@remark To je to. Policajac je pogriješio. Sigurno nije namjerno. Ali je problem što ne priznaju krivicu, kazne policajca, izvine se, nego napadaju narod. Tu se i vidi na šta su sve spremni.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
@remark To je to. Policajac je pogriješio. Sigurno nije namjerno. Ali je problem što ne priznaju krivicu, kazne policajca, izvine se, nego napadaju narod. Tu se i vidi na šta su sve spremni.
Last edited by extravaganca; 25-06-20 at 16:18.
Da smo normalna zemlja Veljović, ili ko već, bi trebalo da se izvini i kaže taj i taj policajac je to uradio i suspendovan je zbog grube greške.
Pošto nismo normalna zemlja nastavićemo po starom i držati tenzije na nekom prihvatljivom nivou za postizanje dobrog rezultata na izborima, jedino se bojim da se neđe ne preigraju i izgubi se kontrola nad događajima.
Kako kontrolu nad događajima očekujete kad je više nego očigledno sa kakvim kapacitetima raspolaže naša policija?
Jeste li svjesni da većina tih ljudi nije završila nikakvu post-srednjoškolsku obuku za policijske službenike? I znate li da veliki broj onih koji jesu završili takvu obuku - školovani policajci sa Policijske akademije u Danilovgradu - danas ne mogu da se zaposle u toj istoj policiji, između ostalog zato što su mjesta zaposjeli oni koji su zaposleni krajem devedesetih i oni koji su u međuvremenu primljeni preko veze?
I onda treba da očekujemo da ovakva policija uspostavi kontrolu i, što je važnije, izgradi povjerenje kod građana. A važi.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
pa nije mu ovo jedino zadnja dva dana. pogledaj malo sve izjave UP zadnjih dana.
u BD privedeno zbog napada na policiju i bulatovica 17 ljudi. gadjani kamenicama i nasrtali na inspektore.
danas evo vidimo sta iza te izjave stoji. 400 eur za omalovazavanje policajca, 1000 za lezanje ispred auta i 1500 za lezanje ispred auta i gadjanje jajima.
nema kamenica, nema nasrtanja na policiju, nema da je bulatovic jedva prezivio....
problem je sto se ptvo daju izjave, a onda te snimci dematuju.... ali pojedini i dalje podrzavaju taj narativ....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Evo se oglasila i Uprava Policije sa jos jednim izmisljenim saopstenjem punog neistina.
http://rtcg.me/vijesti/hronika/28368...msc-budva.html
Vjerujem da smo vec apsolvirali koliko je vremena potrebno suzavcu da se aktivira, da se na snimku jasno vidi kada se aktivirao te da je nemoguce da ga je neko aktiviranog uzeo sa poda i ubacio kroz prozor.
Ipak, u saopstenju UP stoji sledece:
Ističu da je po kazivanju očevidaca, grupa demonstranata, koja je učestvovala u izazivanju incidenata, podigla sa pločnika suzavac i ubacila ga kroz prozor sportske sale, gdje se održavao košarkaški trening za djecu.
Ne bih dalje komentarisao... bas me zanima ko je ovaj nesretnik koga su navodno uhapsili i kako ce se rijesit' ova prica ili je vec pod tepih posla.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
https://www.cdm.me/hronika/otkriveno...su-bila-djeca/
Nevjerovatno. Izasli video snimci, cijela Crna Gora vidi da lazu i oni opet privode “krivca” koga su otkrili.
Pokupio ispaljeni suzavac i ubacio ga kroz prozor. Iako se na videu jasno vidi i trag ispaljivanja i par sekundi pauze prije nego sto se patrona aktivira.
Pogledajte snimke vracanja suzavca policiji u Budvi, vazda lete patrone iz kojih kulja suzavac.
Ja ne znam ko bi normalan mogao da se primi na ovo jadno saopštenje policije.
Inače se primjećuje da oni baš onako sa uživanjem ispaljuju suzavce kao da se takmiče koji će ih više ispaliti i za to bit nagrađen od šefova. :burp:
Samo da te zagrlim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije narod i opozicija organizovani. Baš da vidim kako bi kontrolisali situaciju u svim gradovima. Pola onih i specijalne bi bacilo uniforme čim bi vidjeli da nisu "jači". Neću trošiti riječi kakva je to fela skupljena s'konca i konopca.
Pogle' ovog opozicionog bota:
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...olicijske-sile
Svuđe li se zavukoše...
По снимку из МСЦ се јасно види да је само могао од полиције доћи. Помињали су поједини бруталност полиције у свијету, то је тачно. Али полицајци који прекрше или прекораче правила одговарају за то, код нас у најгорем случају прођу без казне, а неки напредују. А да не говорим што су данас хапшењем ватрогасаца, директно угрозили животе грађана општине Будва.
Last edited by Brk; 25-06-20 at 19:40.
Forever young, i want to be forever young
Evo nasli pocinioca, ne sumnjam da ce forumasi reci da je ubaceni element kad prizna krivicu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa e nasli ga, nema veze sto prica nikakve logike nema, rekli su da je tako, sto bi mi lomili glavu jel stvarno tako bilo.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Ne veoma je bitno jer policija nece da prizna gresku, kazni pocinioca i smiri javnost nego lazu, a onda pakuju nekim nevinim ljudima to? Pa zamisli ako to rade pred kamerama sta rade kad ih nema.
Zamisli da se zamjeris nekome od njih tako da ti bratu/sestri/ocu napakuju 5 godina zatvora, i to je ok nista strasno?
Sent from my phone
Eto ga novi video veceras na TV Vijesti, pravo u prozor pogadja ispaljena policijska patrona.
Deep fake video, ocigledno.
idemo, samo jako. tajnovidac u borbi protiv organizovanih blokatora ulica.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...vno-tuzilastvo
studio...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks