Results 1 to 25 of 10080

Thread: [MEN] Koji parfem koristite trenutno?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Juce neocekivano uzeh bocicu Tiziana Terenzi spirito fiorentino. Ovaj paolo terenzi ako ista zna da uradi, to je da napravi sjajnu kopiju koja je ponekad jaca od originala. Posto sam ponosni vlasnik original Br540 extraita imao sam priliku da ih uporedim side by side. Otvaranje spirito fiorentina je drugacije od br540, tonu safrana i koze, ambergris ostaje u pozadini toga. Blago podsjeca na br540 ali nekako je neobrusen, napadan, stipa nos. Srecom to traje pola sata samo. E tad se desava promjena, safran se gubi i pojavljuje se ona specificna slatkoca bakarat ruza, jagoda, marcipan. Slanoca i animalnost koje mu daje ambergris dolaze do izrazaja takodje. Sat vremena u drydownu nema teorije da se razlika izmedju ova dva parfema napravi. Tek kad se nos priblizi ruci osjeca se ta jaka zacinjenost TT-a. Zanimljiva stvar, Br540 na meni ne trpi vrucinu, prodje 2 sata br540 se izgubi, a fiorentino dere kao nenormalan. Jutros posle okruglo 12 sati i tusiranja zapljusne me miris sa lijeve ruke dje je bio spirito fiorentino.
    Po internetu pise kako je ovo muska verzija br540 i mogu da vidim zasto to ljudi misle ali meni taj dodatak jaki zacina i koze ne cine ovo muskijom verzijom Br540, vec samo drugacijom.
    Parfem je sjajan i svim ljubiteljima Br540 preporuka da probaju ovo, dobice za 2.5 puta manje pare slican miris koji sije bakarat ruz u performansama.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Milosmmm For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)