jer su im pare preče od zdravlja ljudi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna li se zashto opozicija ne trazi odlaganje izbora...?
...
jer su im pare preče od zdravlja ljudi
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ajde da je i tako,shto je mishljenje,da ce proc dobro u ovakvoj situaciji?
Ja sam danas bio da podignem karticu neku u banci,da nsu imali ono sredstvo za dezinfekciju nema shans da bih potpisao nekoliko papira njihovom hemijsom olovkom,a na stolu pored mene je bila zaboravljena maska,jedva je sluzbenica ubijedila nekog medjeda da je odnese u smece.
...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Niko te ne cera da izlazis na izbore. Mozes i rukavice da stavis a mozes i da nosis svoju hemijsku. Ne razumijem zasto bi se tacno odlozili izbori ako se postuju mjere?
Ima hiljadu varijanti da uz postovanje mjera NKT-a se organizuje glasanje. Ne pravimo raketu nego crtamo kruzic na papiru. Svako za sebe.
Da da,Damjanović,koji jako chesto ima odlichne stavove povodom mnogih pitanja,ali kako neko reche davno-njega niko ne slusha...
Konjevic sve neshto zapochne ali nikako da zavrshi,sve ostane samo na rijechima...
Nego da se vratim na Damjanovića,kako to da nas u CG ne zanimaju ovakvi politichari,koji su umjereni,gradjanski orijentisani a mnogo puta se zalazu za egzistencijalna pitanja,uzgred,rekao bih da je chovjek makar shto se po istupima u nekim emisijama vidjelo,bash poshten.
...
Taj prvi dio u kom polemises sam sa sobom cu ignorisati, ali ovaj drugi dio sa "šibljem" hocu, jer sam se tu prepoznao.. SRAM DA TE BUDE! Eto! Trunke obraza nemas! Unesco sajt je tebi "šiblje"?? Procitaj sta je Gando pisao o tome kako se voli drzava, pa nauci ponesto o tome, "pripejd patrioto"!
Ali odje cak ni o tome nije rijec. Navikli smo mi na to da takve "patriote" poput tebe zabolje ona stvar za sve sto iole vrijedi u ovoj zemlji. Svakako ste sve rascerupali i od najljepse zemlje napravili štalu. Vec je rijec o tome kakve karikature dobijaju minutazu na javnom servisu. Kakvi mediokriteti se guraju u prvi plan i busaju u prsa patriJotska. Cak je mediokritet neadekvatna rijec, jer znaci neku osrednju vrijednost, srednju zalost.. a ovakvi su dno dna.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Je li čuo ko sto je izjavio mandić ljudi?
Veli neće ga bit na listu DF-a jer ocekuje pobjedu i visoko mjesto u izvrsnoj vlasti,kukuuu
Crna opozicija,samo su im fotelje u mislima,ne śekiraju se oni previše za zdravlje gradjana,taman koliko dRpsovci,no da zalegnu u fotelje sto prije da to oposle,e narode glupi...
Aha,kazesh da je sigurno,je li?
Treba da vadim lichnu,da je taj neko iz komsije vidi,pa da je pipka,istim tim rukama kojima je ispipkao sve do tada,pa je stavi na sto ili na onu knjizurinu na koju se ako se neko iskashljao a i ne mora da kashlje nakupilo svega i svachega i tebi je to sve vishe nego bezbijedno,i da josh udjem posle da napravim taj kruzic u istu tu kabinu dje se isto ovo sve izdeshava shto opisah...?
Izvodljivo je,ali znash kako momche,samo ako ugrade one dezinfekcione tunele koje je Hachko Brchvak danas donirao!
...
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što veli Đeljošaj, poziva da se ne slavi praznik 13 jul...
On kako god hoće, ali nije lijepo da druge poziva.
Da zanemarimo da su se regularno odrzali izbori i u Hrvatskoj i u Srbiji koji zajedno imaju 30 puta vise stanovnika od nas i mnogo vise zarazenih. Bez mnogo razmisljanja
- Izbore odrzati u vise dana sa mozda terminima po slovu prezimena ili nesto slicno i automatski smanjiti za 50% ili 75% ili cak 90% prolaz ljudi tokom dana.
- Glasanje organizovati na otvorenom sto automatski maksimalno smanjuje rizik ili neka vrsta drive-through
- Svesti na minimum kontakt biraca. Uopste nije ni neophodan. Licna karta moze da se gleda ocima, aparatom, slika (bez cuvanja) i gleda slika, skenira, itd.
- Organizovati akciju za zarazene, bolesne i nepokretne ka sto im se hrana nosila preko Crvenog Krsta iz par dana se organizovat i obic.
Cijela smisao glasanja je utvrditi identitet i zaokruziti listic. Ako nismo sposobni to da organizujemo onda nam nije neophodno drzava uopste.
Eto vec dolazish do skoro pa dezinfekcionog tunela...a sam znash da nishta od toga shto si ispisao.
Glasanje u Srbiji...znamo shto je nastupilo nakon toga,nazalost.
...
Sa epidemijološkog stanovišta izborni dan je manje rizičniji od kupovine kruva u radnji.
Litijaši su uspjeli u svojoj namjeri,bombardovani smo novozaraženim.
Predizborna kampanja DPS hahahahahahahaha
Znači ekološka rak rana ne CG nego Balkana
Ko zna koliko umire ljudi i koliko se razboli hahahahahahahahahhahahahaha
I zastavu
Da ne pričamo da je otvorena 1982 i da DpS samo koristi što je Tito sagradio
I da ne pričamo da 53 miliona eur za rekonstrukciju ide Blažu Djukanoviću
Ne
Može
Ovo![]()
One Ring to Rule them all...
Ali Gando, to je njihova zlatna koka nosilja, briju plate sa nje. Tako se voli država. Može itekako.
Samo URA i Damjanović traže odlaganje izbora zbog epidemije...
Niko više
Sramno ako izvedu na izbore u sred ovoga
https://www.vijesti.me/v/451589
One Ring to Rule them all...
URA najbolji izbor def njih zaokruzujem bude li izbora.
bas me interesuju buduci rezultati u danilovgrad zbog kolektora
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks