Šta sam upravo pročitao...![]()
Umijem da čitam ali ovo da kaže Đed Đuro, koji je aktivno podržavao DPS...Mora da je partiji para prifalilo.
Sjecam se tako je onaj iz pozitivne Peric Srdjan cini mi se vratio mandat i put pod noge ali to su jednostavno veoma rijetki primjeri a i po pravilu su se desili u partijama koje su da tako kazem partije vlasti.
Kad su opozicioni mandati u pitanju bas se ne mogu sjetiti.
Najbolje je bilo davnih doba kad je Narodna stranka neke ministre imala u proslom vijeku cini mi se i odlucila da izadje iz vlade ali ministar jedan ili dvojica cak zaboravio sam uglavnom odtadose oni u vladipa se vi slikajte.
A dje pa mi smo Ruanda-dje doktoru u dezurstvo upada direktor i on oce da pregleda pacijente i sacini izvjestaj pa to ja mislim da nema u Sjevernoj Koreji.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ocito te, Kurogane, sjećanje slabo služi. Kad je NS napustila vladu, nijedan ministar nije ostao u vlasti. Moguće je da nekom od ministara nije bilo pravo i da je mislio da je to loš potez, ali ispoštovan je stav stranke.
idemo... samo jako.... a i onako se ne lijeci kod njih, nego im placamo po austriji i svajcarskoj.... kao da se on lijeci sms-ovima
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...u-na-lijecenje
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Zvuci prosto nevjerovatno, ali ispada da su poslanici DPSa posteniji od opozicije kad vracaju mandate. Ova i brojne druge situacije pokazuju koliko opozicija nije kadra da bude valjana alternativa ovoj vlasti. Ovdje i nece biti druge nego da narodu prekipi i da na silu ocera ovaj olos.
Mislim da se prvi put desilo upravo DPS-u
Na izborima 1996 godine DPS osvaja 45 mandata od 71 (apsolutna većina), međutim 1997 godine dolazi do rascjepa i 18 poslanika više nije u DPS-u (gube apsolutnu većinu). Tada Šoć, Drecun,... ulaze u vladu da da podrže ovih ostalih 27 poslanika DPS-a. Sledeće 1998 godine se održavaju izbori gdje na jednoj listi stoji DPS, NS i SDP (osvojili 42 mandata) te se pravi vlada od ove tri partije. NS napušta vladajuću koaliciju 2001 godine.
Sent from my Motorola 8400
A zar se stvarno čudite, kad su inspiratori 'protesta' ljudi koji propagiraju ovakvu politiku?
"... Pogotovo Boka Kotorska, koja je bila srpska zemlja, gdje su Crna Gora i Boka bile dvije države i da smo se mi 1918. ujedinili sa Srbijom. Mi smo praktično aneksirani u današnju CG od 2006. I to ovom režimu, koji pokušava da svoj taj crnogorski blok čvrsto vežu za sebe na tom nacionalizmu i šovinizmu koji se ovdje sprovodi prema nama, i zatežući odnose prema Srbiji. Nemaju oni izlaza prema svojim biračima bez stvarajući tenzije. Svaka njihova priča je da mi napadamo državu, da mi rušimo državu i da smo mi protiv države."
Link:
1918. vojnom okupacijom ujedinjenje, a 2006. referendumom aneksija.Pa nacionalni je interes ove ljude razvlastiti.
![]()
In vino veritas
Gotovo je bilo tragikomicno djelovanje organizatora "spontanog okupljanja" u Beranama koje se iz petnih zila trudilo da proizvede neki sukob a ispred sebe imali svoje komsije, prijatelje i rodjake koji su pokazivali visok stepen tolerancije bez iole zelje da reaguju. Kako je vremenom sukob postao nemoguc tako su dosli na solomonsko rjesenje blokade magistrale koje valjda nekima nije bilo smisleno a i nisu bili u kondiciju da se bas toliko peglaju tu noc.
Ovo je baš loše... preloše.
Svi oni koji ćute na ovo, a sa druge strane pjene na "branićemo ovih dana, Crnu Goru od dušmana" su neviđeni licemjeri, a u suštini su isti kao i oni koji su branili ili ćutali o pjevanju o branjenju od dušmana, a na ovo im curi mast iz očiju.
Isti ste, suprotne strane iste medalje nacionalizma i podjela koja se usra u budućnost moje djece, i zato vam svima želim da izadjete na jednu livadu, uzmete neko oružje i završite jedni sa drugima i puštite nas ostale da živimo ko ljudi. Tog zadnjeg koji ostane kastrirat da to zlo sjeme ne prenosi dalje i da počinemo.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 26-06-20 at 21:59.
A najbolje da se stidimo u crnu goru sto smo crnogorci... da ne uvrijedimo carevica i ekipu.
No dobro sami smo to pustili...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ja sigurno ne mogu biti ravnodusan prema njima zbog svega sto su radili unazad 100 godina, a ti smaras sa tim da sam kao oni. Ne daj boze nikome nesto poput ovoga, a njih ima bas dosta, oko 30% drzave. A ni tvoja ni moja djeca nece zivjeti u normalnom drustvu bez podjela jer su ovi sve gori i gori. Misli covjek opametice se, proslo je 30 godina, a oni dibidus i dalje
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
О чему се ради не могу отворит твит?
Послато са sm-g950f помоћу Тапатока
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
najplodnije tlo za najgoru vrstu nacionalizma. onog nazadnog i odvratnog. e to je Balkan
tužno je što u 2020. godini u Crnoj Gori imamo scene poput ovih. podjednako tužno kao što imamo ljude koji pjevaju ovo što @kimmi napisa
ne čitavu naravno. ali nije dobro što ima veliki broj ljudi koji ovako razmišljaju. na bilo kojoj strani
Last edited by outline; 26-06-20 at 22:11.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Добро је уплаших се да није било што горе.
Пошибали би се добро да су дошли рожајци. Исто као кад би беранска поливија дошла да растура рожајски протест.
Мада, питање је би ли било шибања, лако је рећ бујрум нек дођу, да су заиста дошли не знам колко би се ови са снимка задржали на магистрали.
Жалосно свакако али реалност наша, посебно на сјеверу.
Послато са sm-g950f помоћу Тапатока
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
A ne da ne oslikava čitavu, no ne oslikava ni 1%. Kad god bi izbili neki neredi na bilo kakvim protestima, na ulici ostane manje od 1% ljudi da se obračunava sa policijom, eto toliko je narod raspoložen za nasilje. I to važi i za ostatak svijeta i za Crnu Goru, pa mi nije jasno ovo iščuđavanje.
Kao da kačimo slike neo-nacista iz Francuske, i onda zaključimo kako postoji veliki dio Francuskog stanovništva koji tako razmišja. 'ajde nemojte me zezat'.
Dodju tako vremena pa pametan ucuti... Niti su svi rozajci Muhovici niti su svi litijasi ko ovi beranci. Nažalost, ostali se ne cuju i nisu interesantni uopšte.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Samo bih kratko prokomentarisao ovaj snimak. Zbog OVAKVIH apstiniram na izborima od kad sam zadnji put glasao(lekića za predsjednika),dok je ovoga Milo će vladat dok ne umre ili dok ne bankrotiramo,pa bujrum braćo,obračunavajte se sa komšijama i prijateljima
Ovakvih ima u cijelom svijetu, samo se objekat mržnje mijenja. Tako da će ovoga biti i dok Milo vlada, a i kad prestane da vlada makar iz bioloških razloga. Poenta je ovakve nadglasat', a ne povećavat' im "osvojeni postotak" apstinencijom (pod, rekao bih očiglednom, pretpostavkom da ti ovakve ne bi glasao).
Last edited by LostInHollywood; 26-06-20 at 22:39.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks