Kako nas ugasiše neslaganjem oko zajedničke liste... mada kao narod ne zaslužujemo bolje....
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Valjalo bi koje slovo vise o ovome. Ovako nista nije jasno.. Cak djeluje kao milogorski nacionalizam i ksenofobija, ali acs ne bi nikad promovisao tako nesto, nije on takav..![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ovo mi jedino lici na demokrate
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Last edited by no-mercy; 16-07-20 at 10:26. Reason: Sponsored :D
Tu es mon héro!
Ovo lici na naslovnu stranu Dana a ovo u cosku kao necija reklama koju su objavili![]()
Ada aleksa becic ljudi. Ko moze drugi
f6
kuku
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Kakve penalčine, nevjerovatno... Nerealno je da neko prima platu za ovo...
#fakenews
Na sta su se spustili, bas nevjerovatno. Vucko style
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
ko li njima radi ovaj marketing pa je mislio da je ovo okej? mora neko iz vrha partije aminovat ovo, užas. 2020. godina. a mi nismo odmakli izgleda dalje od 1990. god
to je taj marketing ala SNS, pravi
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa zar nisu Srbi gubavi??Nemojte da se lazemo da zivimo u zemlji kosmopolita.
Ako su ovo demokrste onda postaju df sto znaci dps. Ko se nada nekoj promjeni 30og avgusta nema dvije u glavu. Mada i ne zasluzujemo bez da nas deru
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Znači postoje i ljudi kojima je ovaj članak ok? Ama nikad se ođe ništa mijenjati neće, bar naše generacije neće to dočekati...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Eh da sam samo to.. Ovakvim postovima se na forumu stice reputacija, ne srbende, no četničine najvece.![]()
Što se glumi veća ugroženost to bolje opravdanje za razne aktivnosti. Čak su se i na ovom forumu Crnogorci koji nisu Srbi nazivali ustašama, a mislim da nije zgoreg ponoviti i da su Crnogorci kopilad, volovi i slično za najistaknutije predstavnike Srba u Crnoj Gori oličene u crkvenim krugovima. A vjernici generalno preuzimaju stavove koje su čuli od njih. Tvrdnje o većoj ugroženosti Srba u Crnoj Gori nego u ndh spadaju u zasebnu kategoriju idiotizma.
Ona konkretna reklama je totalno kontraproduktivna.
Last edited by ćepanica; 16-07-20 at 11:46.
Fakat je da imamo 10-15% ljudi okorelih, koji podrzavaju DF. To je znacajan procenat koji opravdava postojanje opcije kao sto je DF. Oni su protiv teza 10-15% pripejd podrzavalaca DPSa. Jin & jang.
Ako Demokrate krecu da naginju DFu, i budu imale 10-15% podrsku to je lose. Znaci da radikalizacija postaje jaca. Sto znaci da ce rasti broj i medju radikalnim DPS pripejd milogorcima.
Mozda nas kriza i prazni frizideri osvijeste, pa ljudi vide da ih ne moze nahranit srpstvo i milogorstvo.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ugroženi su jedino oni koji nisu dio interesne mreže kojoj odgovara ovakvo stanje, a njih je ogroman broj. U mreži su i vlast i opozicija i ušemljeni biznismeni svih vjera i nacija. Lični interes ne poznaje vjeru i naciju.
Da li URA-ina nestranacka lista moze da probudi apstinente?
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks