svi pretvaraju da ne vide ili baš ne vide sta slijedi i kakav ekonomski zdravstveni i politički pakao sleduje

Danas i juče su zabranile ulazak :
    Italija
    Luksemburg
    Švedska
    Njemačka
    Italija

Zabranile su i Austrija, Slovenija i Hrvatska uz PCR samo
    Last edited by Gandalf_White; 17-07-20 at 18:03.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Gando: Tehnokratska Crna Gora!

Moze li bolje, brate?

Nama je prijeko potrebno da se obracunamo sa POLITIKOM prvenstveno, jer kod nas komplet politika smrdi. Nama trebaju STRUCNJACI, a ne predstavnici naroda (citaj: mafije, partije). Mi moramo sa komplet politicarima da se obracunamo.

Politics is dead!
    Praise the skill!

- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Gando: Tehnokratska Crna Gora!

Moze li bolje, brate?

Nama je prijeko potrebno da se obracunamo sa POLITIKOM prvenstveno, jer kod nas komplet politika smrdi. Nama trebaju STRUCNJACI, a ne predstavnici naroda (citaj: mafije, partije). Mi moramo sa komplet politicarima da se obracunamo.

Politics is dead!
    Praise the skill!

Meritokratija brale onda

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Morah da izguglam.. Pa jes, ali kao prvi stepenik nam tehnokratija ne gine, ako mislimo ikad stajat na noge. Dokle god se struka bude gazila zarad nekih nacionalnih/ideoloskih/mafijaskih interesa, pusicemo ga.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Šta mogu da urade ?

Mogu da štrajkuju glađu recimo, ali ne kao onaj put Mandić pa da im donose bureke nego pravo dok im se ne sloši.
    Što štrajukujete - branimo ustav
    ovo realno mogu ali im za ovo treba konstantna paznja medija. ovo plus neki performansi ispred skupstine da drze paznju. inace ce zavrsiti kao svaki stajk gladju u CG. poslije 4 dana svakoga boli ona rabota za tebe, osim ako ne umres ili te ne odnese marica

Mogu da se svežu ispred skupštine njih 20-30 poslanika i naprave lancima kordon okolo.

Mogu da prave performanse - ne dozvolite da nas ubiju - ne na glasanje u sred epidemije
    skoro smo gledali jedan takav. niste poslusali naredjenje policije, najeli ih suzavca, pola njih priveli. ne bi to tako davno.
    [qoute] Mogu da cijeli medijski prostor ispune samo tim - evo kako u Srbiji raste, kako su se nagrdili - nema elementarnih uslova...
    Umjesto toga rade Door to door kampanju ALO
    [/quote]
    mi ionako ne vjerujemo brojkama, pa opozicioni mozda nece ni izaci, glasaci vlasti hoce svi, i to uredno kao za svake. imas situaciju koju sam ti i prvi put pomenuo.

Znači imaš milion nekih stvari - imaš skupštinu da u sred nje doneseš transparent da akiviras dimnj bombu kao na Kosovu ma.hiljade stvari da se privuče pažnja medija, javnosti, EU.
    Opozicija se ipak odlučila za sigurniju varijantu - izbori što prije, izgube i dalje su opozicija - onda plač jedno mjesec EU Pljiz - Miljo ljopov nam je pokrao izbore.
    I onda opet bojkot skupštine i to je to.

Jednom kad DPS opet dobije legitimitet na izborima - a zapamtimo svi dobro što sam napisao sad - samo ga krv moze maći odakle je.

Viđeli ste u BD kako opozicija i koliko brani opštinu. Cijela 2 dana. Malo suzavca rastjeraee narodz narod traži lidere, lideri cute. Dodjose procitase saopstenje I kuci hahahahahhaha

Isto tako na državnom nivou sad sa novim mjerama, odmah se razbija skup i vidimo se.
    Opzoicja kao popišana i to ti je to.

jedino sa cim cu da se slozim. ziva istina, ispali su sisice. gurkas se sa nekim obezbjedjenjem, svaki dan isto.
    nego kao prvi dan, ako vas uhapse, jbga opet ce doci narod ispred stanice kao i prvi put. nego izigravas gospodu, da te ne bi, kao i pojedini ovdje na forumu, prozivali kako je to divljastvo, vidji ih kako ricu, vidji magaradi....i sve to traje dok se ne zavrsi povoljno za DPS. poslije ih boli briga. opozicija treba da shvati da zdravog tkiva dps nema, da razocaranih biraca DPSa nema i da ne postoji varijanta u kojoj ce ti ljudi ikada glasati ikog drugog. dok DPS ne izgubi izbore a onda ce sa istim zarom da brane nekog drugog.
    sustina je sledeca
    Zamislite da vas je neko prisilio da hodate po užarenom podu, od tačke A sve do vrlo udaljene tačke B. Tabani vam gore i trpite bolove. Zbog toga vičete i psujete u hodu. Neko vam pak, sa gornje galerije, sasvim miran poručuje da nije lijepo vikati i psovati. Postiđeni ovim prekorom, zatvorite usta i patite u sebi jer je tako pristojnije, gorite kao častan i pristojan, dostojanstven čovjek, zaboravljajući da je pravo pitanje trebalo biti postavljeno na samom početku: zašto bi bilo ko hodao po užarenom podu? Kakva je to glupost i kakve veze ima kultura govora i pristojnost sa tim kada vas jednom gurnu da izgorite od bolova. ”(Ivan Vuk Torbica, reditelj)
    Last edited by Hell Raiser; 17-07-20 at 19:35.

27. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

dok je milas tu dobice glas e kad macka ode nek misevi kolo vode

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Śetili su se mjesec dana pred izbore da ima minimum 50k fantomskih birača i da se zakon raspada... Šta li su radili 4 godine...

Osoba koja drži do svoj dostojanstva ne može izaći na ove i ovakve izbore...

Sent using Tapatalk
    #fakenews

30. The Following 2 Users Say Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

samo treba biti optimista ka’ predstavnici opozicije

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ja ću vala izać i dat taj glas URI.... zaslužili su jer su bili jedini normalni

Al najjači je Gando, brat moj, poša za Australiju i veli neću da izlazim na izbore.

Inače, smatram da bi bilo zdravo da se odlože...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 17-07-20 at 20:11.

33. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Do sada nisu ni pomišljali da odlože, a sad, kako su pozatvarali granice, vjerujem da će odložiti
    Još jedna glas za URU...

TT

Page 32 of 487 FirstFirst ... 222829303132333435364282132 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)