Lučice...do sad se kupali bez problema...žena mi veli:"Dosta ga je za danas,ajmo doma" i prva se spremila:
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Uh
Ujutru bih mijenjao sa novijim modelom
Šušanj hladno, ali podnošljivo za kupanje
Gužvi na putu ka Podgorici nema...Maloprije stigla...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Popodne vec voda malo bolja... Izbapasmo se neke 2 ure...
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Voda odlična na Kamenovu. Možda nije zimomornima i blejačima u plićaku.
Sto vas najvise nervira na plazi? Mene smece, prevashodno ćikovi. Ovih dana je plaza osjetno cistija nego inace ali jucr kad sam prosao pored jednog para lezaljki, smucilo mi se...
Inace, ovi sto plivaju, rone... Kakve naocare/maske koristite?
Ja volim masivnije, udobnije naocare i ove godine sam trgovao na brzinu pa uzeh u Intersportu neke TecnoPro Mariner Pro 1.0... Sasvim su mi se za sada dobre pokazale...
Imamo jos neke Speedo ali oci izbijaju koliko su sitne iako je model za odrasle. To ni djeca ne mogu da nazuju...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Voda TOP. Nema gužve kao da je Septembar...
![]()
Petrovac voda taman da je toplija ne bi valjala, lezaljke 12e ali moze da se pregovara
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Lezaljke na pjenu od mora u UL na velikoj plazi 5 eura, kafa 1.20 ide covjek cijeli dan gore dolje po plazi (Cabo beach) ui kupi smece tako da nema na lazi ni opuska ni papira, toalet bukvalno mirise jer zena ulazi posle svakoga i pere, tusevi rade, parking besplatan...pravo da va kazem ne mislim uopste da se kupam u petrovac i lucice i dajem 12 eura za lezaljke i 3 eura za kafu i plus gledam glib opuske papire maramice i sl po plazi kad ovamo imam prvo distancu, mogu sa drugricom da pricam o čeu ocu ovi pored mene ne ucestvuju u razgovoruodkako sam prije nekoliko godina bukvalno blize na lezljci lezala sa nepoznatim covjekom suncobran do, no što sa čojekom lezim u nas bracni krevet rekla sam da me od 20.juna do seotembra nijedna plaza osim velika ulcinjska gldati nece...mana je sto kad krenes sa plaze nikad izac od guzve i navale, kilometarske kolone, ali sad je banja! Nikoga za taj kapacitet bas nikoga
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ono kad izronis morsku zvijezdu sa dna, a ukucani je ne umiju slikat...
Naravno, vratili smo je natrag nakin 2 min...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Bravo!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ima li neđe da se vide te ponude za dž ili moraju direktno da se kontaktiraju hoteli?
A moram pod stare dane instagram nalog napravit da gledam te ponude.
Oglasavanje se preselilo na drustvene mreze
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ne moraš. Sve ima na internetu. A meni iskaču na booking.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A sto je ovo, slovenska plaža ne računa da dijete može imat preko 11 godina haha.
Ne mogu vjwrovat da od 375slika nemaju slike sobe...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Saljite odje ponude što nadjete, nemamo svi instagram facebook itd
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
A ima ponuda ja se lomim 21-25 u vile oliva ili iberostar ali brate nesto mi se ne ide u guzvu. Inace su ponude top, all includive. Sva tri obroka plus pica citav dan cak i uzine
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks