Grof vise nije trener Buducnosti. Veceras je podnio ostavku kako on kaze zbog velikog pritiska, i preuzeo je da vodi Grbalj!![]()
Ne slazem se sa tim uopshte...Manchester bi izgubio jednog od najperspektivnijih mladih igraca danasnjice,a sem toga i jednog od glvanih igraca u ekipi.Sto njima nije ni losh Van Der Sar,cini mi se da ja produzio ugovor na jednu sezonu.A vidjeti Bufona bilo bi lijepo vidjeti na golu Manchestera...
Grof vise nije trener Buducnosti. Veceras je podnio ostavku kako on kaze zbog velikog pritiska, i preuzeo je da vodi Grbalj!![]()
grof: "da je meni rajo direktor imao bi prednost 15 bodova"
ahahahahahahahaha ludilo
neka mu je srecan veliki put.
ova liga je sprdacina jedna obicna...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Malo je nesojski to uradit 3 dana pred prozivku.
:dring: Juve pojacava odbranu,Barzalji za 15 miliona,skoro pa gotovo.. :hardrock:
viktorija odvede bekama za LA. a i neke sitne pare su bile u pitanju
FIZIIIIIIII !!!
Isto su me pitale STOTINE i ponavljam STOTINE hiljada studenata! ETO!
Onda ne vjerujem da bi mu bio problem da meni isplacjuje par hiljeda nedjeljno...![]()
#fakenews
tamo iam vise shopova pa ce viki moc da kupuje sto joj milo bude.neka je ona derpe otisa' iz evrope.brzo ce Ronaldo i Cassano iz Reala.
*Murinjo napusta Celzi u maju(dao je intervju magazuni "SUN") a kao najvjerovatnija destinacija pominje se Inter, mada neko prica i o Realu.
*Evo citam da nesto Mancini iz Rome ima nekih problema sa Upravom-i kako ovi oce da ga prodaju...pominje se cifra od 20 miliona i normalno Juve ,Inter i Real.
Izgleda da je Brano "Del Neri" Milacic najblizi klupi Buducnosti. Veceras ce se znati ime novog trenera. Opet cemo izgleda gledati Branove nezaboravne konferencije za stampu:lolblue:
Galjani izjavio da nema nishta od transfera Odda u milan,rekao je da su iznijeli ponudu koja je bila 3 meleona manja od trazene cifre,takodje je komentarisao i mogucjnost da Trezege dodje u milan...
#fakenews
sad vele Belletti?
Grigera jos nije potpisao... mada bi mogao uskoro(u junu sigurno).
Mozhe li mi ko recci koga je Milan sve angazhovao i koga namjerava.... Nisam upucen u zadnje vrijeme...
Hvala
Spanski Sport je danas prenio kako barsa nece produziti ugovor Bellettiju i da ce on na kraju sezone preci u Milan.Evo sad Galjani rece kako ce angazovat Ronalda ako real ne bude previse trazio.Sto se Odda tice izgleda da se komplikuje situacija i ako uzmu belletija ne znam sto ce im Oddo onda.
STIGAO VEMIC
Nakon Drazena Milica, Buducnost je juce dovela jos jednog napadaca - novi clan "plavo-bijelih" je Uros Vemic (19), doskorasnji napadac Zemuna i nekadasnji clan omladinske selekcije Srbije i Crne Gore. Vemic bi svojom brzinom, koja mu je najjaca karakteristika, trebalo da pojaca konkurenciju u napadu oslabljenu odlaskom Igora Burzanovica u Crvenu zvezdu.
Sa Vemicem se vjerovatno nece zakljuciti spisak pojacanja, s obzirom na to da pod Goricom traze rjesenje na mjestu veznog fudbalera.
ND "Vijesti"
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Belleti i Ronaldo bi bili extra pojachanje po mom mishljenju. Mada mi je to sa Ronaldom malo daleka realizacija. A i bila je pricha za Cassana, shta je bilo u vezi tog transfera ???
Mladi brazilac Pato ce najvjerovatnije u milan za 15mil $ ali izgleda da je problem oko pasosha odnosno shto milan ima dosta igracha koji nemaju EU pasoshe !!!
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
I u F.K.Buducnost izgleda stizhe neki 19-ogodishnji Brazilac Oliveira...![]()
Ferguson izjawio da ne zheli da Murinjo ode u Madrid... Nisko...![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Reka je da bi mu bilo zhao, da se uvjek ispricha s njim poslije utakmice, hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Da,da,on to zbog tog nadaswe produhowljenog razgowora...![]()
Kako se peckaju swo wrijeme...Ewo i Terri i skoro kompletna ekipa Chelsea podrzhawaju Murinja i trazhe da ostane...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks