Prije nego je u mart registrovan prvi slucaj zatvorili su vrtice, dok sad na 54 niko to i ne pominje. Zasto?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Čisto da napomenemo 54 slučaja aktivno za sad.
Prije nego je u mart registrovan prvi slucaj zatvorili su vrtice, dok sad na 54 niko to i ne pominje. Zasto?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
https://www.pobjeda.me/clanak/jos-pe...o-59-slucajeva
Opet su počeli sa dva presjeka dnevno.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Jos prije mjesec sam pisao o tome, da treba otvoriti prema svima granice uz obavezan test (koji ce biti uracunat u arnzman, tj. aranzman umanjen za toliko) i da ako mozemo spasimo koiko toliko ekonomiju. Ovako zatvoreni smo osudjeni na propast, jer ce posle izbora biti otpustanja i smanjena plata i penzija, sto cemo najvise osjetiti mi mrcnici koji se ne bavimo politikom. Najvise turista svake godine je iz BiH i Srbije, tako da ako se neko resenje ne pronadje u narednih 15 dana, bice dosta dosta zaj.bano.
Nije ovo sirenje panike niti ne znam cega, vec nesto sto svako normalan vidi, u kakvom nam je stanju drzava i institucije, situacija je veoma ozbiljna, a tek ce da bude ako ne rijesimo problem sa turizmom.
tačno će nam ponovo uvesti pranje ruku
a možemo i besplatan test za turiste iz EU a za ostale (uključujući i naše državljane koji se vraćaju) da plate na granici tipa 80e onaj brzi test, nije 100% pouzdan ali nije svejedno hoće li ti u državu ući 1000 zaraženih ili 100, jer ovo drugo možemod a iskontrolišemo a ovo prvo ne
She is only here to annoy herself!
pih kako je odvratno vidjet ljude sa maskom sto im drzi vilicu ko na mrca
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ne razumijem se u turizam, ali, kao laik, mislim da je ova sezona izgubljena. Šta god država uradila. Polazim od sebe i ljudi u okruženju. Niko ne razmišlja o ljetovanju i putovanjima van države u sitauciji kad se granice otvaraju i zatvaraju na dnevnom nivou, uvode razni karantini i ograničenja, a putna osiguranja apsolutno ne pokrivaju COVID.
Jedino što država može i treba da uradi je da usvoji paket subvencija za pomoću turističkoj privredi i povezanim granama, da prežive do sledeće godine. S obzirom na javni dug i stanje javnih finansija, ne piše nam se dobro.![]()
In vino veritas
ova sezona bi mogla da bude dobra reklama za iducu i zato nije svejedno hoce li nam doci 20 ili 30% od prosle sezone, zato sto ove sezone nema guzve cijene su nize cistije ce bit more itd. a i osoblje bi zbog manje guzve trebalo da bude ljubaznije
She is only here to annoy herself!
Slovenija uklonila Crnu Goru sa liste epidemiološki bezbjednih zemalja
Vlada Slovenije ukloniće Crnu Goru i Luksemburg sa "zelene liste" kovid-19 bezbjednih zemalja, iz kojih je moguće ući u Sloveniju bez primjene restriktivnih mjera.
Istovremeno, vlada će dodati Albaniju i Portugaliju na "crvenu listu" zemalja iz kojih ulazak u Sloveniju podrazumijeva obavezan dvonedjeljni karantin, uz neke izuzetke.
Nove restriktivne mjere za sve četiri države primjenjivaće se od sjutra, 25. juna, rekao je portparpol vlade Jelko Kacin novinarima nakon sjednice vlade, koja je održana pošto je Slovenija zabilježila porast u broju slučajeva koronavirusa uvezenih iz inostranstva, mahom iz zemalja bivše Jugoslavije, navodi STA.
Kako ističe slovenačka agencija, broj novih slučajeva na 100.000 stanovnika u Albaniji i Crnoj Gori u proteklih 14 dana premašio je 10.
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/445435/slovenija-uklonila-crnu-goru-sa-liste-epidemioloski-bezbjednih-zemalja
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Rekla kazala informacije, litije, politika je nešto što nećemo tolerisati na ovoj temi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jos 6 nakon drugog presjeka.
65 aktivnih
Mašala
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
fin nam je trend...
bojim se da cemo brzo prebacit cifru iz "prvog talasa"...
Izbjegavanje adria toura daje rezultate.
Da znas da si u pravu. Da je organizovan, vjerovatno bi imali mnogo vise od ovih trenutnih 65 zarazenih.
A i ono, lako je bit vojskovodja poslije bitke.
Pa imacemo mnogo vise, polako. Osim ako se ne zatvorimo opet.
@hercules
Zar nije trebao na kraju da bude u CG?
Da budem precizniji, zar termin nije trebao da bude 28.06.
Tako da sve i da su ga odobrili, ništa ne bi bilo ni od turnira a ni od importacija.
Možda sam zabudalio, praštajte, al čini mi se da je termin o kom se pričao bio krajem juna.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Jeste taj termin ali dolazak ekipe koja organizuje bi bio mnogo prije toga datuma,a valjda nazalost i medju njima ima zaraženih.
...
To je odlika virusa, da se lako prenosi.
https://www.b92.net/sport/tenis/vest...nav_id=1694996
Otkazano je za CG bilo.
Nista od karantina u Rozaje? Kako se mijenja ploca kad nema para...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ja nisam za karantin, ali ovo samo pokazuje kako se 'struka' pita.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks