da nije recboka ne bih zna koliko forumaša podržava DPS![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
da nije recboka ne bih zna koliko forumaša podržava DPS![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Čovjek je makar iskreno napisao za koga je. Bolje i to nego biti folirant. Više poštujem iskrenost jednog čovjeka, nego uvijanje desetorice koji su čas opozicija, čas pljuvači iste...zna se kad je izborni dan, takvi ne omanu dva put da zaokruže , a možda i uslikaju kao dokaz, gospodu trodecenijaše.
poceo je Lomi sa pricom da opet mora da brani CG od podmuklih napada Srbije. on je jedini zastitnik i bastion Crne Gore i prepreka za formiranje Velike Srbije...
e blago nama.
Vucic makar u Srbiju obecava plate do 2025 izmedju 900 i tisucu... makar dje moci da ga "uhvate u laz".
ovaj odje brani CG evo 20 godina od izmisljenih neprijatelja...sigurica klasicna.
najlakse je odbaranit nesto sto niko ni ne ugrozava, jel...
Ova priča nažalost prolazi kod većine glasača evo 30 godina, samo se neprijatelji mijenjaju...
Nije problem "bit' za nekoga" (iako vala, nije ni dobra ideja), nego konstantno radit' ono za šta optužuješ druge.
No nam je svaka rabota u CG takva. Svačija odbrana za bilo što počinje (a i često završava) sa "Ali vidi šta ovaj drugi radi", ka' da dva loša poništavaju jedno drugo. Počev od ovog Foruma, pa sve do vrha države.
Last edited by LostInHollywood; 22-06-20 at 19:36.
Prvo, mogu ti ja odma' vratit' loptu i pitat' te što nisi ovako kuražan da priskočiš u pomoć tim očiglednim DPS SD aktivistima po Forumu, kad ih napa'nu desetorica? Ili budeš jedan od desetorice? Ne možeš, majka mu stara, i napadat' za licemjerstvo, i bit' licemjeran a makar u istom postu.
Drugo, da ne branim nikoga sem sebe, redovno imam okršaje i sa drugim aktivistima (ili bar ljudima koje ja prepoznam kao aktiviste), klikni mi na ime pa provjeri prije nego što napišeš nešto ovakvo. Popio sam i infrakcija, a i ban (na čini mi se 6 mjeseci) baš zbog ne previše pristojnog okršaja sa aktivistima "s druge strane".
Da probam podmuklo da se pretvaram da ovo nije offtopic što trenutno radimo: Smatram da slijepi aktivizam nije zdrav za ove teme. Ali je to očigledno subjektivno.
Ođe u osinjaku partije da branim aktiviste od napada na njih? Pa nema 5-6 ljudi ođe brate koji su protiv vlasti.
Moguće ali ja ne napadam ljude iz opozicije koji glasaju druge partije, mene to ne zanima. U ovom "poslu" smo svi sa istim ciljem valjda...Reagujem jer mislim da ste pretjerali. Momak sasvim korektno piše. Iskren je po mom sudu, treba uvažiti svačije razmišljanje(izuzimaju se podmuklovi iz te grupe)
"Od kad je Liberalni savez, u znak najvećeg mogućeg javnog protesta, napuštio takozvanu političku scenu Crne Gore, ista ta Crna Gora ostala je ono što je i do tada bila: zemlja lažova, prevaranata, pljačkaša, mafije, moralnih i ličnih kukavica, spremna da za pare, a najčešće i bez njih, odigra svaku ulogu koju joj dodijeli mafija! Takođe, to je zemlja izdajnika koji izdaju svakoga koji, makar i najskromnije, pokuša da se bori za čast, istinu, pravo i slobodu Crne Gore. Narod te vrijednosti ne želi, on ih smatra krviničkim neprijateljima, on samo hoće da bude u mafiji,i sa mafijom,i ništa drugo!"![]()
One Ring to Rule them all...
Udbaš Zoran Milanović, bivši omladinac KP, otvoreno podržao DPS u odbrani države protiv nacionalista. Kojih nacionalista, jedne srpske partije? https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-i-stabilnosti
Ja sam ovog Recboka par dana poslije registracije stavio na ignore. Lik se usra u svaku priču na svakom političkom topiku. Po 100 postova sa istom pričom. Ono ne znam jel DF bot ili DPS provokator, na isto mu se svede.
Ko što napisah na drugoj temi....
ova opozicija treba da uradi nešto od sljedeće dvije stvari:
a) izadje na jednu listu sa programom brzog ulaska u EU, vlade stručnjaka bez partijskih ministara i premijera (Bojanića ili tako nekog bi za premijera stavio, jer njega je skoro sva opozicija i podržala na predsjedničkim) uz obavezu sa CV igra ulogu a ne partijska pripadnost, obavezu izgradnje institucija i kontrolnih mehanizama vlasti, usvajanje zakona o porijeklu imovine, ukidanja zakona o slobodi vjeroispovjesti...
Ođe bi opcije bile da se nakon 2 godine raspišu novi izbori ili da se ide na full mandat sa ciljem da završimo pregovore sa EU.
b) zajedno bojkotuje izbore i vrši pritisak da se uslovi dovedu u normalnost.
Možda u slučaju izlaska na izbore opozicija i dobije većinu prostim sabiranjem, ali će Prava, Demos, SDP, Ujedinjena i ostali prosut makar 5% glasova koje će po Dontovom sistemu pripasti DPSu i šta je urađeno?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Nema trika kimmi, sprema DPS jos jednu hrvatsku stranku i ko zna kolko satelita ce uci na manjinski cenzus. Sta je dpsu da izgubi par hiljada glasova ako ce manjine dobiti par mandata
Podgorica Podgoricanima!
Znaš kako... da se opozicija sva dogovori da im je cilj ulazak u EU možda bi i ti mandati manjina srušili DPS. Oni će uraditi to što ima kažu ambasade, a DPS sam reže granu na kojoj sjedi.
Nikad ovako otvoreni napadi i kritike iz međunarodne zajednice na vlast nisu bili... Ako bi sva opozicija krenula da priča kako DPS blokira pregovore sa EU svojom korupcijom i delegitimisanjem institucija, što je surova istina, a da su oni za ubrzanje pregovora i dovodjenje institucija u poziciju da služe svima a ne samo vlastima, onda bi i EU tražio tu partnera.
https://www.pcnen.com/portal/2020/06...og-parlamenta/
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
za to treba da imaju zajednički interes a oni gledaju isključivo svoj. što mislite za koliko bi se dogovorila opozicija ako bismo makli DF? dakle Demokrate, URA, SDP, Demos čak sam siguran da bi i SNP bio za tu priču
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bez DF-a nema dogovora jer je to najjaca opoziciona stranka i dalje. Demokratama pada rejting koji pokusavaju da dignu deefovskim ponasanjem. Definitivno najgora partija ikad osnovana, hoce da sjede na 5 stolica, bas ono da se ispovraca covjek. Ura, sdp, snp i demos nemaju cenzus, partije zvane statisticka greska a zao mi je jer ura i sdp imaju pametne ljude u partiji ali jednostavno procrnogorski glasaci nece da podrze one sto bi da šuruju sa prosrpskim partijama poput df-a i demokrata (nemojte me ubjedjivati u suprotno za demokrate kad se zna istina)
Ja licno mislim da ce trenutna vlast da zakuca izbore i to nikad ubjedljivije jer se opet brani drzava.
Last edited by Tripleta; 22-06-20 at 22:34.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Samo sam ja, posto sam bio mlad i neiskusan, 2016. podrzao sdp a nisam ni slutio do cega bi to moglo da dovede.Zamisli df i demokrate da mi vladaju drzavom, iselio bih se momentalno.
Botujem profesionalno, nadam se da ce neka vladajuca partija prepoznati potencijal i ponuditi fotelju mladom i perspektivnom momku. Moze neko savjetnicno mjesto predsjedniku ili gradonacelniku.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kome god smeta DF taj nije opozicija. SNP, Demos i Demokrate ne pljuju DF u zadnjih pola godine. DF smeta glasačima dpsa, sdpa i ura-e. Nikad ljudi sa ove teme koji pljuju DF nijesu ni bili opozicija, zapamtite to.
Oni hoće da padne DPS ali da DF ne dodje na vlast. To je otvorena politika Ranka Krivokapića i Vijesti. A ako budu tas na vagi SDP i URA, sigurno će spasiti DPS.
Pusti moral to je sve individualno. A ne vidim da je totalni ekonomski krah kao sto je bio u Grckoj. Primaju se uredno plate, penzije, socijale, narod zivi nikad bolje koliko mogu da vidim po gradu, putuje se. Toga nema u zemljama dje je totalni ekonomski bankrot
Sad ce da mi krene prica o zaduzivanju
Last edited by Tripleta; 22-06-20 at 23:04.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks