my bad
nađoh na nekom hrvatskom turističkom sajtu kao live iz Rijeke
ovo bi trebalo da je live iz Rijeke
https://www.skylinewebcams.com/hr/we...eka/korzo.html
ima dosta ljudi
Ima na priču, no dok se bar temelji ne udare, ništa im ne vjerujem...
Sent using Tapatalk
#fakenews
my bad
nađoh na nekom hrvatskom turističkom sajtu kao live iz Rijeke
ovo bi trebalo da je live iz Rijeke
https://www.skylinewebcams.com/hr/we...eka/korzo.html
ima dosta ljudi
Last edited by Rakun; 24-06-20 at 13:01.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Np, np.Nego cisto da ljudi ne dodju u zabludu.
To je definitivno Rijecki korzo al' vjeruj mi da je to veoma, veoma lose za Rijeku (osim ako je trenutno bas neka paklena vrucina). Vjerovatno je vrucina trenutno jer inace ima mnogo vise ljudi i van sezone (kako ljetnje tako i karnevalske) na korzu. Ne sjecam se da sam ikad prosao tuda a da nije bilo prebukirano.
Mada kod njih se ni ne zavaraju sa ciframa tipa "imat cemo 70% lanskih turista" vec su svjesni da ako ugrabe 30% na konju su.
Ne moramo ni gledati kamere, dovoljno je npr. pogledati booking sajtove i neke od poznatijih lokacija/kapaciteta i lako se vidi da ipak u HR itekako ima bukiranog za jul/avgust, naravno nit priblizno kako je inace al' opet bolje nego nista kao kod nas.![]()
Last edited by beatnological; 24-06-20 at 13:29.
Uh, pogledah malo live kamere u HR opet i iskreno pukli su totalno. Pula, Rovinj, Dubrovnik su pustinje naspram toga kako je inace. :/
Sve mi se cini da ako EU ne promijeni strategiju ubrzo da HR nece imati ni onih 30% kojima se nadaju (i koje mozda trenutno imaju za ovo doba godine), a mi slobodno mozemo da prekrizimo sezonu u potpunosti ako se ne okrenemo nekim "non-EU" trzistima (koliko god to inace ne bi odgovaralo).
Projekat je kondo hotel, prodaja pasosa.
Prioritet je mafiji prodat pasose za neke fiktivne stanove koje oni kupe, a hotel ko yebe... Ekipa iz Tivta koja radi sa mafijom iz USSR... Bilo bi dobro da bude nesto od toga jer bi znacilo dosta, ali kad vidim ko to radi...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Najveci problem tog hotela je sto je dio predizbornih kapitalnih investicija i sto je u zasticenoj zoni a sto ga oboje cini laznim projektom.
Sve ostalo je za mene manje bitno jer iz te USSR niko ko je donio centa u Crnu Goru nije ih zaradio posteno.
Cudno, ministarstvo kaze da je produzeni vikend, ali iz nekog razloga novine okinu dio teksta:
Tako da 200k tokom cijele nedjelje je tesko realna cifra, produzeni vikend da. Pohvalili bi se i oni, kao i ovi nasi. I njima su izbori.Prema prvi rezultatima sustava eVisitor, koji sadrži promet ostvaren u komercijalnom i nekomercijalnom segmentu te nautičkom charteru, u Hrvatskoj je tijekom produženog vikenda, odnosno u razdoblju od 19. do 22. lipnja ostvareno 185.389 dolazaka i 842.659 noćenja, a dnevno je prosječno u Hrvatskoj boravilo oko 210.000 turista.
60% prihoda od prosle sezone.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
U slučaju da su tri noćenja u pitanju, skroz dobra ponuda.
![]()
Jes tri noći
10,11,12
3 noći, 4 dana, rezervisah upravo, top je ovo.![]()
Samo treba vidjeti oko detalja - Palas npr ne moze da otvori SPA zbog situacije sa COVID. Takodje su mi rekli kad sam zvao da ne smiju da postave mobilijar na plazi iz istih razloga...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Do sredine jula ce postojati neke smjernice za Spa i bazene, ali to niko ne ferma.
Jesil' siguran? Mislim na dio "to niko ne ferma" naravno.
Ja sam npr. prije nekih 10ak (mozda koji dan vise) htio poci sa suprugom do Kolasina al', iako je reklama itekako promovisala cijenu u koju je ukljucen spa+bazen, bazen nije radio te zato i odustadoh. Izgleda da mnogi reklamiraju full pakete a ustvari dobar dio toga ne radi (radi COVID19 situacije).
Što se mene lično tiče SPA mi je nebitan, svakako idemo s bebicom tako da nemam kad za saune i čuda. Ali samim tim što su ti obezbijeđene ležaljke i suncobrani + noćenje sa doručkom i večerom + dijete gratis - za 35 EUR po osobi je odličan deal.
Današnja izjava
Capelli: U Hrvatskoj je trenutno 246.000 turista, broj im raste do 30.000 dnevno
https://www.index.hr/mobile/clanak.a...sti&id=2193032
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Kod nas 5,800 turista.
Izvor: RTCG1
Hrvatski turizam je otprilike 10-11 puta veci od naseg... Znaci da su pandan nama imali bi oko 60000 gostiju.
Da ali su dio EU sto im mnogo olaksava pristup nego nama...
Jel ko bio na plave horiznonte ove godine radi li onaj restoran tamo?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Rekose morsko dobro ce dati - 30% zakupcima...
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks