#NKT, zbog povećanja broja aktivnih slučajeva #COVID19, importovanih iz inostranstva i zatim raširenih unutar CG, odlučilo:
1. Zabranjuju se politički skupovi na otvorenim javnim mjestima.
2. Zabranjuje se prisustvo gledalaca na sportskim događajima.
3. Zabranjuju se vjerski skupovi na otvorenim javnim mjestima osim na površinama koje pripadaju vjerskim objektima.
4. Sahrane samo u užem krugu porodice.
Događaji u zatvorenim javnim prostorima već su propisani ranijom naredbom http://www.gov.me/naslovna/mjere_i_preporuke/
#CoronaInfoCG
Uskoro dopuna odluka
fb nalog Vlade
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Haha evo krenulo je
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
U Srbiji je haos...
Imate izjavu jednog doktora, uzivo gostovanje dje otvoreno kaze da su izmanipulisali podatke.
Bukvalno samo sto kroz suze ne moli ljude da shvate ozbiljno, da medicinski radnici nemaju zastitne opreme, da nemaju cime da lijece ljude, da su na izmaku snaga...
Horor svega mi.
A sto se nas tice vezano za broj tesitranja i kapacitete generalno. Pouzdano znam da je momku koji je imao simptome (povisena temperatura nekoliko dana), sam se prijavio za testiranje... u ponedeljak mu je uzet bris a danas je su ga obavijestili da je negativan.... i tako.
E sad, ogradjujem se da postoji mogucnost da procjenjuju prioritete, al opet...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jos 3 slucaja, sad objavise..
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ne bi me iznenadilo da naduvavaju broj zaraženih zbog trenutnih dešavanja. Ne kažem da je tako, samo da me ne bi iznenadilo. Ako je Vučko mogao da radi to u drugom pravcu, zašto ovaj ne bi na sličan način.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Свака земља на планети је надовавала и смањивала зависно од њених потреба.
Zabranjuju se valjda svi skupovi na javnim mjestima a ne samo vjerski i politički, kako je nekome prokuva poklopac nAćas...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
http://www.rtcg.me/koronavirus/crnag...0-aktivno.html
25 danas
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ево полицијски час у Рожајама од 18 до 05 заиста ужасно. Људи могу напоље по највећој врућини, а када треба да изађу на ваздух затварају их. Заиста катастрофа.
Na preko 1000mnv se nalaze, nema tamo vrucine
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nema nikog u Ro, dali im fore da ae spakuju svi su dolje koje znam
Kad smo kod hejta na NKT...
Moze li neko da mi objasni kakve veze ima NKT sa policijom i napadima na policajce? Jesu li to preuzeli ulogu njihovih zastitnika?
Jesu li se malo pobrkali loncici ili je to dio strategije zajedno sa ovim mjerama koje gase sve moguce proteste u CG dok su i dalje dozvoljena prilicno brojna okupljanja po kaficima, nocnim klubovima, diskotekama, (polu)maturama itd. itd.
Apsolutno ne zelim da se prebacujem na politicku temu (imamo ih vise nego dovoljno) ali neka dosljednost bi valjala, ako mene pitate.
Nesto sto ima rezona a ne selektivno donosenje mjera jer je sad situacija sledeca:
Ako se 5-6 ljudi okupi ispred stanice policije (na otvorenom!) to je politicko okupljanje i krse se mjere NKT te se za to krivicno odgovara. Ako pak izadje 100-200 ljudi u diskoteku (zatvoren prostor!) onda je to skroz u redu i svi ti ljudi postuju mjere NKT i brinu za svoje zdravlje i zdravlje onih oko njih.
Eto... samo malo perspektive za one koji su jos uvijek u jednosmjernoj.
Last edited by Fidel Castro; 25-06-20 at 22:52.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ovim zadnjim objavama #NKT je izgubio već poljuljani kredibilitet i jasno pokazao da je u službi političkih interesa kao i kolege im u SRB i HR.
Šteta.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Noćas kod Hiltona, pa minimum 500 ljudi i đece svi zbijeni jedno uz drugo, guraju se, nemaš bukvalno đe čačkalicu ubačit... Gledaju polumaturante i čekaju svoje favorite.
Urlici, guranje, milion bliceva, kola se turiraju, nema auta ispod BMW-a X6, Kajena, Rovera, kao u sred Monte Karla.
Sve ok za NKT.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Last edited by Petronas; 25-06-20 at 23:27.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Sent from my Xiaomi Mi 9T Pro using Tapatalk
Do Not Disturb.
I u BP mjere.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Tu sam u BP po gradu stalno i svima je priča ista: "Ja da imam koronu ne bih nikome pričao, boli me ona stvar. Jes pa da moram kući 20 dana da sjedim, bolje mi je da ćutim i šetam, baš me briga što ću zarazit ostale. Lažni virus, niko nikakve simptome nema"
Kraj citata
Stvarno smo divljaci i seljaci... Čast izuzecima!
Love, peace and respect.
Да не улазим политику. Може неко да ми каже која је фора са маском на отвореном?
Last edited by Brk; 26-06-20 at 06:07.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks